• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4.hafta gebelik kahverengi kanamam var kızlar yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

ecemklk

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
31
2
286
Manisa
Kızlar selammm.

4 aylık evliyim adetim 2 gün gecikti hemen test yaptım evde ve silik ikinci çizgi sonrası vajinal ultrason ile kese gördük çok şükür.4 haftalık gözüküyor ve BetaHCG ilk testim 26 ikinci 90. Progesteron ise ilki 13.85 ikinci 13.75. Sabahtan beri peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Doktorum progestan vajinal hap verdi ve iki gün sonra tekrar test istedi beta ve progesteron için. Endişelenmeli miyim nolur benzer durum yaşayanlar yorum yapabilir mi :))

Son düzenleme:
Benimde kanamam olmuştu ve progestan kullandım . Bir kaç gün sürdü sonra geçti birşey olmadı . 8 haftalık hamileydim o zamanlar . Ben oral kullandım ama vajinal değil. Endişelenmeyin .

Benimde kanamam olmuştu ve progestan kullandım . Bir kaç gün sürdü sonra geçti birşey olmadı . 8 haftalık hamileydim o zamanlar . Ben oral kullandım ama vajinal değil. Endişelenmeyin .
Ah çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz daha iyi ki cevap yazdınız Allah razı olsun☺️ kahverengi miydi sizin de acaba

Benim ilk bildiğiniz kırmızı kan geldi çok korkmuştum hemen gece acile gitmiştik ultrasonla baktılar vajinal ultrasonla kanama bölgesi görünmüyor ama yinede progestan kullanın demişlerdi . Daha sonra kahverengiye döndü 2-3 gün kahverengi şekilde geldi peçeteye sonra geçti . Bende çok korkmuştum endişelenmeyin doktorumda kanamalı gebelikler sanıldığının aksine her zaman risk teşkil etmiyor demişti. İlacınızı düzenli kullanın Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz sadece ilk 3 ay dikkatli olunması gerekiyor yine de kendinizi yoracak şeylerden uzak durun

Doktorum da aynı şekilde söyledi parlak kırmızı yoğun kanamalı ve şiddetli ağrılı olmadıkça bu tarz kanamalar çok problem değilmiş ama yine de insan ister istemez korkuyor içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim ☺️🙏🏻

Kızlar selammm.

4 aylık evliyim adetim 2 gün gecikti hemen test yaptım evde ve silik ikinci çizgi sonrası vajinal ultrason ile kese gördük çok şükür.4 haftalık gözüküyor ve BetaHCG ilk testim 26 ikinci 90. Progesteron ise ilki 13.85 ikinci 13.75. Sabahtan beri peçeteye gelen kahverengi akıntım var. Doktorum progestan vajinal hap verdi ve iki gün sonra tekrar test istedi beta ve progesteron için. Endişelenmeli miyim nolur benzer durum yaşayanlar yorum yapabilir mi :))
Beta 90 iken kese mi gözüktü ? Ben mi yanlış anladım

Çok hızlı katlanıyor zaten muhtemelen yeniden kan verseniz çok fazla yüksek çıkar

IMG_4226.jpeg

Eklentiler

• IMG_4203.jpeg
    IMG_4203.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 6
Bu dün verdiğim test yarın tekrar test vereceğim artmasını bekliyor doktorum da ama aklım karıştı kızlar başka doktora da mı gitsem acaba🥹 son adet tarihim 14 Ocak

Ultrason 17 Ocak kan tahlili 20 ocak
Nasıl oluyor
Beta 90 iken imkansız kese gözükmesi.
Kim ne derse desin
O kan tahlili hatalı o zaman
Ne diyim 😅

Ee nasıl 4 haftalık oluyor ki son adet tarihi 14 ocaksa 1 haftalık falan

Çok küçük şuan biraz bekleyin hemen stres olmayin bidahaki kan tahlilinde 2 kat artış varsa sorun yoktur

Son adet tarihinin ilk gününden hesaplanır

Çok küçük şuan biraz bekleyin hemen stres olmayin bidahaki kan tahlilinde 2 kat artış varsa sorun yoktur
Evet doktor da aynısını söylüyor çok küçük olduğunu zaten ilk beta yirmiydi daha sonra iki gün sonra 90’a çıktı düzenli artış bekliyoruz dedi ama kafam çok karıştı şu an ☹️

Back