4 gündür garip bir akıntım var.

Buseciik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
35
2
1
24
Merhabalar.
16 yaşındayım. 3. adetimi oldum normal zamanda 4. ü olmam lazım 1 ay 10 gün oldu ama düzensiz olduğu için olmuyor gibiyim şuanda. Ama 4 günden beri sanki beyaz akıntım kahverengiye dönmüş gibi, günlük takıyorum. Annemle konuştuğumda nezle olmuştun belki kendini üşütmüşsündür ondan olmuştur dedi. Lütfen söyleyin ne oluyor bana, korkuyorum.

EDİT: 6. gün oldu. Halen devam ediyor. Üstelik bugün normal bir pedi dolduracak şekilde. Ama kopkoyu, simsiyah gibi birşey. Ayriyetten kusura bakmayın her tuvaletteyken temizleme işleminde peçeteye de bayağı geliyor leke leke. Bu nedir ablalarım. Normalde adet olduğumda ağrım da olmaz bundada olmadı. Bu adet olabilir mi?

EDİT 2: Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki adetim başladı. Umarım benim gibi sorun yaşayanlar da çözüme ulaşır. :)

Son düzenleme:
Yeni adet görmeye başladıysan çok normal böyle düzensiz olması canımm. Sana kimse burda teşhis koyamaz. Ben 12yasimda adet gordum 3 ay olmadm sonra yine düzenli adet görmeye başladım. Seninki de öyle bisey olabilir.

Yeni adet görmeye başladıysan çok normal böyle düzensiz olması canımm. Sana kimse burda teşhis koyamaz. Ben 12yasimda adet gordum 3 ay olmadm sonra yine düzenli adet görmeye başladım. Seninki de öyle bisey olabilir.
Benim sorunum adet olmamam değil abla. 4 gündür çok garip günlük pedleri dolduracak şekilde kahverengi akıntım gelmesi, beyaz geliyordu ama böyle birşey ilk defa oldu. Korkum bundan. Adet gibi değil işte en tuhafı bu.

Benim sorunum adet olmamam değil abla. 4 gündür çok garip günlük pedleri dolduracak şekilde kahverengi akıntım gelmesi, beyaz geliyordu ama böyle birşey ilk defa oldu. Korkum bundan. Adet gibi değil işte en tuhafı bu.
Korkma yavrum ağrı sızı olmuyorsa endişe etme. Senin durumunda çok normal böyle şeyler olması.

Belki kist falan vardır ama kafaya takılacak durum olduğunu sanmıyorum. Yine de devam ederse doktora git, bekar olduğun için alttan bakmazlar sakın korkma

Belki kist falan vardır ama kafaya takılacak durum olduğunu sanmıyorum. Yine de devam ederse doktora git, bekar olduğun için alttan bakmazlar sakın korkma
Bu yaşımda da kist olabilir mi ben olacağını düşünmüyordum ama korkumdan yazdım buraya :((((((((((((((((

Benim de affedersiniz bi iki kere küçük tuvaletim köyü kahve rengi gelmişti ilk zamanlarda ben de çok korktum :-)hormonların uyum sağlayamaması ;)

Benim de affedersiniz bi iki kere küçük tuvaletim köyü kahve rengi gelmişti ilk zamanlarda ben de çok korktum :-)hormonların uyum sağlayamaması :KK66:
Anladım peki korkulacak birşey tamamen yokmu yani kist mist falan olmaz dimi uzun sürerse doktora gideyimmi

16 yaşında birisi olarak bu kadar mantıklı ve düzgün bir şekilde bu konuyu açıp imla kurallarına bu kadar dikkat etmen Bi yandan güzel Bi yandan şüphe verici.
Bilemiyorum herşeyden şüphelenir olduk.

Bende de olmuştu birkac defa ve 10 gun kadar sürmüştü koyu akinti. Doktora gittim ultrasona girdim bir sıkıntı çıkmadı. Adetim geciktigi icin böyle olmuş. Seninki de öyledir. Ama icinin rahat etmesi icin bi doktora git ultrasonla bakarlar zaten korkma. Önlem almakta fayda var neticede :KK66:
bu arada senden 10 yas büyüğüm ve hala adetlerim düzensizdir alıştım ben bu duruma :)

Ne olur cevap yazın ablalarım çok korkuyorum kist mi var bende?
Bu duruma bakarak kesin kist var diyemez kimse. Bunu ultrasona girerek anlayabilirsin. Pazartesi git doktora icin rahat etsin. Korkacak bir sey yok kist olsa bile ilacla yok olur. En kötü ihtimalle ufak bi operasyonla alirlar. 20 yasinda kist ameliyati oldum oyle korkulacak bir sey degil. Zaten sende kist oldugunu sanmıyorum. Ve son olarak önlem amacli doktora git icin rahat etsin diyorum :)

16 yaşında birisi olarak bu kadar mantıklı ve düzgün bir şekilde bu konuyu açıp imla kurallarına bu kadar dikkat etmen Bi yandan güzel Bi yandan şüphe verici.
Bilemiyorum herşeyden şüphelenir olduk.
Ablam ispatlamak gereken birşey olursa ispatlarim sorun yok. Bu kadar imlamin iyi olması bilgisayar ve yazılım okumamdan olabilir, bunun ayrı bir eğitimini alıyoruz. Ayrica birazonce banyo yaptim ve banyodan sonra ilk tuvalete girdigim zaman 4 damla kan geldiğini gördüm. Herşey normalmiş gibi görünüyor, en azından suanlik. Ancak halen şüphelerim devam etmekte. Bu dönemin devam edisine ve sonraki bu dönemlerimde incelemede kalacağım. Umarım benim gibi sorun yaşayanlarin sorunları çözülür. Cevaplarınız icin coook tesekkur ederim telefondan yazmaktayım şuanda. :)))))

Back