4.evre gogus kanseri lutfen akil verin..

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Merhaba nisanlimin annesi hastaydi ama doktora gitmem diyodu oyle hafif agrilari oluyodu her neyse 2 hafta once doktora goturdu gogus kanseriymis. Dunde doktoru aramis 4.evre elimden geleni yapicam ama anneniz az yasicak dedi.. 4.evrenin caresi yokmu yasiyan ablalarim bisey soyleyin nisanlim perisan anne ve babasi ayri babasi baska ulkede sadece annesi var hayatta. Cok uzuluyo 3 yillik tanidigim insan ilk defa dun agladi. Iyilesemezmi sizce? Bende cok kotuyum hep dua ediyorum insallah sifa verir rabbim :(

İyileşebilir elbette bunu hiç kimse bilemez.
Ancak umutlu olmak ve bedenin tedaviye cevap vermesi önemli şeyler..
(teyzem çok ağırını atlattı, meme kanseri en hızlı cevap alınan kanserdir. Kanserim diye kendini salmadı her işini yapmaya çalıştı saçlarını sıfıra vururdu kendiliğinden dökülmeden ben kestiriyorum az kafam nefes alsın modunda yaklaştı)
Çok geçmiş olsun.
Hastalık, sağlık, ölüm, yaşam hepsi bizler için...

Screenshot_20170827-133827.webp

Evre 4 kanserin 5 yıllık sağ kalımı %20; yani bu evredeki 5 kişinin sadece 1 tanesi önündeki 5 yıl sonunda yaşama devam edebiliyor. Düşük bir oran ama nişanlınızın annesinin ne kadar yaşayacağını kimse bilemez. Kimi bir yıl bile yaşayamazken kimisi genellemeyi yıkıp 10-15 yıl yaşıyor, belki de daha fazla.

Benim bir arkadasim da kansere yakalandiginda son evredeydi.doktor yuzune bes yil anca yasarsin demis.icmedigi ot cop gitmedigi yer kalmadi.ne yazik ki uc bucuk yil yasadi.arkasinda uc tane cocuk birakarak genc yasinda vefat etti maalesef.ne zaman olecegimizi ne kadar yasayacagimizi allah bilir elbette.doktorun tedavisine devam edin baska da bir sey yapmayin ve de bol bol moral verin hastaya.cok gecmis olsun allah sifalik versin.

İstatistikler geçmiş hastalardan elde edilen verileri içerir.
Evre 4 de hastanın yaşama şansı şu kadardır diye.
Hastanızın farklı bir metabolizması olabilir, atlabilir de belki.
Tedavinin seyrine bağlı.

Merhaba nisanlimin annesi hastaydi ama doktora gitmem diyodu oyle hafif agrilari oluyodu her neyse 2 hafta once doktora goturdu gogus kanseriymis. Dunde doktoru aramis 4.evre elimden geleni yapicam ama anneniz az yasicak dedi.. 4.evrenin caresi yokmu yasiyan ablalarim bisey soyleyin nisanlim perisan anne ve babasi ayri babasi baska ulkede sadece annesi var hayatta. Cok uzuluyo 3 yillik tanidigim insan ilk defa dun agladi. Iyilesemezmi sizce? Bende cok kotuyum hep dua ediyorum insallah sifa verir rabbim :KK43:

Allah tan ümit kesilmez. O kadar örnek var ki böyle denip uzun yıllar yasayan. Siz erkek arkadaşınıza destek olun o da annesine olsun. Inşallah iyilesir.

Arkadaşlar lütfen ölümsüz konuşmayalım Allah büyük kaç yaşındaydı annesi bundan sonra sağlıklı beslenmeye dikkat etsin tedavisini olsun Rabbim ona kurtarir

öncelikle göğüs kanseri değil meme kanseri. Meme demekten korkmaya gerek yok. Göğüs kanseri dedikçe İnsanlar göğüs hastalıklarına mı gitmem gerekiyor acaba diye düşünüyor.

Ölüm ve yaşam Allah dan gelir. Kimse ne zaman öleceğini bilemez. İyileşmesi için elinizden geleni yapın. Umudunuzu kaybetmeyin.

Yani iyilesme sansi yokmu?
burada kimse şansı yok diyemez hangimizin garantisi var ki 4. evre kanserdir bazısı 2 ay yaşar bazısı 5 seneyi geçer atlatır.
siz hasta değilsiniz ama önünüzdeki 3 günün garantisini veremezsiniz . Benim de annem kanserdi. Tavsiyem, bu konuda zamanı düşünmeyip şuan ne gerekiyorsa onu yapıp destek olmak

Back
X