- 3 Ekim 2009
- 1.102
- 12
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim bi sorum olucak belki bilirsiniz, Cagla sikelin ten rengi benim cok hosuma gidiyooo =) sanirim kendi dogal ten rengi degil, hangi solariuma ve ne kullanio, bilgisi olan paylassin lütfen.
kızlar aynı sorun bende de var bende çok açık tenliyim ve nasıl bronzlaşıcam bir haftada bilmiyorum yüksek faktör krem kullanıyorum çünkü kızarıp canım yanmasın diye ama bronzlaşamıyorum acaba bende kakao yağıve havuç yağı onlardandamı alsam haa ne dersiniz:uhm::uhm:
çok sağol canımmm bende onu merak ediyordum o zaman önce koruyucu sonra havuç ve kakao yağı bende öyle yapıcamkızlar sakın koruyucu surmeden hawuc kakao yagı surmeyeın tatılınızı berbat edersınız.
gecen yıl ben ılk tatıle gıttıgımde bıgun koruyucu ıkıncı gun yaglardan kullandım we cayır cayır yandım felakettı.ben kesnlıkle koruyucu kullanın dıyorum.
anladım canım çok sağolun inş bronzlaşarak dönerim tatildenndelikafaduldendelikafaduldenkoruyucunun ustunemı surcez canım
Cildi en çok yaşlandıran iki şey : sigara ve güneş.
Tabi bunu söyleyen ben şuan tatildeyim ve güneşlenmiyor muyum?Evet güneşleniyorum malesef.