Çok teşekkür ederim :)Soylemek icin acele etme kalbini duymadan kimseyle paylasma bence .
Haftaici bir gune randevu alip gidebilirsin. Agir taşımamak yükseklere uzanmamak cig tam pismemis et yememek lazim .Bol bol su icip yatmak lazim .Kullandigin urunlere de devam edebilirsin .Gebeligini tehlikeye atmaz .
Rica ederim .En son betan kac cikmisti ?Çok teşekkür ederim :)
Rica ederim .En son betan kac cikmisti ?
Acilde kan ver istersen takip etmen gerek artışı.Öyle bir tahlil yaptırmadım , predictor ile evde kendim yaptım çift cizgi çıktı.
Ben adet günümde yaptırdım beta 141 çıktı ertesi gün doktora gittim doktor dedi ki %100 hamilesin diyemem bugün değerine bir daha bakalım 293 çıktı hadi hayırlı olsun gebesin dedi ama ilk 3 ay bebeği sahiplenme dedi. Sat a göre 7 haftalık hamileyim sanıyordum kontrole gittiğimde değerim 2000 küsürlerdeydi ama kese görünmedi karından alttan bakınca anca göründü meğer o zaman daha yeni 5 haftalık olmuşum. Benim idrar testim negatif çıktı. Kanda görmeden hamileyim dememek lazım. Güneş kremini öneriyor doktorlar ama markasını filan sorup danışmak lazım ayrıca beklememende fayda var çünkü değerlerine bakıp vitamin başlıyor yarın git baktır.. (senin yazını etiketleyip yazdım ama yazında cevap vermek istediklerim oldu diye :) )Oncelikle doktora gittiginde kan testi yaptir kac haftalik hamile.oldugun o test sonucunda kesin belli olur kalp atiminida 7 veya 8 haftalikken alirsin l
Kalp atimini duymadan hic bir doktor gebeligi bebek olarak.kabul etmiyor etrafa soylemeden kalp atimini duymayi bekle bence. Olmaz insallah ama dis gebelik veya mol gebelikte olabilir kan testi veya idrar testinde pozitif ciksada bazen bebek oldugu anlamina gelmez bu durum. Hic bir ilac kullanma burun spreyi ucuk kremi gibi ufak tefek ilaclarda olsa asla kullanma üsutme bol bol dinlen beslenmeye dikkat et bence doktor a sormadan gunes kremi yogun kimyasal barindiran makyaj malzemelrine kullanma birkac gun icinde doktora gidersen o sana gerekenleri soyleyecektir ztn. Saglikla
Çok teşekkür ederim yorumun için. Ozaman senin adet gününde test yaptırman tesadüf olmuş oleyse anladığım kadarıyla(tam da bilemiyorum bu hesapları)Ben adet günümde yaptırdım beta 141 çıktı ertesi gün doktora gittim doktor dedi ki %100 hamilesin diyemem bugün değerine bir daha bakalım 293 çıktı hadi hayırlı olsun gebesin dedi ama ilk 3 ay bebeği sahiplenme dedi. Sat a göre 7 haftalık hamileyim sanıyordum kontrole gittiğimde değerim 2000 küsürlerdeydi ama kese görünmedi karından alttan bakınca anca göründü meğer o zaman daha yeni 5 haftalık olmuşum. Benim idrar testim negatif çıktı. Kanda görmeden hamileyim dememek lazım. Güneş kremini öneriyor doktorlar ama markasını filan sorup danışmak lazım ayrıca beklememende fayda var çünkü değerlerine bakıp vitamin başlıyor yarın git baktır.. (senin yazını etiketleyip yazdım ama yazında cevap vermek istediklerim oldu diye :) )
Kardeşimin gazına gelerek yaptırdım ben bir önceki gün idrarda negatif çıkmasına rağmen nolur git dedi gittim tesadüf oldu gerçekten. Sağlık ocağında yaptır doktora adetim gecikti de beta istiyorum de (adetin gecikmese de gecikmiş gibi tarih verebilirsin ben öyle yaptım) zaten sabah veriyorsun akşam 15.00-17.00 arasında internete giriyor sonuç barkodu mutlaka al amaÇok teşekkür ederim yorumun için. Ozaman senin adet gününde test yaptırman tesadüf olmuş oleyse anladığım kadarıyla(tam da bilemiyorum bu hesapları)
Ben yarın gideyim en iyisi doktora , en azından kan testi için doktor seçmeye çok gerek yoktur sanırım.
Nasıl kilo verdin canım ben de şıan 4+2 gebeyim daha kese falan görmedik ben de kilıluyum ve kilo almamam lazım1 kilo vermişim 14. Haftada 90 kiloyum inşallah hiç kilo almadan doğururum
birilerine açıklamak için henüz erken sana tavsiyem 6 haftalık olsun doktora gidip bebeği ve keseyi gördükten sonra ailenle paylaşÖyle bir tahlil yaptırmadım , predictor ile evde kendim yaptım çift cizgi çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?