Merhaba öğrenmeden önce mide yanması sıcak basması hissettiniz mi benim 6 gün var ve normalde çok önceden başlayan göğüs ağrım yani başladı sizin belirtilerinin nelerdiKızlar merhaba 4+1 haftalık hamileyim dün ve bugün kasıklarımda batma inceden sızlama ağrı hissediyorum ve endişeleniyorum bu durum normal midir acaba doktora gitmeli miyim aslında randevum var randevu gününe 10 gün var doktor keseyi görmek için 2 hafta sonra gel demişti sizin başınıza geldi mi böyle bir durum ne yaptınız acaba müsait olduğunuzda dönüş yapabilir misiniz rica etsem
Bende bugün ev süpürdüm süpürgemde halıya çok yapışır acaba zorladım mı dedim korktum yaEvet normal aşırı olmadığı sürece oluyor rahim genişlediği için böyle ağrılar olabiliyor. Bende adet ağrısı gibi ağrılar oluyor 4-5 gündür
Siz kaç haftalık hamilesinizBende bugün ev süpürdüm süpürgemde halıya çok yapışır acaba zorladım mı dedim korktum ya
Ben ilişki üzerinden 11 gün öğrendim mide yanması falan olmadı sadece farklı olarak normalde regl olmadan 2 3 gün önce yaşadığım göğüs hassasiyetim çok öncesinde başladı ve ciddi anlamda ağrılıydı yüz üstü yatamadım bileMerhaba öğrenmeden önce mide yanması sıcak basması hissettiniz mi benim 6 gün var ve normalde çok önceden başlayan göğüs ağrım yani başladı sizin belirtilerinin nelerdi
Ilişkinizin üzerinden 11 12 gün geçtiyse erken gebelik testinde varsa çıkarMerhaba öğrenmeden önce mide yanması sıcak basması hissettiniz mi benim 6 gün var ve normalde çok önceden başlayan göğüs ağrım yani başladı sizin belirtilerinin nelerdi
Çok teşekkür ederim mesajınız için biraz olsun rahatladı içim lekelenmem hiç olmadı henüz umarımda olmazOlurr, ağrı, batma, kramplar çok normal ilerleyen haftaalrda gerilme de eklenir doğuma kadar böyle gider, problem yok bunlarda, problem olan durum dinlenince geçmeyen şiddetlenerek artan bel ağrısı da eklenen lekeli ya da kanamalı ağrılar, hayırlı uğurlu olsun
Öyle de sartlanma inşallah olmaz olursa da her durumda korkulacak diye bir şey yok, benim 9.haftada bitti lekelenmem şükür 21e kadar geldim, dikakt ette kendini zorlayacak şeylerden kacin, bu haftalar hassas olabilir henüz rahminÇok teşekkür ederim mesajınız için biraz olsun rahatladı içim lekelenmem hiç olmadı henüz umarımda olmaz
Öyle de sartlanma inşallah olmaz olursa da her durumda korkulacak diye bir şey yok, benim 9.haftada bitti lekelenmem şükür 21e kadar geldim, dikakt ette kendini zorlayacak şeylerden kacin, bu haftalar hassas olabilir henüz rahmin
Tamam cnm hayırlı olsun sana teşekkür cvp icinBen ilişki üzerinden 11 gün öğrendim mide yanması falan olmadı sadece farklı olarak normalde regl olmadan 2 3 gün önce yaşadığım göğüs hassasiyetim çok öncesinde başladı ve ciddi anlamda ağrılıydı yüz üstü yatamadım bile
Merhaba ben dün akşam 8 gün gecikmeyle awox marka gebelik testiyle çift çizgi gördüm ama bel ve kasığımda 2 3 gündür çok fazla ağrı var dediğiniz gibi dinlenince geçmiyor ama leke kanama vs yok bende olurum herhalde diye kan testine gitmedim sıkıntılı bir durum mu sizce buOlurr, ağrı, batma, kramplar çok normal ilerleyen haftaalrda gerilme de eklenir doğuma kadar böyle gider, problem yok bunlarda, problem olan durum dinlenince geçmeyen şiddetlenerek artan bel ağrısı da eklenen lekeli ya da kanamalı ağrılar, hayırlı uğurlu olsun
Bende aynı sizin gibiydim adet oldum olucam diye 20 gün bekledim adet olur gibi sancılarım vardıMerhaba ben dün akşam 8 gün gecikmeyle awox marka gebelik testiyle çift çizgi gördüm ama bel ve kasığımda 2 3 gündür çok fazla ağrı var dediğiniz gibi dinlenince geçmiyor ama leke kanama vs yok bende olurum herhalde diye kan testine gitmedim sıkıntılı bir durum mu sizce bu
Yaa bende sizin gibi olacagım sanırımBende aynı sizin gibiydim adet oldum olucam diye 20 gün bekledim adet olur gibi sancılarım vardı
Sonra betama bi baktırdım 10.300 dü
Çift çizgi gördüyseniz bi idrar testi tekrarlayın sonra kan verin
Merhaba bende aynı şekilde ya bazende midemi bozmuşum da afedersiniz her an ishal olacak gibiKızlar merhaba 4+1 haftalık hamileyim dün ve bugün kasıklarımda batma inceden sızlama ağrı hissediyorum ve endişeleniyorum bu durum normal midir acaba doktora gitmeli miyim aslında randevum var randevu gününe 10 gün var doktor keseyi görmek için 2 hafta sonra gel demişti sizin başınıza geldi mi böyle bir durum ne yaptınız acaba müsait olduğunuzda dönüş yapabilir misiniz rica etsem
İlk günler olan ağrılar bı tık daha yoğun gelebilir adet ağrısı gibi de zamanla alıştıkça daha normal gelir, hayırlı haber alırsın inşallahMerhaba ben dün akşam 8 gün gecikmeyle awox marka gebelik testiyle çift çizgi gördüm ama bel ve kasığımda 2 3 gündür çok fazla ağrı var dediğiniz gibi dinlenince geçmiyor ama leke kanama vs yok bende olurum herhalde diye kan testine gitmedim sıkıntılı bir durum mu sizce bu
Yatınca daha fazla oluyor sence normalmi canım oldum olucam diye bekliyorum ama akşam acile gidebilirim gece ağrıdan uyuyamadım çünkü Amınn çok teşekkür ediyorumİlk günler olan ağrılar bı tık daha yoğun gelebilir adet ağrısı gibi de zamanla alıştıkça daha normal gelir, hayırlı haber alırsın inşallah
Aile hekimi yok mu yakında hemen beta baktirabilirsin acile gitmene gerek yokYatınca daha fazla oluyor sence normalmi canım oldum olucam diye bekliyorum ama akşam acile gidebilirim gece ağrıdan uyuyamadım çünkü Amınn çok teşekkür ediyorumA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?