4. günüm belirtim yok normalmi???

EFSANE202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
419
7
arkadaşlar perşembe transferim gerçekleşti allahım inşallah hayırlı haberler almamı nasip eder.ama hiçbir belirti yok normalmi tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim ayrıca ne zaman başlar belirtiler

arkadaşlar perşembe transferim gerçekleşti allahım inşallah hayırlı haberler almamı nasip eder.ama hiçbir belirti yok normalmi tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim ayrıca ne zaman başlar belirtiler

daha çok erken canım,hiçbir belirti de olmayabilir 12 gün boyunca ...rahat ol sen,endişelenme sakın...kendine de kibu sefer olacak,kendimi hazır hissediyorum...sürekli pozitif ol ...sevgiler...

bazen günün gecsede hic bir belirti olmaya bilir bazı kadınlar cok rahat gecirir bu ayları bazılarıda kabus gibi bence cokta kafaya takıpta stres yapma belirti niye yok midem niye bulanmıyor diye

seninle ayni durumdayim su an ve sanirim test sonucum negatif ..oysaki embryonlar iyiydi rahim kalinligi cok iyiydi olmadiysa neden olmadi biliyormusun cok stres yaptigim icin...ben bu hatayi yaptigim icin senide uyarmak istedim ...stres yaparsan kaybedersin bu savasi....aklina geldikce baska seylerle ilgilen cok zor biliyorum ama bebek istiyorsan bunu yapmalisin...sonra benim gibi cok canin yanar....

kız sen kaşınıyormusun ne belırtısı olcak 4 gunde kımısınde bel kasık agrısı olur ama bazısında hıc olmaz bende hıcbırşey yoktu normal gunlerım gıbıydı
eger bulantı baş donmesı halsızlık beklıyorsan daha cok beklersın :) bulantılar 6. haftadan once başlamaz rahat bırak kendını olucak o kadar embrıyon var kımbılır kac tanesı bebiş olcak sen sayısını duşun hehe

kızlar teşekkür ederim.sakinleştirdiniz beni şu an çıkmam lazım hepinize iyi bayramlarrrrrr

canım sakın dert etme ben 12. haftaya girdim ama, bırak transferden isonrasını hala ufacık bir belirti bile yok. sadece göğüslerim büyüdü iki haftadır o kadar.ultrasonda göremesem hamile değilim sanacağım.bol bol dinlen.ben hep yatmıştım sadece wc için kalktım belki o yüzden ağrım falan olmamıştır. kendini dinlemeyi boşver hayatını yaşa.

birth çok sevindim inşallah bende mutlu haberi duyarım bayrama denk gelmesi iyi oldu aslında, evde dursam hiç vakit geçmeyecekti umarım hamişliğin sorunsuz geçer ve bebeğine sağlıkla kavuşursun

slm herkese bugün biraz sol kasığım batmaya başladı ara arada göğüslerim sızlıyor.ama beni rahatsız edici değil böle yaşayan varmı kızlarrrr yazın hadi bekliyorummmmmmmmmmm

efsanecim benimde 5.günüm aynı şeyleri düşünmüşüz bende konu açmiştım transferden sonraki gelişmelerle ilgili inşallah bu süreyi yaşayanlar bizlerle bilgilerini paylaşırlar.Hepimiz için hayırlısı olsun.

kayyra kasık ağrısı nasıl bilmiyorum ben hiç adet döneminde kasık ağrısı çekmem ama 2 gündür sabahları idrar yolu enfeksiyonu gibi sızlamalar oluyor bumu acaba kasık ağrısı ayrıca göğsümde ara ara sızlıyor ama bunların hepsi sol taraftan oluyor sağ taraftan birşey hissetmiyorum inşallah hamilelikle igilidir bunlar ayrıcab bende hiç lekelenme tarzında bişi olmadı güzel haberler almak dileğiyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…