Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4. Gün Embriyosu ile Hamile Kalanlar
- Konu Sahibi EsrRam
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 4.gün embriyo transferi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Aralık 2015
- 20
- 17
- 3
- 50
merhaba canım. Benim de 4. gün embriyosu ama donduruldu. Kist oluştuğu için bu adetimden sonra yapılacak.4. Gün Embriyosu ile Hamile Kalanlar var mı aranızda kızlar? Sanırım 4. Gün olacak transferim. Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Genelde 4.gün embriyo transferi tercih edilmiyor gibi okuyorum ama nedenini bilmiyorum...
Transferin oldu mu? Umarım hayırlısı ile hamilesindir
- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
Merhaba canımmerhaba canım. Benim de 4. gün embriyosu ama donduruldu. Kist oluştuğu için bu adetimden sonra yapılacak.
Genelde 4.gün embriyo transferi tercih edilmiyor gibi okuyorum ama nedenini bilmiyorum...
Transferin oldu mu? Umarım hayırlısı ile hamilesindir
Transferim geçen hafta çarşamba yapıldı. 4. Güne yetişmez diodum yumurtam 6 taneydi ama 5. Gün embriyosu oldu çok şükür. C.tesi test günüm .senin de hakkında hayırlısı canım inşallah pozitifleri görürüz
- 17 Aralık 2015
- 20
- 17
- 3
- 50
Merhaba canım
Transferim geçen hafta çarşamba yapıldı. 4. Güne yetişmez diodum yumurtam 6 taneydi ama 5. Gün embriyosu oldu çok şükür. C.tesi test günüm .senin de hakkında hayırlısı canım inşallah pozitifleri görürüz
İnşallah aminn :) sen öncesin bebiş haberini bekliyorum
- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
İnşallah canım korku ve garip hisler son bulsun artık bebişleri konuşalım inşallahİnşallah aminn :) sen öncesin bebiş haberini bekliyorum
- 17 Aralık 2015
- 20
- 17
- 3
- 50
amin inşallah. Varmi hiç hamilelik belirtsi ? Nasılsın? inşallah hersey yplundadır ve c.tesi günü alırız hayırlı haberleriniİnşallah canım korku ve garip hisler son bulsun artık bebişleri konuşalım inşallah
- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
Amin canım inşallah hepimiz inşallah. Hiçbir belirti yok sadece sıcak basması oluo menopozlu gibi arada bir batma var ama çok değil . Ara ara da nefes almakta zorlanıom sanki darlanıom . Çok yoğun bişeyler yok.amin inşallah. Varmi hiç hamilelik belirtsi ? Nasılsın? inşallah hersey yplundadır ve c.tesi günü alırız hayırlı haberlerini
- 17 Aralık 2015
- 20
- 17
- 3
- 50
- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
Malesef canım negatif sonucum. İnşallah sizler pozitifi görürsünüzEsraa hadi guzel haberi ver canim insallah
- 17 Aralık 2015
- 20
- 17
- 3
- 50
Canimm uzuldum senin adina ama benim icimde his sen kesinlikle hamile kalacaksin bak gor. Kac embriyo kondu sana? Daha embriyon var mi geride? Yasini da sormadim sana...bak canim ben 41 yasindayim ve ilk denemem daha da deniyecegimi sanmiyorum. Icini ferah tut hep dua et bende senin icin edicem soz. Allahim sana mutlaka bir cocuk verecek.Malesef canım negatif sonucum. İnşallah sizler pozitifi görürsünüz
- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
Canım bende 32 yaşındayım. Bu 3. Denememiz. Hep negatif pozitifi göremedim. 3 tane dondurulmuş um var hastanede. Yaza tayinciyiz. Gitmeden son kez yaptırırız sanırım. Ama sen neden 1 kere denedin. Ümidini kesme istanbulda gitme imkanın varsa oralara git . Çok iyi Dr lar var biz taşınmadan doğuda deneyelim olmazsa batıda denemeye devam ederiz diye başladık bu yola. Lütfen ümidini kesme sende. Ben 3 negatifte hala umutluyum. Mustafa Acet var facebookta sayfası da var genelde ileri yaşlar çok gidiyor ve çok olumlu sonuç gördüm hastaları bayılıo. Batıda bende gidebilirim buralarda tutmazsa.Canimm uzuldum senin adina ama benim icimde his sen kesinlikle hamile kalacaksin bak gor. Kac embriyo kondu sana? Daha embriyon var mi geride? Yasini da sormadim sana...bak canim ben 41 yasindayim ve ilk denemem daha da deniyecegimi sanmiyorum. Icini ferah tut hep dua et bende senin icin edicem soz. Allahim sana mutlaka bir cocuk verecek.
- 6 Ekim 2015
- 725
- 282
- 103
- 37
Arkadasim 3 denemenin hepsi de 5. Gun embriyosu muydu? Histeroskopi oldun mu?Canım bende 32 yaşındayım. Bu 3. Denememiz. Hep negatif pozitifi göremedim. 3 tane dondurulmuş um var hastanede. Yaza tayinciyiz. Gitmeden son kez yaptırırız sanırım. Ama sen neden 1 kere denedin. Ümidini kesme istanbulda gitme imkanın varsa oralara git . Çok iyi Dr lar var biz taşınmadan doğuda deneyelim olmazsa batıda denemeye devam ederiz diye başladık bu yola. Lütfen ümidini kesme sende. Ben 3 negatifte hala umutluyum. Mustafa Acet var facebookta sayfası da var genelde ileri yaşlar çok gidiyor ve çok olumlu sonuç gördüm hastaları bayılıo. Batıda bende gidebilirim buralarda tutmazsa.
- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
Bu arada inşallah Rabbim'den dilerim bu tedavide en güzel sonucu alırsın. Ve tekrar tedaviye gerek kalmaz . En hayırlısıyla. Bende 2 embriyo 3 tedavimde de ama olmayınca olmuo.Canım bende 32 yaşındayım. Bu 3. Denememiz. Hep negatif pozitifi göremedim. 3 tane dondurulmuş um var hastanede. Yaza tayinciyiz. Gitmeden son kez yaptırırız sanırım. Ama sen neden 1 kere denedin. Ümidini kesme istanbulda gitme imkanın varsa oralara git . Çok iyi Dr lar var biz taşınmadan doğuda deneyelim olmazsa batıda denemeye devam ederiz diye başladık bu yola. Lütfen ümidini kesme sende. Ben 3 negatifte hala umutluyum. Mustafa Acet var facebookta sayfası da var genelde ileri yaşlar çok gidiyor ve çok olumlu sonuç gördüm hastaları bayılıo. Batıda bende gidebilirim buralarda tutmazsa.
- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
Oldum canım rahim filmim falan herşeyim çekildi. İlk denemede 5. Gün ikinci denemede 2. Gün bu son denemede de 5.gün dü . 2 embriyo her seferinde. Ama kısmet ten ötesi de olmuo.Arkadasim 3 denemenin hepsi de 5. Gun embriyosu muydu? Histeroskopi oldun mu?
- 6 Ekim 2015
- 725
- 282
- 103
- 37
of yaaaa sinir oluyorum vallahiOldum canım rahim filmim falan herşeyim çekildi. İlk denemede 5. Gün ikinci denemede 2. Gün bu son denemede de 5.gün dü . 2 embriyo her seferinde. Ama kısmet ten ötesi de olmuo.
- 6 Ekim 2015
- 725
- 282
- 103
- 37
- 6 Ekim 2015
- 725
- 282
- 103
- 37
- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
Bizim de imtihanımız buymuş demek ki . Buna da şükür ki başka dertlerimiz yok. Zaten nasibimizde varsa en zor şartlarda bile olur canım bende sonucumu beklerken üzüldüm , ağladım içimden bi his negatif diodu yanılmadım.of yaaaa sinir oluyorum vallahi
- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
Canım herkesin nasibi farklı bende olmadı diye sizinkiler de kötü olmaz ki sakın umudunu kesme inşallah senin Bebişler sımsıkı tutunur sana . Üzülürsen tedavin de etkilenir. Bebişlerine bunu yapma .niye ya niye gerçekten kendimi sorgulamaktan
- 17 Aralık 2015
- 20
- 17
- 3
- 50
Kizlar ben istanbuldayim medical park latif kupeliogluna gidiyorum. Ilk denemem cunku 2. Evliligim ve 1 sene olmadi daha. Gecen haziranda basladik aslinda arastirmaya neden olmuyor diye cunku hormon testlerim cok guzel cikmisti.rahim filmimde tek tupum tikali oldugunu ogrendik. Yasimdan dolayi tup bebek mastafini kendimiz karsilamak zorunda oldugumuz icin bir sure para biriktirdik ve aralik ayinda basladik.ocak ayinda yumurtalar toplandi ama e2 hormonum cok yukseldigi icin transfer iptal oldu. Diger adetimde de kist goruldu iptal oldu. Dun kontrolum vardi ve hayirlisiyla baslayabiliriz dedi. Cok korkuyorum yasimdan dolayi insallah ilkinde tutar. Dua edin kizlar bana ne olur