• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftalık hamilelikte beta hcg

baharibekler

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
210
83
18
35
Merhaba kızlar
Benim sat 18 ocak
Dün evde yaptığım idrar testinde çift çizgiyi gördüm bugün de kan testi yaptırdım beta hcg 1.842 çıktı keseyi gördük
Sizce normal değer mi kızlar çok tedirginim bi kez düşüğüm oldu korkuyorum kalp atışını duymadan da rahat edemicem sanrım

Canım hayırlı olsun keseyi görmüşsün herşey güzel içini ferah tut bu dönemde bol dinlen güzel beslen sağlıkla gelsin bebişin

Bu arada ben keseyi alttan anca görmüştüm. Kalp atışını bugün dinledim duyana kadar nefesimi tutmuşum ama içini ferah tut kalp atışlarını da duyacaksın

Bu arada ben keseyi alttan anca görmüştüm. Kalp atışını bugün dinledim duyana kadar nefesimi tutmuşum ama içini ferah tut kalp atışlarını da duyacaksın
Canım çok teşekkür ederim
İnsanlar bişeyler duymaya o kadar çok ihtiyaç duyuyor ki inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Canım çok teşekkür ederim
İnsanlar bişeyler duymaya o kadar çok ihtiyaç duyuyor ki inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Çok iyi anlıyorum seni ben bugün kalp atışını duydum ama akıntım oluyor adet oldum sanıyorum. Çok düşünmemek lazım. Sağlıkla alacağız bebeklerimizi.. güzel düşünelim güzel olsun

Yorma kendini ayaklarınınuzat dinlen bol bol ,2 yada 3 haftaya kadar kalp atısını duyarsın allahın izniyle ,sakin ol kendi kendine panik yapma ,dua et bol bol ,Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin

Hamileliğiniz hayırlı olsun. Benim 4+4te değerim 1176 çıkmıştı. Bir daha hiç beta testi yaptırmadım. 5.haftamda keseyi gördük karından. 7+4'te kalp atışını duyduk

Back