4.Gün tüp bebe başlanır mı

Uzun protokoldu 4.gün başladım bende canım

ınsallH olumlu sonuc alırsın canım

benim ilk tüp denememde 3. günü başlamıştık mart ayında yapılmıştı transfer. bu ay 2. denemeye başlıyorum adettin 8. günü doğum kontrol hapı vitamin ve aspririnle başlamamı 25. günde lucrine başlamamı söyledi dr banada değişik geldi ama olabiliyormuş

benim ilk tüp denememde 3. günü başlamıştık mart ayında yapılmıştı transfer. bu ay 2. denemeye başlıyorum adettin 8. günü doğum kontrol hapı vitamin ve aspririnle başlamamı 25. günde lucrine başlamamı söyledi dr banada değişik geldi ama olabiliyormuş

CADIARZU hımm bunu ilk kez duyuyorum canım ilginç CADIARZU
hayırlısı olsun inşallah bu kez olumlu sonuçlanır
:emir_bebek:

Canım emin olmamakla birlikte olabiliyor diye biliyorum. Ama bu konu da sana en sağlıklı bilgiyi tabi ki doktorun verir. Eğer o bir sakınca görmüyor ise sende endişelenme derim. Çünkü adeti akşam saatleri olduysan veya ilk gün damla şeklinde kanaman olursa da 4.gün başlıyorlar diye duymuştum.
Çok yardımcı olamadım ama duyarsız kalmakta istemedim. Sen en iyisi doktorunu ara canım

Arkadaslar adetim haftasonuna denk geldi malesef.4. gun asilamaya baslanirmi acaba.lutfen cvp yazarmisiniz bana..:KK66:)

canım bende tüp bebege 4. gün başladım ve şuan hamileyim dr bana eğer yumurtaların 10 mm geçerse yapamayız benimkiler 6,8 di oyüzden başladı tedaviye.

X