- 14 Mart 2025
- 76
- 34
- 3
- Konu Sahibi saturnhalkasii
Kızlar merhaba 4-5 hafta arasındayım. Her şey daha çok yeni biliyorum ama bugün inanılmaz bir kasık ağrım var ara ara hafifliyor ama geçmiyor da. Kanamam yok sizce bir sorun var mıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor a git bence çünkü benim de ağrım vardı kanama alanı varmış mutlaka gitKızlar merhaba 4-5 hafta arasındayım. Her şey daha çok yeni biliyorum ama bugün inanılmaz bir kasık ağrım var ara ara hafifliyor ama geçmiyor da. Kanamam yok sizce bir sorun var mıdır
Dün gittik yüzüme bile bakmadı, erken gelmişsin diyip gönderdi. Değer 6000 olmadan gelme diyorDoktor a git bence çünkü benim de ağrım vardı kanama alanı varmış mutlaka git
Korkma canım benim de o aralarda çoktu hata 5+4 de dayanamadım acile gittim orda demesinler mi iyi kalpleri atıyor. Hüngür hüngür ağlamıştım.Meğer ikiside canlanmış gelişmeye başladığı için rahim kasılmaları yaşıyormuşum. Halen daha hafif hafif de devam ediyor.İnşallah senin de hayırlara vesile olur sen bol bol dinlen normal uzanırken ayaklarının altına yastık koy fitil alıyormuş gibi .Kızlar merhaba 4-5 hafta arasındayım. Her şey daha çok yeni biliyorum ama bugün inanılmaz bir kasık ağrım var ara ara hafifliyor ama geçmiyor da. Kanamam yok sizce bir sorun var mıdır
Yerleşme ağrılarıdır ilk haftalarda benimde çok ağrılarım olmuştu
Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız kızlar Allah razı olsunKorkma canım benim de o aralarda çoktu hata 5+4 de dayanamadım acile gittim orda demesinler mi iyi kalpleri atıyor. Hüngür hüngür ağlamıştım.Meğer ikiside canlanmış gelişmeye başladığı için rahim kasılmaları yaşıyormuşum. Halen daha hafif hafif de devam ediyor.İnşallah senin de hayırlara vesile olur sen bol bol dinlen normal uzanırken ayaklarının altına yastık koy fitil alıyormuş gibi .
Evet tatlım ikizÇok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız kızlar Allah razı olsun
kalpleri derken ikizler miiii![]()
Bende 20 değer ile öğrendim muhtemelen 3 haftalıktı, sizin de öyledir diye düşünüyorum sonra hemen 80lere çıkmıştı bugünkü sonucunuzu mutlaka yazınMerhaba. Ben de Beta HCG 26 ile öğrendim hamileliğimi. Sizce hafta olarak ne kadarlık? Bugün sabah artış gözlemlemek için yine kan verdim ama sonuç çıkmadı daha. Ve benim de sol yumurtalığımda, bacaklarımda ağrı oluyor. Bu normal midir? Her akıntıyı regl sanıp korkuyorum. Umarım bebeklerimiz bize sıkıca tutunurlar![]()
Aaa ne ayıp bişey sen mutlaka doktorunu değiştir aşkımDün gittik yüzüme bile bakmadı, erken gelmişsin diyip gönderdi. Değer 6000 olmadan gelme diyor
Boşluk var diye gittim zaten daha gitmem aslaAaa ne ayıp bişey sen mutlaka doktorunu değiştir aşkım
Ayn öyle yap aşkım güzel haberleriniBoşluk var diye gittim zaten daha gitmem asla
Merhaba naptin canım başka doktor a gittin mi son durumun nedirBoşluk var diye gittim zaten daha gitmem asla
Yoo ideal kalp atışını yeni duymuş olursun hem ama ağrın kanaman olursa mutlaka önce gittKızlar beta kaç olunca doktora görünmeliyiz. Ben şuan 4 haftalığım. 7+1 e randevu aldım. Çok mu geç
Değerim kötü ilerliyor hiç iyi değilim. Son 4 günde 300’den 400’e çıkmış. Dün 400’dü bugün de 500 çıktı, asla iki katı artmıyorMerhaba naptin canım başka doktor a gittin mi son durumun nedir
tüh çok üzüldüm aşkım ama yinede umudunu yitirme doktorlar ne diyor bu durum aDeğerim kötü ilerliyor hiç iyi değilim. Son 4 günde 300’den 400’e çıkmış. Dün 400’dü bugün de 500 çıktı, asla iki katı artmıyor