Güneş Kremleri 4 gunde nasıl bronzlasılırr????

Güneş kremleri, bronzlaşma
ben kumralım beyaz tenlıyım cok acıgın bıraz koyusu ıste zeytınyagıda ıyı yakıyormus bacaklarım da kıl batıkları oldugu ıcın lekelenmeler oldu gıtsın onlar cok ıstıyorum ve cabukta bronz olmak ıstıyorum tatıle gıdıcem ama 5 gun kalıcam bunu ıyı degerlendırmem lazım

Sakın kakao yağı, havuç yağı, zeytinyağı süriim demee.
Sağlığın her şeyden önemli. Eğer onları kullanırsan açık tenine yanarsın çok fecii.
Bari en azından 25 faktörlü krem al da öyle dene. Daha çabuk olur belki.

Ya benim bi sorum olucak belki bilirsiniz, Cagla sikelin ten rengi benim cok hosuma gidiyooo =) sanirim kendi dogal ten rengi degil, hangi solariuma ve ne kullanio, bilgisi olan paylassin lütfen.

havuc yagı kakao yagı saglıksızmı kızlarr sımdı yaaaaa

Bende kakao yağı havuç yağı susam yağı falan alıp kullansam çabuk bronzlaşır mıyım acaba?
Güneşe çıkmadan önce yüzüme 50 vücuduma 30 faktörlü krem kullanıyorum
yoksa leke oluyor yüzüm ve vucudumda minik minik su topları oluşuyor
önce yüksek faktörlü kremlerimi sürüp daha sonra bu yağ karışımını kullansam 1 - 2 günde bronzlaşır mıyım sizce?

ben kakao yagını uygulucam bıde zeytın yagı ayrı gunlerde surcem

ben esmerim annem beyaz tenli geçen sene ona koruma faktörü yüksek bir sürü krem almıştık kızarmadan su toplamadan rahat tatil geçirsin diye o kadar para verip aldık hiç bir fayda etmedi bronzlaşmadıda kıpkırmızı oldu.ben zaten esmer olduğum için öyle sorunlarım olmuyo annemin arkadaşları vardı beyaz tenli zeytin yağı kullanmışlardı hiç su toplama kızarma gibi sorunları olmadı onların. zeytin yağıyla sağlıklı tenin olur kakao ve havuç yağıylada bronzlaşırsın. bu sene bizde 5 gün gidicez kako yağıyla havuç yağının karışımı kremler var aktarlarda onlardan almayı düşünüyorum arap gibi olurum artık kaydirigubbakcemile2

kızlar aynı sorun bende de var bende çok açık tenliyim ve nasıl bronzlaşıcam bir haftada bilmiyorum yüksek faktör krem kullanıyorum çünkü kızarıp canım yanmasın diye ama bronzlaşamıyorum acaba bende kakao yağıve havuç yağı onlardandamı alsam haa ne dersiniz:uhm::uhm:

kızlar aynı sorun bende de var bende çok açık tenliyim ve nasıl bronzlaşıcam bir haftada bilmiyorum yüksek faktör krem kullanıyorum çünkü kızarıp canım yanmasın diye ama bronzlaşamıyorum acaba bende kakao yağıve havuç yağı onlardandamı alsam haa ne dersiniz:uhm::uhm:

kakao yagı almaya karar verdım ama bacaklarımı surcem tek

kızlar sakın koruyucu surmeden hawuc kakao yagı surmeyeın tatılınızı berbat edersınız.
gecen yıl ben ılk tatıle gıttıgımde bıgun koruyucu ıkıncı gun yaglardan kullandım we cayır cayır yandım felakettı.ben kesnlıkle koruyucu kullanın dıyorum.

kızlar sakın koruyucu surmeden hawuc kakao yagı surmeyeın tatılınızı berbat edersınız.
gecen yıl ben ılk tatıle gıttıgımde bıgun koruyucu ıkıncı gun yaglardan kullandım we cayır cayır yandım felakettı.ben kesnlıkle koruyucu kullanın dıyorum.
çok sağol canımmm bende onu merak ediyordum o zaman önce koruyucu sonra havuç ve kakao yağı bende öyle yapıcam

pazr gunu gıdıcem cuma persembe aksam doncem bronz olurmuym kıslarr

kakao, havuç, otobronz denemediğim şey kalmadı
olmayınca olmuyor maalesef

Cildi en çok yaşlandıran iki şey : sigara ve güneş.
Tabi bunu söyleyen ben şuan tatildeyim ve güneşlenmiyor muyum?Evet güneşleniyorum malesef.

Cildi en çok yaşlandıran iki şey : sigara ve güneş.
Tabi bunu söyleyen ben şuan tatildeyim ve güneşlenmiyor muyum?Evet güneşleniyorum malesef.

görünşe önem verip ileriyi düşünmeden yaşıyoruz değil mi kafamçokkarıştı

Ben buğday tenliyim 10 faktörlük koruyucu krem sürüp üstüne de havuç kremi sürdüm 2 gün havuza gittim sadece ve yandım doğal bi bronzluk oldu.Bikaç gün daha gitseydim çok abartılı kara olurdum ki hiç sevmem.Böylesi iyi oldu benim için tam kararında bayanssulusmilezemuszemus

X