4 haftalık gebelikte sıcak su torbası zarar verir mi, yorgan üstünden ama?

Derinden0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
20
15
31
Kasıklarım üşümüş gibi hissettim regl başlar bi iki güne ağrı yaşamıyım diye pek de kullanmam ama sıcak torba kullandım. Meğer hamileymişim. Bi zararı olur mu ya? Aşırı kaynar değildi. Yorgan üstünden koydum karnıma temas etmedi arada yorgan vardı

Kasıklarım üşümüş gibi hissettim regl başlar bi iki güne ağrı yaşamıyım diye pek de kullanmam ama sıcak torba kullandım. Meğer hamileymişim. Bi zararı olur mu ya? Aşırı kaynar değildi. Yorgan üstünden koydum karnıma temas etmedi arada yorgan vardı
Bişey Olmaz kız korkma, ben 6 haftalıkken öğrendim ağrıdan 2 kere majezik içmiştim 😄hiçbişey olmadı

Bişey Olmaz kız korkma, ben 6 haftalıkken öğrendim ağrıdan 2 kere majezik içmiştim 😄hiçbişey olmadı
Sıcaklık ağırlık zarar verir mi diye endişe ettim 🥲 çok şaşkınım hala gerçek değil gibi geliyoor. Beta 666 çıktı 2 gün sonra bida bakılacak. Bi düşüğüm var geçmişte. Çok sevinemiyorum korkuyorum

Sıcaklık ağırlık zarar verir mi diye endişe ettim 🥲 çok şaşkınım hala gerçek değil gibi geliyoor. Beta 666 çıktı 2 gün sonra bida bakılacak. Bi düşüğüm var geçmişte. Çok sevinemiyorum korkuyorum
Bu konularda kesinleşmeden çok sevinmemek lazım zaten, ama 666 çok iyi Bi değer.. 2 gün sonra en az 2 katına çıkmış olmalı iyi düşün iyi olsun :) sağol okşa al kucağına :)

sizce zarar verir mi?
insanlik tarihi boyunca kadinlar neler neler yasadilar catir catir nesil devam etti. böyle eften puften sicaklik, sogukluk, dereceler, kilogramlarin zarar verebilecegi kadar hassas bir sey olsa gebelik insanlik tarihi coktan bir yerde sonlanırdi.
düşünmeyin böyle şeyler. "acaba sorun mu olacak" psikolojiniz yaz gununde gunlerce maruz kaldiginizdan +5 derece daha sicagin temas etmesinden cok cok daha zarar veriri icinizdeki bebege

İlk haftalarda aşırı sıcak riskli bir durum mesela saunalarda, termal hamamlarda vs çok tehlikeli olduğu için uyarı oluyor. Ama sıcak su torbasıyla hafif rahatlatmak için sıcak kullanmaktan bir şey olmaz bence. Ben de hamileyim şu an ama karnıma değil de belim ağrıdığı zaman havlu sarıp koyuyorum bir şey olmaz korkmayın.

X