• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftalik hamileyim

Cok normal. Belirtiler sonradan başlayabilir hiç olmayadabilir. Ben 7.haftamda sayılırım bulantım yeni başladı

4 haftalık gebelikte henüz görünen bi kese bile yok. Hamile gibi hissetmemeniz normal

Hamile gibi hissetmiyorum sadece iştah artmam oluyo şu sıralar daha çok tuzlu yiyesim geliyor bulantim vs yok bende meraklandım acaba sorunmu olabilir diye ilk hamileliğim ondanmi acaba
Daha vücudunuz bile hamileliğin farkında değil sayılır :) belirti için çok erken. Bildiğim kadarıyla 6.haftada başlıyormuş belirtiler bana doktorum öyle söylemişti. Hayırlı olsun kendinizi dinleyip boşuna stres yapmayın herşey yolundadır inşallah bulantılarınız başlamadan tadını çıkarın bence

Adetin kaç gün geciktiğinde beta 744 cıktı? Tekrar kan verip artışına baktın mı veya doktora göründün mü muayene için ?
5 Gün geçikmişti kan testi verdigim de doktora gorundum 3 hastalık dedi şuan 4 haftanın başındayım yani kan testinde 744,75 olarak çıktı

9.haftada mide bulantım ve kusmam başladı hala tam gaz devam ediyor, 8 kilo verdim 😅 hissedene kadar bende ne zaman hamile gibi hissedicem diyodum 😅 neyse canı sağolsun 😘🐻

Daha vücudunuz bile hamileliğin farkında değil sayılır :) belirti için çok erken. Bildiğim kadarıyla 6.haftada başlıyormuş belirtiler bana doktorum öyle söylemişti. Hayırlı olsun kendinizi dinleyip boşuna stres yapmayın herşey yolundadır inşallah bulantılarınız başlamadan tadını çıkarın bence
İnşallah dediğin gibidir hersey yolundadır ilk hamileliğim olduğu için meraklaniyorum açıkçası

9.haftada mide bulantım ve kusmam başladı hala tam gaz devam ediyor, 8 kilo verdim 😅 hissedene kadar bende ne zaman hamile gibi hissedicem diyodum 😅 neyse canı sağolsun 😘🐻
ayy ciddi misiiinnn?? ben su an 7+2deyim. midem sürekli rahatsız ama kusma vs yok. yemek de yiyorum. ve iştahım açık. 4 kilo aldim 3 haftada 😩 gercekten verdin mi kilooo?? ayy umut oldunn banaaa 😂

ayy ciddi misiiinnn?? ben su an 7+2deyim. midem sürekli rahatsız ama kusma vs yok. yemek de yiyorum. ve iştahım açık. 4 kilo aldim 3 haftada 😩 gercekten verdin mi kilooo?? ayy umut oldunn banaaa 😂
Sadece kızarmış kuru ekmek ve ev yapımı vişne suyu iciyorum 😅 onlar da doyacak kadar değil ölmeyecek kadar 😅 çok umutlu bir şey değil valla aç geziyorum çok açım yemek yemeyi özledim 😋

Cuma günü tekrar gidicem muayeneye kese görünür ozaman dedi doktor bana
5 hafta oluyor o zaman görünür bence de. Bende belirtiler sanırım 6 civarı başladı. O zamana kadar ne güzel rahattım bulantı olmayacak diye. Ki inşallah sizde olmaz 😅 sonra 4 kg verdim, 8 civarı felaket bi bel ağrısı yaşadım. Ara ara vuruyor belirtiler yani, bulantınız olmasa bile sıfır belirtiyle geçirmezsiniz illaki bi şey çıkar bence 😅

Kalp atımı başladığında bende belirtiler başladı özellikle bulantı ve bazı kokulardan tiksinme

Hiç belirti yaşamayabilirsiniz bile. Salı günü 20haftalık olacağım midem bulanmadı/başım dönmedi. Tek sıkıntım göğüs ağrısı ve aşırı uyku durumumdu onlar da geçti 3ay civarı. Karnım desen hamile olduğumu bilmeyene sanki çok yemek yemiş gibi duruyorum 🤷🏻‍♀️. 18 haftadan beri karnımda hafif tepikler hissetmem dışında pek hamile değilim yani, hala eski kıyafetlerimi giyiyorum. Bazı insanlar bu şekilde hamileliklerini geçirebiliyorlar, kendinizi başkaları ile kıyaslamayın benden 1 hafta önden giden arkadaşım 15 haftadan beri hamile görünüyor dışarıdan. Ben de bir dönem kıyasladım ama çok gereksiz, her hamilelik biriciktir.

Çok normal ne kese var ne kalp atışı ki inşallah sağ salim ilerlersiniz bu yolda 🌸 18 haftalığım ne 1 gün kustum ne midem bulandı ne ağrı çektim .. Her hamile kusacak diye bir şey yok .. Ben de öyle diyordum acaba sorunlu hamilelik mi çok rahatım falan doktor şükret daha ne istiyorsun kızım demişti 🤣🌸

Back