Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 müMerhaba 4 haftalik hamileyim ozellikle uyurken cok terliyorum. Gun icinde de ara ara usuyor ara ara ter basiyor. Ayni sorunu yasayan var mi ve bu durum normal mi?
Sizin isiniz burada insanlarla ugrasmak sanirim4 müvay anasını nasıl anladın 4 olduğunu helal olsun vallahi
Millet 5 te gidiyor kalp atışı duymuyor kese görüp geliyor, çoğu 6-7-8 lerde anca duyuyor
Böyle bir hassasiyet taktir ettim seni
Neye alındın acaba kötü ne var yorumumda çok merak ettimSizin isiniz burada insanlarla ugrasmak sanirim
Kan testi yapmıştır doktoru betaya göre söylemiştir. Son adet tarihine göre söylemiştir ve 4 haftalık olduğunu biliyordur. Ayrıca beta hcg yükseldiği için bu tarz şeyler de yapabilir illa bebeği görmesine gerek yok yani. İnsanlarla bu şekilde dalga geçer gibi konuşmanız size birşey kazandırmaz.4 müvay anasını nasıl anladın 4 olduğunu helal olsun vallahi
Millet 5 te gidiyor kalp atışı duymuyor kese görüp geliyor, çoğu 6-7-8 lerde anca duyuyor
Ya siz hiç dalga geçen görmemişsiniz. Nerede dalga var?Kan testi yapmıştır doktoru betaya göre söylemiştir. Son adet tarihine göre söylemiştir ve 4 haftalık olduğunu biliyordur. Ayrıca beta hcg yükseldiği için bu tarz şeyler de yapabilir illa bebeği görmesine gerek yok yani. İnsanlarla bu şekilde dalga geçer gibi konuşmanız size birşey kazandırmaz.
Daha konuşma tarzınızdan haberiniz yok bir de beni mi eleştirmeye çalışıyorsunuz? Konuya cevap vermeye gelmiştim sizin cevabınızı görünce direkt size cevap verdim. Yeterli olmuştur sanırım. Hamile, duyguları ve hormonları suan karışık olan bir kadını bu şekilde bir cevapla sinirlendirip veya üzmeniz doğru değil. Evet duyar kasıyorum. Hemcinsimi düşünüyorum. Sizin gibi dalga geçer gibi konuşmuyorum. Neyse cevabımı verdim size iyi akşamlar.Ya siz hiç dalga geçen görmemişsiniz. Nerede dalga var?
Gülen emoji atınca dalga geçmiş mi oluyormuşuz Allah Allah çok ilginç
Ne kadar çok alıngan insan varmış sitede :)
Fikrimizi de söylemeyelim
Siz de duyar mı kasmaya geldiniz buraya
Hm, pekiDaha konuşma tarzınızdan haberiniz yok bir de beni mi eleştirmeye çalışıyorsunuz? Konuya cevap vermeye gelmiştim sizin cevabınızı görünce direkt size cevap verdim. Yeterli olmuştur sanırım. Hamile, duyguları ve hormonları suan karışık olan bir kadını bu şekilde bir cevapla sinirlendirip veya üzmeniz doğru değil. Evet duyar kasıyorum. Hemcinsimi düşünüyorum. Sizin gibi dalga geçer gibi konuşmuyorum. Neyse cevabımı verdim size iyi akşamlar.
Bilgilendirmeniz icin tesekkur ederimİlk aylar regl olamadığınız için vücutta ateş basmaları olabiliyor olmalı
Adet gecikmesinin ilk günü 4.hafta başlamış oluyor genelde? Gayet normal yani siz sanki gebelik 5. Haftadan başlıyor gibi konuşmuşsunuz4 müvay anasını nasıl anladın 4 olduğunu helal olsun vallahi
Tesekkur ederimİlk 3 ay icin terleme ateş basması normaldir.