4 gün süren pembe akıntı lütfen cevap verirmisiniz

clmk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
5
2
29
Kasım 13 de aşılam oldum fakat 13 gün sonra adet oldum hemde normale göre baya fazla zaten idrar testinde de negatif gördüm fakat adet bittikten 12 gün sonra pembe bir lekelemeyin gördüm ve 4 gündür devam ediyor. Bazen kesiliyor sonra tekrar başlıyor hiç çoğalmadı sadece peçeteye gelecek kadar bir pembelik. Yerleşme olamaz diye düşünüyorum çünkü yumurtlama zamanım daha yeni gelmişti imkansız gibi bişey ama bir türlü de geçmedi gerçekten çok tedirgin olmaya başladım. Doktora gidip kötü bişey duymaktan çok korkuyorum. Daha önce başıma gelen var mı acaba?

Öncelikle allah kucağını boş bırakmasın canım inşallah 🥰 canım eğer lekelnmenin başladığı gün yumurtlamadan 2 gün sonrası falansa yumurtlama kanaması yaşıyor olabilirsin ben 2 defa yaşadım onu 2 gün boyunca peçeteye veya iç çamaşırıma pembe lekeler geliyordu doktor söylemişti bana ama seninki 4 gün sürüyor olması bilemedim biraz uzun bir süre bence doktora söylemende bir fayda var canım ihmal etme 🌸💖

Çok teşekkür ederim test yaptım silik çıktı ve ben güvenemiyorum gidicem büyük ihtimalle doktora. Daha önce hiç yumurtlamadan kaynaklı bi lekelenme yaşamadım ilk defa duyuyorum ☺

Çok teşekkür ederim test yaptım silik çıktı ve ben güvenemiyorum gidicem büyük ihtimalle doktora. Daha önce hiç yumurtlamadan kaynaklı bi lekelenme yaşamadım ilk defa duyuyorum ☺
Bence de canım git ihmal etme hakkında hayırlısı 💖

Bnde senin gibi yasadim bugun, adetim 12 gun var ve ilk kez yasiyorum. Testin silik mi cikti ne zaman yptin adetine kac gun var

X