• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit 4 Günde Selülitlerim Kalmadı Denecek Kadar Azaldı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
sekerler bu kış gününde ankaranın neresinde yürünür be:)sapık da cok..ben kararlıyım artık odamda yürücem hemen bayram dönüşü bir yürüyüş bandı alıcam artık.

Ben bir şey sormak istiyorum.
benim üst bacaklarım biraz kalın biraz diyorum çünkü öyle çok abartı değil ama inceltmek istiyorum..
Yürüyüş yaparak bunu düzeltebilirmiyim.
Yani yürüyüş kas yapmazmı?
Ben kaslı olsun istemiyorum....
Ayrıca selülitlerimde acayip var...
Yani selülitleri yok edicem derken bacakları incelticem derken kas yapmayım :S

kas derken kasların zaten o vücutçular gbi olmuyo kaslı bacak şekilli bacak demektir tatlım

yürüyüş gerçekten mucize gibi geçen senelerde benimde selülit problemim vardı düzenli yürüyüşler bitirmiştim sadece düzenli yürüyüş ve su bile yetiyor bence
ayrıca bi keresinde yürüyüşle birlikte solgarın bi ürünün kullanmıştım o zaman aldığım performansı hiçbi zaman alamadım aldığım ürün spor öncesi içilen bişeydi ve rejim yapmadan düzenmli yürümüştüm bende üstü ince altı kalın olanlardanım ve üst bedenim olduğu gibi kaldı ama bacak ve basen gitmişti süper olmuştu
şu an kilo problemim yok ve selülit yok denecek kadar az sıkarsam görünüyor 161 boy 52 kilo rejim falan yapmıyorum zaten iştahımda kapandı şu yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyenlerin grubuna girdim sanki ki eskiden kilo benim için büyük problemdi rejim yapmaktan spordan bi hal olurdum şimdi niye böyleyim diye bakıyorum en son iyi bi rejim ve sporla 52 ye indim ve ardından normal yeme düzenine girdim ama bazı şeyler alışkanlık haline dönüşmüş farketmeden ve kilo almamı engelliyor artık
tuzu kaldırdım sebze dışında hiçbişeye tuz koymuyorum artık dışarda yediğim şeyler bana tuzlu geliyor:)
kahve sabunuyla banyo yapıyorum acaip sıkılaştırıyor
akşam geç saatte yemek yemiyorum yiyemiyorum midem rahatsız oluyor:)
kola gibi asitli şeyler yerine meyve suyu içiyorum
hurma üzüm gibi şeyler yiyorum hem enerji veriyor hemde iştahımı kapatıyor
ev yemeği yiyorum sulu yemekler abur cuburu kestim diyecek kadar az yiyorum haftada 2 yada 3 kere
bunun gibi şeyler ve artık bunlar benim için bi yük değil yaşam biçimi şu an yazdığım için farkediyorum neler yaptığımı eminim uzun soluklu bi kür herkesi bu yeni yaşam düzenine alıştırır ve bu tip şeyler eziyet olmaktan çıkar

merhaba gerçekten yazını okuyunca içime bir heyecan girdi benimde üstüm ince altım kalın özelikle üst bacak ve basen sorunum var bende yürüyüşe başladım ama şu solgarın ürününüde merak ettim hep almak istiyorum ama üstümde gidicek diye çok korkuyorum şöyle yağın yoğun olduğuı bölüme etki edecek bir şey arıyorum destek açısından hangi ürünü kullandın öğrenebilirmiyim acaba

yürümek sporların en sağlıklısı derler kaydirigubbakcemile5
ama selulitse sorun, o kadar yürümeye gerek yok
yeşilcaya aliştirin kendinizi kaydirigubbakcemile2

ya ben çk içiyorum yeşil çayı
uykuyu da açıyor
ama selülit hormonal kaynaklı olunca bir işe yaramıyor ne yazıkki

yaseminli yeşil çay mı? yarın başlıyorum günde 3 öğün,
peki aç karnına mı içmek gerekiyor bunu, yoksa yemeklerden sonra da içebilir miyiz?

kızlar benim kilo problemim var daha önceleri selülit problemim de vardı ama artık selülitlerim yok denecek kadar az benim vücut tipimde altı kalın üstü ince selülit içinde şunu söyleyebilrim eğer çok ağır bir vakka değilse beyaz şekeri kesip biraz spor özellikle yürüyüş bol su bitki çayı aburcuburu kestim bir ay sonra yok gibi oldular şimdide son darbe olarak ender saraçın çok methini duyduğum kürünü uygulayacağım inşallah ama yıllardır uyguluycam yaşlandım artık :))))

kızlar benim kilo problemim var daha önceleri selülit problemim de vardı ama artık selülitlerim yok denecek kadar az benim vücut tipimde altı kalın üstü ince selülit içinde şunu söyleyebilrim eğer çok ağır bir vakka değilse beyaz şekeri kesip biraz spor özellikle yürüyüş bol su bitki çayı aburcuburu kestim bir ay sonra yok gibi oldular şimdide son darbe olarak ender saraçın çok methini duyduğum kürünü uygulayacağım inşallah ama yıllardır uyguluycam yaşlandım artık :))))

ben de söylediklerini 10 gündür uyguluyoum, bir de her akşam kabak lifi ile masaj + nivea god-bye sellülit kullanıyorum. hadi hayırlısı. umarım işe yarar.
ender sarac ın tarifini krem bitsin ben de deniycem:asigim:
bir de bi alet var üst bacak incelten, ona takmış durumdayım LEG MACIG galiba alacam.:teytey:

kızlar şu an 30 haftalık hamileyim ve konuyu açtığım zamanki halimden eser yok, selülit manyağı oldum resmen, doğumdan sonra ilk işim tekrar onları eritmeye çalışmak olacak.....

Back