4. Gün Embriyosu ile Hamile Kalanlar

Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım. Korkma , pozitif düşün hep olumlu ol kötü düşünceleri uzak tut kendinden. Evet epey masraflı bi işlem ama rapor çıkartabilirsen daha kolay olur maddi olarak gerçi biraz uğraştırıolar raporda. Bizim bulunduğumuz ilde rapor veren hastane olmadığı için uğraşamadık. Rabbim kucağını doldursun inşallah

kızlar niye 4 gün embriyo transfere tercih etmiyorlar? İnternette 3 ve 5 gün emriyo hakkında çok var 4 gün hakkında pek bulamadım. ama bazi 4 gün transfer için en sağlıklı ve uygundur diyorlar. nerdeyse bende 2 tane 4 günlük embriyoşlar vardı pek saglıklı 1 sınıf ..ama tutmadı ve sebep belli değil. bana göre emriyo için en sağlıklı ortam annesidir. şimdi düşünüyorum ki 3 gün transfer etseydik tutardı. onları dışarda bu bekletmek ne gerek var özellikle bu kadarcık az olan emriyoalrı..aman aman

ben de güzel haberler bekliyorum sizde. bu denemde belki 3 gün transfere ısrar edecem

En iyi sonuçlar 5.gün embriyosu sebebi ise 5.güne ulaşan embriyo nun tutunma ihtimali daha fazla çünkü kaliteli olmayan embriyolar daha erken Elenio. Hatta blastosist (5.gün embriyosu) zaten herkese uygulanmıyor. Benim ikinci işlemde hem yumurtam azdı hem de 2.güne anca ulaştı ama sonucum yine negatif çıktı. Senin dediğin gibi anne rahmi daha iyi ama embriyo nun kalitesi de çok önemli. Aslında bu işler biraz da kısmet işi ne hastane ne hasta kader herkes çünkü elinden gelenin fazlasını yapıo zaten tutacağı varsa en zor şartlarda bile tutar.

Aslında bu işler biraz da kısmet işi ne hastane ne hasta kader herkes çünkü elinden gelenin fazlasını yapıo zaten tutacağı varsa en zor şartlarda bile tutar.
aynen cnm!! benimkiler çok güzeldi ve doktorum bana 60% veriyordu ancak tutmadı ve rakamlarına göre yerleşmeye başlamadılar bile. HG 1.2 çıktı ( Ben de çok umutluydum ama anlatılmaz bi şanssızlık ve hayal kırıklığı yaşadım(

Her tedavi daha çok yıkıo ama vazgeçmek yok elimizden geldiğince devam. 2 ay sonra dondurulmuşlarımı denicem bende sanırım bu kez. Rabbim dileyen herkese nasip etsin çok aratmasın hiçbirimiz inşallah

ben 37 yaşındayım ve yumurtalık rezervesi mükkemel değil de...amh 1.10 çıktı. o yüzden ertelemeden Martta taze protokola girmeye istiyorum. Allah bi sorun göstermesin daha fazla beklenirken vaktimi kaybetmek istemiyorum. her ay değerli benim için

Hayırlısı olsun hakkınızda 32 oluyorum bende bu yıl çok geç olsun istemiyorum çünkü uzun yıllar sigara kullandığım için yumurta rezervim çok iyi değil aralıkta tedavi olduğum ilk gün son sigarayı içtim tedaviler için onu bile bıraktım eşim bile bıraktıramamıştı Rabbim hepimizin emeğimizin karşılığını nasip etsin inşallah iğnelerden kevgire döndüm

bnmde 4. gün 2 tane embriyo transfer edildi ama tutmadı bende 4. gün embriyosu hakkında internetde fazla bilgi bulamıyorum. 5. güne çıkamayan 4. günde zarar mı görüyor tam o sırada konuluyor ve tutmuyor mu anlamış değilim.. 4. gün embriyosu tutan var mı ?

Benim de 4. Gün embriyosu transfer edilmişti ama sonuç negatif. Amah düşük benim. 0.36 tup bebekte 2. Denememdi.

Benimde 4. Gün donduruldu. Hiç bilgi yok 4. Gün embriyosu hakkında. İyice umutsuzlaştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…