merhaba benımde 5 haftalıkken sonucum 6636 çıkmıştı 7 haftada kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık , sizinki sağlıkla doğar ınsallah
Canım erken yumurtlamistir belki yada ikiz de olabilir kotu dusunme iyi dusunun iyi olsun
F flower world amin güzelim hayırlısı inşallah, sanada çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla yeniden nasip etsin inşallahBelki ikizdir o zaman da yüksek çıkıyormuş
Evet bende okumuştum öyleleride varmış belkide öyledir bakalım hayırlısı artık durum belli olurda unutmazsam buraya yazıcam, ikiz ve ondan değer yüksekse merak eden arkadaşlara örnek olmuş olurCanım bazısı adet biter bitmez yumurtluyormus bilmiyorum burada okudum birisi demişti sadece adet bitince 1 hafta içerisinde 1 yada 2 kere birlikte olmuşlar hamile kalmış olabiliyor yani ama ikizde olabilir)
Öncelikle hayırlı olsunKızlar, kız kardeşim dün idrarda çift koyu çizgiyi görünce hcg için tahlile gitti, 6000 küsürlük bi sonuç çıktı SAT 29 ağustos yani dün 33. Gününde o rakam çıktı.
Dr olmadığı için gösteremedi sonucu pztsiye kaldı. Bi yanlışlık olabilirmi diye sorduk emin olduklarını söylediler laborantlar. Bizimde çok kafamıza takıldı, 4 haftalık bi gebelikte bu kadar yüksek bi sonuç normalmidir yoksa başka bi anlamıda olabilirmi ?
Bilgisi yada tecrübesi olanlar yorum yaparsanız sevinirim.
Gun asiri bir daha tekrarlattirin iki secenek var biri ikiz gebelik insallah oyledir.. digeri mol (üzüm) gebeligi... biraz yuksek çıkmış... tekrarinda 2 kat olmasi gerekiyor hemen hemen.. anormal bir artis yoksa sikinti yapmayin...Kızlar, kız kardeşim dün idrarda çift koyu çizgiyi görünce hcg için tahlile gitti, 6000 küsürlük bi sonuç çıktı SAT 29 ağustos yani dün 33. Gününde o rakam çıktı.
Dr olmadığı için gösteremedi sonucu pztsiye kaldı. Bi yanlışlık olabilirmi diye sorduk emin olduklarını söylediler laborantlar. Bizimde çok kafamıza takıldı, 4 haftalık bi gebelikte bu kadar yüksek bi sonuç normalmidir yoksa başka bi anlamıda olabilirmi ?
Bilgisi yada tecrübesi olanlar yorum yaparsanız sevinirim.
Teşekkür ederim şimdi konuştum kardeşimle yarın tekrar tahlil yaptırıcak bakalım artış ne durumda ondan sonra daha net anlaşılır sanırım gidişat, tekrar teşekkürler, sizede hayırlı uğurlu olsun inşallahGun asiri bir daha tekrarlattirin iki secenek var biri ikiz gebelik insallah oyledir.. digeri mol (üzüm) gebeligi... biraz yuksek çıkmış... tekrarinda 2 kat olmasi gerekiyor hemen hemen.. anormal bir artis yoksa sikinti yapmayin...
Canım ikiz olabilir benim 4 binlerde çıkmıştı meğer ikizmis 6 haftaligim suan