inşallah canım ya doktor büyük ihtimalle kese pzt gözükür dedi.
bana en çok morali veren sensin. bana bak ibret aldelikafadulden normal canım ya belki çok erken döllenme olmuştıur. canını sıkma ama ben ikiz değerlerinde araştırmayaptım belki seninkide ikzdir. 4 hafta değerleri hep bu şekildeydi, canın sıkma hayırlısıyla kucağına versin rabbim:Saruboceq:
sagol bitanem ya bende senin mesajını bekliyordum inan ki:1hug:
görünce kesin yazarsın araştırmışındır diye.
inşallah normaldir.
ikiz gebeliklerde benim bu degerimde mi oluyolarmış genelde
bence de çoğul gebelik. tebrik ederim. umarım pazartesi herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin.
kızlar içinizde benim gibi 4 haftalık hamile olanlar vard mı?
degerleriniz ne çıktı?
doktorum pzt tekrar gelmemi ve tekrar kan testi yaptırmamız gerektigini söyledi.
fazla konuşamadım ama bana sonucu getiren hemşire oooo çok yüksekmiş dedi.
sizce bu deger yüksek mi normal mi???
kafama çok takıldı??? tam sevinci yaşayamadım.
ayrıca vajinal ultrasonda da hiç bişi gözükmedi
kızlar içinizde benim gibi 4 haftalık hamile olanlar vard mı?
degerleriniz ne çıktı?
doktorum pzt tekrar gelmemi ve tekrar kan testi yaptırmamız gerektigini söyledi.
fazla konuşamadım ama bana sonucu getiren hemşire oooo çok yüksekmiş dedi.
sizce bu deger yüksek mi normal mi???
kafama çok takıldı??? tam sevinci yaşayamadım.
ayrıca vajinal ultrasonda da hiç bişi gözükmedi
tebrik ederim cnm.bence bi sorun yoktur merak etme.ya erken döllenme olmuştur ya çogul gebeliktir.ben dış gebelik yaşadım.öle olsa farklı sıkıntılarda yaşardın agrın kanaman değerlerin yavaş artması 1500 lere gelinip kesenin gözükmemesi gibi durumlar söz konusu olur.senin öle bi durumun olmıycağına inanıyorum.allah tamamına erdirsin sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tebrik ederim canım. 4 haftalık birşey gözükmez benim 6 haftalık sadece kesem gözüktü vajinal ultrasonda ufak birşey gördü kalp atışını bie duyamadık telaşlanma bir kaç hafta sonra belli olur canım.:teselli:
Merhabalar, dün öğrendim artık ben de hamileyim :) 14 aylık evliyim artık zamanı gelmişti dün kan testi yaptırdım ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.değerler onu gösteriyormuş. bilmediğim için soruyorum ilk muayeneye ne zaman gidilmeli? bilgisi olan ve benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlardan destek rica ediyorum.
hepinize hayırlı kazasız doğumlar...
bu arada Konya'da olan varsa aranızda tavsiye edebileceğiniz dr. ismi var mı??
sevgiler...:CüvCüv:
Berrak ve Pinkaya kizlar ikinizide tebrik ederim iyi haberlerinizi bekliyorum bende hamile oldugumu yeni ogrendim ama bi turlu sevinemedim daha.vajinal ultrasonda goremediler tahminim 5 haftalik kac kez test yaptim pozitif ya carsamba gununu bekliyorum tekrar gitmek icin tekrar cuma gunu turkieye ucucam yola cikmadan ogrenebilseydim
mrb canım bende 4 haftalık hamileyim bugün kesemi gördün bhcg 1000 lerde seninkide yakında görülür endişelenme bence kalbini ferah tut hayırlı olsun:))))))