- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 39
Bu normal gebelikteki hcg tablosumu canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu normal gebelikteki hcg tablosumu canım ?
Evet canımBu normal gebelikteki hcg tablosumu canım ?
Canım ben sadece tahmin ettim kendim acaba ikiz mi diye yüksek çıkmışti 4 haftalikken 4 binlerde ilk tek kese göründü kalp atışı için gittigim de tek kesede iki kalp atışı :)Canım ikiz olduğunu keseden mi anladınız nasıl oldu ? Benimde 4 haftalıkken sat a göre 3295 çıkmıştı. Ultrasonda tek kese var
Canım ben sadece tahmin ettim kendim acaba ikiz mi diye yüksek çıkmışti 4 haftalikken 4 binlerde ilk tek kese göründü kalp atışı için gittigim de tek kesede iki kalp atışı :)
Canım sonuç ne çıktıKızlar, kız kardeşim dün idrarda çift koyu çizgiyi görünce hcg için tahlile gitti, 6000 küsürlük bi sonuç çıktı SAT 29 ağustos yani dün 33. Gününde o rakam çıktı.
Dr olmadığı için gösteremedi sonucu pztsiye kaldı. Bi yanlışlık olabilirmi diye sorduk emin olduklarını söylediler laborantlar. Bizimde çok kafamıza takıldı, 4 haftalık bi gebelikte bu kadar yüksek bi sonuç normalmidir yoksa başka bi anlamıda olabilirmi ?
Bilgisi yada tecrübesi olanlar yorum yaparsanız sevinirim.
İlk tahlil cuma 6747 di, ikinci tahlil iki gün sonra pazartesi 16936 çıktı, dr 10 gün sonra tekrar gel demiş, sat a göre 5 hafta çıkıyo, değer baya yüksek geldi bize canım ya. Dr gayet iyi demiş hatta keseyide görmüş ama 4haftalık demiş baya kafamız karıştı. Rakamlar baya yüksek iyi mi kötü mü bilmioruz bakalım hayırlısı ayın 10 unda tekrar gidicek bakalım ozaman ne diyecekCanım sonuç ne çıktı
kese 4 haftalık ama hcg yüksekse büyük ihtimalle tek yumurta ikizi olacak canım umutlandırmak gibi olmasın ama hayırlısı olsun hakkında :)İlk tahlil cuma 6747 di, ikinci tahlil iki gün sonra pazartesi 16936 çıktı, dr 10 gün sonra tekrar gel demiş, sat a göre 5 hafta çıkıyo, değer baya yüksek geldi bize canım ya. Dr gayet iyi demiş hatta keseyide görmüş ama 4haftalık demiş baya kafamız karıştı. Rakamlar baya yüksek iyi mi kötü mü bilmioruz bakalım hayırlısı ayın 10 unda tekrar gidicek bakalım ozaman ne diyecek
Valla bende öyle gibi hissediyorum canım ama kız kardeşime söylemiorum tam netleşmeden heveslenmesin diorum, sonra başka bi durum olursa daha çok üzülebilr, bakalım hakkında hayırlısı inşallah, inşallah dediğin gibi olur çok güzel olurkese 4 haftalık ama hcg yüksekse büyük ihtimalle tek yumurta ikizi olacak canım umutlandırmak gibi olmasın ama hayırlısı olsun hakkında :)
Canim sonucu merak ettim hayirli haberler aldiniz miValla bende öyle gibi hissediyorum canım ama kız kardeşime söylemiorum tam netleşmeden heveslenmesin diorum, sonra başka bi durum olursa daha çok üzülebilr, bakalım hakkında hayırlısı inşallah, inşallah dediğin gibi olur çok güzel olur
Canim sonucu merak ettim hayirli haberler aldiniz mi
AMIN canim ALLAHIM her isteyene nasip etsin bebisleriiCanım şuan kardeşim 8+1de dr muayenede bi süpriz olmadığı sürece tek görünüyor demiş, bakalım ilerleyen haftalarda dahada netleşir sanırım, hayırlısı allahtan