4 günde 4 kilo diyeti

mrsseker18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
297
142
34
Merhaba arkadaşlaar bugün internetten bizzat bi diyetisyen tarafindan uygulanmis ve sıfır sporla dört günde dört kilo verilmis diyet listesini uygulamaya karar verdim.. sizlerle de paylasmak istiyorum. Bana katilmak isteyen olursa cok sevinirim gün gün kilo paylasimi yapacagim. 18 yasindayim bu sabah 65.7 ydim. Amacim 57lere kadar dusmek. Boyum 1.65. Neyse cok uzattim listeyi paylasiyorum hemmen..

1. gün sabah kalktığınızda koca bir bardak az limonlu ılık bir su için. Bu limonlu su metabolizmanızın daha hızlı çalışmasını sağlayacaktır. Şok diyet programı boyunca her gün tekrar edilecek.

Sabah
Bir fincan yeşil çay,2 haşlanmış yumurta,bol yeşillik ,60 gram kadar az yağlı beyaz peynir

Öğle yemeği
İstediğiniz bir çorba,Çok az zeytin yağı katarak salata,küçük bir kase yoğurt

Ara Öğün
1 adet portakal ya da elma

Akşam yemeği
Bir kase çorba,Salata ya da bir kase yoğurt

Sade soda icilmesi serbest arkadaslar

Bu sabah 65.3 ciktim sabah yedide kahvalti yaptim. Yurtta kaldığım icin
Iki kibrit kutusu büyüklüğünde az yagli beyaz peynir
Iki ince dilim kasar peyniri ve
Bolca salatalik yiyip yesil cay ictim

Yarim saat tempolu yürüyüş yaptim ve ogle yemeği olarak bardakta domates çorbası ve yogurt yiyeceğim. Bu arada reglimin ikinci gunundeyim arkadaşlar

16.30 da bi orta boy yeşil elma yedim. Iki kucuk kurabiye kacamagim oldu. Iki fincan kahve ictim. Yedide domates corbasi ve yogurtla gunu kapticam yarin ilk kilo bildirimimi yapicam inşallah

Son düzenleme:
bende bu diyeti 4 gün uyguladım çok ufak kaçamaklarım oldu vee 2.2kg verdim.bu diyetle aç gezmiyosun doyurucu bir diyet uygulanabilir

Annemle bugün bu diyete başladık. 1. günündeyiz.

Ben 51.5 ile başladım oda 75.5 ile.
4. gün bitiminde sonucunu burdan bildireceğim kızlar.

X