Güneş Kremleri 4 gunde nasıl bronzlasılırr????

Güneş kremleri, bronzlaşma

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
41
ban yardımcı olun kızlar 4 gunde bronzlasmam lazımsositosositosositososito

ban yardımcı olun kızlar 4 gunde bronzlasmam lazımsositosositosositososito

tatlım valla işin zor hele ki benim gibi açık tenliysen :) Bence bronzlaştırıcı kremleri bir dene. 4-5 sene önce denemiştim gerçekten iyi sonuç alınıyor fakat şöyle bir problem oldu, günde 2-3 kere yüzümü tonikle vs. temizlediğim için o bronzlaştırıcı pek faydalı olmadı benim için. Ama bu sene bir çok marka yeni kremler çıkardı, muhtemelen yeni çıkanlar daha başarılıdır. Açıkçası ben de almayı düşünüyorum çünkü güneşlenmemi engelleyen çok sebebim var. 1. güneş artık çok zararlı 2. lazer epilasyona gidiyorum 3. yeni dövme yaptırdım :KK66: Arkadaşlar bu yeni bronzlaştırıcılarla ilgili bilginiz varsa lütfen paylaşın.Zamannda nivea ve yabancı bir markayı kullanmıştım...

canım zeytınyagı denıycem bakalım bıde lazer epılasyıondan memnunmusun bende dusunuyorum

Ya bana sorarsan zeytinyağı falan deneme çook zararlı güneş :S Lazer konusunda da şunları söyleyebilirim.. Kesinlikle süper birşey ben çok memnunum. genital ve koltuk altı bölgeleri için lazere gidiyorum. Sonuçta ağdayla falan uğraşmaktan çok daha iyi çünkü 1 seans max. 10 dk sürüyor. Fakat seans başına ödeme alan yerleri tavsiye ederim. Benim genital bölge için gitiğim yerde parayı 8 seans için bir anda alıyorlar ve çok memnun değilim ordan fakat gitmeye devam etmek zorundayım 3 seansım kaldı. Koltuk altına da geçen hafta başladım, bu sefer gittiğim yerden çok memnunum :)))

ben bacak ıcın ıstıyorum.cok batık var.yuz ıcınde ıstıorum aslında ama hep onun ıcın arastırmıstım yuze garntı vermıolarmıs

canım benim bu son gittiğim yerde önce bir görüşme yapıyorsun, bir cihazla kıl yoğunluğunu vs. tespit ediyorlar böylece ne yoğunlukta ışın verilmesi gerektiğine karar veriyorlar. Zaten kılların lazere elverişli değilse yapmıyorlar. Mesela göbeğime de yaptırmak istedim fakat kıl yapımın müsait olmadığını söylediler :)

aslında ben 4 gunde nasıl bronzlasılır derken guneste nasıl bronzlasılır demek ıstedım hızlı bronzlasmak ıstıorum

canım benim bu son gittiğim yerde önce bir görüşme yapıyorsun, bir cihazla kıl yoğunluğunu vs. tespit ediyorlar böylece ne yoğunlukta ışın verilmesi gerektiğine karar veriyorlar. Zaten kılların lazere elverişli değilse yapmıyorlar. Mesela göbeğime de yaptırmak istedim fakat kıl yapımın müsait olmadığını söylediler :)

mrba tatlım bişe sorcam sana lazer yaptırdığın cihazın adı ne biliyomusun?

ya benimde eylülde düğünüm olacak bronzlaştırıcılardan kullanmak istiyorum ama acaba bi zararı varmıdır sonra yüzüm kötü olupta gelinlikle mahvolmıyım??

kakao ve havuç yağını öneririm 4 günde eğer biraz da normalinde esmerlik varsa arap gibi olursun valla,şahsen ben 4 günde öyle oluyorum...ama öğle güneşine çıkma sakın özellikle 12-2 arası....

kakao ve havuç yağını öneririm 4 günde eğer biraz da normalinde esmerlik varsa arap gibi olursun valla,şahsen ben 4 günde öyle oluyorum...ama öğle güneşine çıkma sakın özellikle 12-2 arası....

bunları surupmu ogle gunseıne cıkmayım

havuç yağını ve kakao yağını karıştırıp sür vücuduna soyulmadan bronzlaşırsın hemde =) ama öğlen o kavurucu güneşte yapma bunu mesela 4 gibi fln güneşlen eğer öğlen güneşinde sürüp güneşlenirsen çok yanarsın ama bronzlaşmazsın yanık olur yani dikkat etmelisin cnm bol bronzlaşmalar =)zemuszemus

X