- 20 Haziran 2024
- 64
- 46
- 3
- 26
- Konu Sahibi sevgidolubiri
Kızlar 4. Haftanın başındayım ama henüz birsey hissetmiyorum hamilemiyim değilmiyim normalmi acaba mide bulantim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde beta hcg 744 75 çıktı normalmidirCok normal. Belirtiler sonradan başlayabilir hiç olmayadabilir. Ben 7.haftamda sayılırım bulantım yeni başladı
Hamile gibi hissetmiyorum sadece iştah artmam oluyo şu sıralar daha çok tuzlu yiyesim geliyor bulantim vs yok bende meraklandım acaba sorunmu olabilir diye ilk hamileliğim ondanmi acabaBirde beta hcg 744 75 çıktı normalmidir
Adetin kaç gün geciktiğinde beta 744 cıktı? Tekrar kan verip artışına baktın mı veya doktora göründün mü muayene için ?Birde beta hcg 744 75 çıktı normalmidir
Daha vücudunuz bile hamileliğin farkında değil sayılır :) belirti için çok erken. Bildiğim kadarıyla 6.haftada başlıyormuş belirtiler bana doktorum öyle söylemişti. Hayırlı olsun kendinizi dinleyip boşuna stres yapmayın herşey yolundadır inşallah bulantılarınız başlamadan tadını çıkarın benceHamile gibi hissetmiyorum sadece iştah artmam oluyo şu sıralar daha çok tuzlu yiyesim geliyor bulantim vs yok bende meraklandım acaba sorunmu olabilir diye ilk hamileliğim ondanmi acaba
5 Gün geçikmişti kan testi verdigim de doktora gorundum 3 hastalık dedi şuan 4 haftanın başındayım yani kan testinde 744,75 olarak çıktıAdetin kaç gün geciktiğinde beta 744 cıktı? Tekrar kan verip artışına baktın mı veya doktora göründün mü muayene için ?
Gayet normal güzel yükselmiş içiniz rahat olsun dediğim gibi5 Gün geçikmişti kan testi verdigim de doktora gorundum 3 hastalık dedi şuan 4 haftanın başındayım yani kan testinde 744,75 olarak çıktı
İnşallah dediğin gibidir hersey yolundadır ilk hamileliğim olduğu için meraklaniyorum açıkçasıDaha vücudunuz bile hamileliğin farkında değil sayılır :) belirti için çok erken. Bildiğim kadarıyla 6.haftada başlıyormuş belirtiler bana doktorum öyle söylemişti. Hayırlı olsun kendinizi dinleyip boşuna stres yapmayın herşey yolundadır inşallah bulantılarınız başlamadan tadını çıkarın bence
ayy ciddi misiiinnn?? ben su an 7+2deyim. midem sürekli rahatsız ama kusma vs yok. yemek de yiyorum. ve iştahım açık. 4 kilo aldim 3 haftada9.haftada mide bulantım ve kusmam başladı hala tam gaz devam ediyor, 8 kilo verdimhissedene kadar bende ne zaman hamile gibi hissedicem diyodum
neyse canı sağolsun
![]()
Sadece kızarmış kuru ekmek ve ev yapımı vişne suyu iciyorumayy ciddi misiiinnn?? ben su an 7+2deyim. midem sürekli rahatsız ama kusma vs yok. yemek de yiyorum. ve iştahım açık. 4 kilo aldim 3 haftadagercekten verdin mi kilooo?? ayy umut oldunn banaaa
![]()
Ayy maşallah bende almam umarımayy ciddi misiiinnn?? ben su an 7+2deyim. midem sürekli rahatsız ama kusma vs yok. yemek de yiyorum. ve iştahım açık. 4 kilo aldim 3 haftadagercekten verdin mi kilooo?? ayy umut oldunn banaaa
![]()
İlk bebeğinizmi olucak umarım benimde böyle devam eder9.haftada mide bulantım ve kusmam başladı hala tam gaz devam ediyor, 8 kilo verdimhissedene kadar bende ne zaman hamile gibi hissedicem diyodum
neyse canı sağolsun
![]()
Cuma günü tekrar gidicem muayeneye kese görünür ozaman dedi doktor bana4 haftalık gebelikte henüz görünen bi kese bile yok. Hamile gibi hissetmemeniz normal
5 hafta oluyor o zaman görünür bence de. Bende belirtiler sanırım 6 civarı başladı. O zamana kadar ne güzel rahattım bulantı olmayacak diye. Ki inşallah sizde olmazCuma günü tekrar gidicem muayeneye kese görünür ozaman dedi doktor bana