vaaovv 17 rekor katılım bravoooalkisalkisalkis hanımlar hepiniz şahane görünüyosunuzz
yalnız, görülen o ki makyaj çok iyi olsa da sunum önemli.. makyajdan çok anlamasam da anladığım olaydan yani sunumdan girmek istiyorum izninizle -tatlicadiarzu-
farkettim ki, çok fotoğraf koymak biraz dikkati makyajdan alıyor sanki.. az ve öz koyanlarınki daha cezbedici olmuş..
misal uğur böcekli çok güzel ama bissürü foto koyarak dikkati dağıtmış. fotoğraftaki makyaja değil daha çok mizanpaja baktım..
denizatlı hanım ki kim olduğu aşikar artık makyaj topiklerini takip edenlerce :)) keşke biraz gülümseseymiş diyemeden edemedimm..
şimdi açıldı gördüm 6 numaranın fotoğraf kalitesi çok iyi, bazı arkadaşların fotoğraflar gölgeli gibi çıkmış renkler soluk duruyor..
fotoğrafların üzerine sözde yazı yazılmayacaktı ama bir çok üye ihlal etmiş kuralı.. hata etmişler çünkü bilhassa resim üzerindeki yazılar makyajı kapatmış, özellikle 5 numarada..
son olarak.. benim anladığım bu yarışma kendini en çok hayvana benzetme yarışması değil, makyaj yaparken hayvandan esinlenme gibiydi.. birkaç arkadaş tiyatro mantığında yapmış sanki, konuyu yanlış anlamış da olabilirim.. CADIARZU yine de çok güzel her şey..
arkadaslarya masallah ne guzel yapmisiniz hepsi birbirinden guzel secim apmak zor oluyo
bi tane oy verdim ama en cok sevdiklerimi yazayim
1.
4.
12.
15.
16.
birinci olcak kisiyi simdiden tebrik ederim