4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

Bugün 4 öğün yemek yedim. Ayrıca bebe bisküvimi her gün yemeyi ihmal etmiyorum ve öğün artırmayı sizede tavsiye ederim ama sürekli bişeyler yemekte metabolizmayı hızlandırıp mideyi sürekli çalışır tutuyo ve zayıflatıyo uyarırım.

Son düzenleme:
canım forumda 1 ayda 4 kg test edildi onaylandı diye bir konu var. tarifi orda yazıyor. ama tam ordaki ölçülere uymak zorunda değilsin. içine de istedigini katabilirsin.. oooh bebe bisküvisini de çok seviyormuşsunn o zaman çok rahatlıkla alırsın ve de kaybetmezsin kiloları bu şekilde sana söylerken hevese geldim ya eğer her gun aksatmadan yiyeceksek ben de başlıycam bu arada çilek zamanı, çilekleri rondoda çekerdim, birkaç tanesini de küp küp doğrardım atardım mamanın içine.. yani istediiigini koyabilirsin

ben de başlıyorum bebe bisküvisine

Kızlar merhaba bende daha yeni üye oldum 18 yasındayım we boyum 1.78 kilom 37 falan 2 yıl öncesinde 60 kilo falandım cok iyiydi rahatsızlık yüzünden cookk kilo verdim simdide almaya calısıorum yardımlarınızı bekliyorum (

hoşgeldiin canım geçmiş olsun.. bak biz bebe bisküvisiyle mama yapıp yiyoruz. deneyen herkes düzenli yediginde tabii olumlu sonuçlar aldı. 1-2 kimisinde 5-6 kilo olarak ama herkeste işe yaradı.

bildigimiz bebe bisküvisini(10-15 tane falan atıyorum ben, kıvamına sen karar ver), kaynamış sütün içine atıp ezeceksin. normalde mama gibi koyu yapıp kaşık kaşık yerdim ama o kadar üşenirdim ve ağır gelirdi ki devam edemedim. bugun annemin tavsiyesiyle daha çok süt ekledim ve bardaga koyup bir dikişte içtim

tabi normal yediklerini yemeye devam ediceksin , bunu da tok karnına ilaç niyetine hoop içiver gelsin kilolarr

keçiboynuzu pekmezi al bir kavanoz, aklına geldikçe bir kaşık bir kaşık ye.. kendimizi zorlamalıyız, canımız istedigi için değil kilo almak için yemeliyiz

canım geçmiş olsun ama ben senin bi doktor kontrolünde kilo almanı tavsiye ediyorum
1.78 boya 37 kilo oldukça ciddi bir zayıflık..
kesinlikle doktor kontrolünde gerekirse vitamin ilaçları takviyeleriyle almanı öneririm tabi doktorun bunu uygun görürse..

Aramiza yeni katilanlar cani gonulden hosgeldiler..
Dun evde cigkofte partisi vardi. Bir ara resimleri paylasirim insallahta fazla geldi galiba ya..
Motoru bozmussuuuum

ve bebe bisküvisine başlamış bulunmaktayım
az önce hazırladım mamamı..içine de biraz çokokrem koydum kesinlikle tavsiye ederim harika oluyor
ben çok seviyorum bu bisküviyi ya sütle harika oluyor birde muzla filan denicem..
bebe büskivisininn neden kilo ldırdığını bugün anladım paketin üzerine daha önce hiç bakmamıştım
b12 vitamini ve mineraller olduğu yazıyor içinde
yani kilo aldırmamasına imkan yok
en küçük paketten aldım bugün ama sanırım o büyük boy olanlardan alıcam birdahkine
umarım hepimize yarar kızlar.

ay napıcagımı bilmiorum walla aksam yemeğinde iskender üzerinede künefe yedim. Bana spor yap dediler kaslarım erimiş çünkü sporda yapıorum ama sporda 500-600 kalori yakıorum kızlar ( spor yapmazsamda vucudumda yag olarak kilo almaktan korkuorum. Doktorum da yag olmaz cünkü senin eskiden belli bi kilon wardı vücut onu ayarlar falan demişti hani dogustan zayıf olsam sonradan alsam yag olarak alabilirmişim ama ben önceden 60 kilo falandım yani normaldim bi akıl werin su spor konusunda bana (

canım ben anlamadım ki doktor söylemedi mi buna bir çözüm :44: yani en güzelini bir diyetisyen bilir, bir de spor salonlarındaki egitmenler de yardımcı olur. sen kilo mu almak istiyorsun kas mı yapmak istiyorsun ona göre program çıkarıyorlar. öncelikle bunları öğren.

bir de afiyet bal şeker olsun tatlım amaaa bugun bayaa yedim diyip sonra bırakmak yok. bir anda çok yemek yerine yavaş yavaş arttır. bugun mesela 1600 kalori mi yemek yedin, iki gun sonra 1800, 6 gün sonra 2000 şeklinde arttır (bence. ama diyetisyen daha iyi bilir). bir anda arttırıp mideni rahatsız edip vücudun dengesini bozmaktansa yavaş yavaş ama sürekli arttır.

ha bir de mesela iki ögun çoook az yiyip bir öğün çok agır yeme. heosinde normal ye. kendini zorla aralarda meyve ye, kuruyemiş ye. pekmez iç. sağlıklı kilo almak istiyorsan meyveye de çok ağırlık vermelisin. su içmeyi de ihmal eetme. tok karna içilen su miğdeyi genişletirmiş

Haklısın ama ben diyet listesine uyunca stres oluorum yani hiç yiyemiorum doktorlarda spor hocalarıda canın ne istiosa hangi saatte istiosa ye diolar cünkü hiç bi problem yok vucudumda bide burdakilerin çoğu dogustan zayıf olup kilo almaya calısanlar ama ben 2 yıla yakın böyleyim. Bide vücudumda hiç yağ yok. Kaslarımda erimiş o yuzden spor yapıorum inş alabilirim ya olabildiğince yiorum cünkü(

Ayrıcaa ben gec yatıp geç kalkıorum erken kalkmayı denedim olmuyor 11-12 gibi yiorum bide 5-6 gibi yiorum bide gece öğünü yapıorum yani kahwaltılık tost falan sabah yapamıorum telafi ediyim diye

Spor salonların beslenme listesindede hep pilav makarna war cok sıkıcı oluo onları yemek insanın canı baska selerde istiyor sonucta.. Aslında ben yeterince yesem kilo alırım ama sanki beynimden bi ses yememi engellliyor gibi oluo anlamıorum

hmmmm.. ama ben diyetisyenin verecegi listeye göre ye demiştim. spor salonunda egitmen eşliginde spor yap demiştim çünkü kilo almak,vermek,kas yapmak veya sadece fit olmak gibi durumlara göre değişen programlar hazırlıyorlar. programdan kastım kaç part dumble kaldıracaksın, ne kadar yürüyüş yapıcaksın gibi. ayrıca diğer dediklerimi de dikkate al bence

Son iki gundur sabahlari hiiic istahim yok,
hep ayni seyler yemekten s.kildim, bana degisiklikler buluuuun.
Vakit almayacak olan..

kahvaltıda kruvasan ye :) ya da beyaz peynirli domatesli kekikli tost yap :) kiii kesinlikle tavsiye ediyorum.. tatlım sen hollanda da değil misin?? tatlı cenneti değil mi orası ya :) bu arada sen aynı şeyleri yiyorum derken neleri kastediyordun ? ona göre bi öneride bulunalım.

aahh ahh hedefime 3 kilo kaldıı ama o da yetmiycek galiba:26:

Nutella, yer fistigi ezmesi, domatesli tost,
haslanmis yumurta, tavada yumurta.
Krovasan (turkce nasil yaziliyo bilmiyorum) iyi fikir alan olsa sabah sabah da yeseeem.
Ben en iyisi yarin, tam pismemis ekmekten aliyim.
uzerine peynir biber felan pizza yaparim, birde krovosan almak laziim.
Gerci bu yorgunlukla kim bilir yarin kacta uyaniriim

sporlada kilo alabilirsin .. bende en son çare düzenli bir spora başlıcam
bi ara başlamıştım günde 2 lt su içip ağğırlık çalışıyordum bol bol bacak hareketleride ypıyordum
baya farketmişti kastan kollarım filan şişmişti ki o da beni kilolu gösteriyordu
yani sporlada kilo alınabilir kiş sanırım senin kasın eksik doktorun dediğine göre sporla beraber bol bol da parotein içerien yiyecekler ye su ve süt iç bol miktarda

ve şimdi bebe bisküvimi yemeye gidiyorum çok seviyorum diyordum ama dün sabah akşam yedim 1 günde bıktım ondan ya puff :26:

Son düzenleme:
kızlar size bir öneri de benden gelsin =)

Krep yapıp yiyin. 2 tane incecik krebin içinde 1 bardak süt, 1 bardak un ve 1 yumurta oluyor. bence oldukça kalorili. üstelik kreple birlikte peynir zeytin falan da yerseniz kalorisi daha da artar. Sürekli aynı şeyleri yemek bir süre sonra sizi sıkar. Değişik şeyler arayın.

Ben seviyorum krebi. Kalın krep yapıyorum içine de beyaz peynir ufalıyorum birazda maydonoz ve pul biber atıyorum. Öyle pişiyor. Çok seviyorum.

Spor hareketlerimi hocalar falan belirlio zaten cnm.. Ama sporda 500 küsür kalori yakıorum az değil sonucta onu nasıl kapatabilirim ne yesem sizce kızlar?? bebe bisküvisi olayını da okudum hep ben pek sewmiorum ama bide söyle bi tarif war unu sütü sekeri muhallebi gibi pişiriosun ocakta, içine hafif ılıkken bisküvi kırıp atıosun hani su petit beurre bisküviler war ya kakaoluları daha güzel oluo karıstırıp yiosun tadı da güzel oluo yani. yada yine aynı tarifle bisküvili pasta tarzında yapıp 2-3 dilim yesende oluo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…