4 haftalık hamilelik ve deger 937,24 normal mi??

_berrak

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
409
17
42
kızlar içinizde benim gibi 4 haftalık hamile olanlar vard mı?
degerleriniz ne çıktı?
doktorum pzt tekrar gelmemi ve tekrar kan testi yaptırmamız gerektigini söyledi.

fazla konuşamadım ama bana sonucu getiren hemşire oooo çok yüksekmiş dedi.

sizce bu deger yüksek mi normal mi???

kafama çok takıldı??? tam sevinci yaşayamadım.
ayrıca vajinal ultrasonda da hiç bişi gözükmedi

dış gebelikten şüpelenmiş olabilirller.Ama üzülme geç döllenme erken döllenmeye göre sonuçlar farklı çıkabiliyor.yüreğini serin tutki iyi şeyler olsun.inşallah en kısa zamanda keseyi görürsün

inşallah canım ya doktor büyük ihtimalle kese pzt gözükür dedi.

bana en çok morali veren sensin. bana bak ibret aldelikafadulden normal canım ya belki çok erken döllenme olmuştıur. canını sıkma ama ben ikiz değerlerinde araştırmayaptım belki seninkide ikzdir. 4 hafta değerleri hep bu şekildeydi, canın sıkma hayırlısıyla kucağına versin rabbim:Saruboceq:

sagol bitanem ya bende senin mesajını bekliyordum inan ki:1hug:

görünce kesin yazarsın araştırmışındır diye.

inşallah normaldir.

ikiz gebeliklerde benim bu degerimde mi oluyolarmış genelde

sagol bitanem ya bende senin mesajını bekliyordum inan ki:1hug:

görünce kesin yazarsın araştırmışındır diye.

inşallah normaldir.

ikiz gebeliklerde benim bu degerimde mi oluyolarmış genelde

ben kendimden merak etmiştim. araştırmıştırm bu forumda ve bazı forumlarda ilkk ay 800 bin arası değişiyordu. sıkma canını senin anormal bi durumun yok canım bence :CüvCüv:

sagol canım .
sen tekrar ne zaman gidiceksin doktora?
beni mutlaka haberdar et gelişmelerden olur mu
dualarım seninle:Saruboceq:

tebrik ederim canım. 4 haftalık birşey gözükmez benim 6 haftalık sadece kesem gözüktü vajinal ultrasonda ufak birşey gördü kalp atışını bie duyamadık telaşlanma bir kaç hafta sonra belli olur canım.:teselli:

tebrik ederim cnm.bence bi sorun yoktur merak etme.ya erken döllenme olmuştur ya çogul gebeliktir.ben dış gebelik yaşadım.öle olsa farklı sıkıntılarda yaşardın agrın kanaman değerlerin yavaş artması 1500 lere gelinip kesenin gözükmemesi gibi durumlar söz konusu olur.senin öle bi durumun olmıycağına inanıyorum.allah tamamına erdirsin sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Adetının ÜstÜnden 10 gÜn geÇınce gıdersen keseyı 7-8 haftalıkken kalp atıŞını duyabılırsın.vajınaldan baktırmamaya ÇalıŞ kımı dr. DÜŞÜĞe neden oluyo. Folık asıt ıÇ.gıdana dıkkat et kendını yorma sınırlenme yasak bunlar bana dr.un dedıklerı

sagol canım gerçekten moral verdin bana.

erken döllenme olmuş olabilir ozaman çünkü ben adetime 3 gün kala evde yaptıgım idrar testinde gördüm silik 2. çizgiyi.

ve günümde yapınca daha da netleşmişti.

saglık ocagına gittim 3 gün kala çıkmaz mutlaka adetinin gecikmesi lazım dediler testi gösterncede aaaaa sen hamilesin dediler:kedi:

inşallah sende saglıklı ve rahat hamilelikler geçirirsin canım.

normalde kese hangi degerde gözükmesi gerekir??

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sagol canım inşallah. saglıkla.....

dktor muhtemelen pzt gözükür dedi ama sanırım dedigin gibi çok erken.
sat 24 agustos benim.
yani adetim geçeli 5 gün olduç.
bilemiyorum geceleri uykum kaçıyo

önce tebrik ederim.
kan testinde bende 4 haftalık hamile oldugumu ögrendim degerin kaç bu çok önemli onu da yazarsan çok iyi olur.

ilk muayeneye hemen gitmen lazım saglıklı bi gebelik olup olmadıgımnı anlaman için.
ben adetime 3 gün kala ögrendim doktora adetim 3 gün geçtikten sonra gittim

çok geç gelmişinj ögrenir ögrenmez gelmen lazımdı dedi.

o yüzden hemen git tekrar tebrikler canım

Berrak ve Pinkaya kizlar ikinizide tebrik ederim iyi haberlerinizi bekliyorum bende hamile oldugumu yeni ogrendim ama bi turlu sevinemedim daha.vajinal ultrasonda goremediler tahminim 5 haftalik kac kez test yaptim pozitif ya carsamba gununu bekliyorum tekrar gitmek icin tekrar cuma gunu turkieye ucucam yola cikmadan ogrenebilseydim

senide tebrik ederim canım...
canım benimkide henüz gözükmedi telaş yapma.
daha erken bi arkadaşın 6 haftalıkken gözükmüş ve herşey normalmiş.içini rahat tut:teselli:
bende yarın görürüm inş.

mrb canım bende 4 haftalık hamileyim bugün kesemi gördün bhcg 1000 lerde seninkide yakında görülür endişelenme bence kalbini ferah tut hayırlı olsun:))))))

mrb canım bende 4 haftalık hamileyim bugün kesemi gördün bhcg 1000 lerde seninkide yakında görülür endişelenme bence kalbini ferah tut hayırlı olsun:))))))

canım sagol dün doktora gittim degerim 3000 küsurdu.5. haftaya girdim.
20 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.
karından ultrasonla baktı nokta gibi bişiyi gösterip bu kese dedi ama ben bişi anlamadımnaniknanik okadar minik bi benek ki.
kşke vajinal baksaymış, ben de görseydim
ama çok şükür göründü:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…