- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
canım forumda 1 ayda 4 kg test edildi onaylandı diye bir konu var. tarifi orda yazıyor. ama tam ordaki ölçülere uymak zorunda değilsin. içine de istedigini katabilirsin.. oooh bebe bisküvisini de çok seviyormuşsunncanım bilmiyordum ben bunu işe yarıyormu gerçekten içine birzda bal katarım yada pekmez bilmiyorum tarifte var mı ama ..kesinlikle denicem yarın bebe bisküvisi ve süt alıyorum derhal..ben kilo aldırıcı sporlar yaptım bi ara evde ve günde 2 litre su içtim ve ağırlık çalıştım .. baya farketmişti kolarım filan şişmişti resmen ama bırakınca yine eridi kaslarım ve zayıfladı kollarım maalesefbebe bisküvisini normalde çok severim zaten ben kesinlikle başlıyorum yarın
Ben de varııııııııım.1 aydır yiyorum bebe bisküvisini. Gün içinde de canım bir şeyler yemek istedikçe yiyorum. Biraz toparladım sanki. 50 kiloydum önceden ama henüz tartılmadım. Hedef 55 kilo. :)
Kızlar merhaba bende daha yeni üye oldum 18 yasındayım we boyum 1.78 kilom 37 falan2 yıl öncesinde 60 kilo falandım cok iyiydi rahatsızlık yüzünden cookk kilo verdim simdide almaya calısıorum yardımlarınızı bekliyorum (
Kızlar merhaba bende daha yeni üye oldum 18 yasındayım we boyum 1.78 kilom 37 falan2 yıl öncesinde 60 kilo falandım cok iyiydi rahatsızlık yüzünden cookk kilo verdim simdide almaya calısıorum yardımlarınızı bekliyorum (
ay napıcagımı bilmiorum walla aksam yemeğinde iskender üzerinede künefe yedim. Bana spor yap dediler kaslarım erimiş çünkü sporda yapıorum ama sporda 500-600 kalori yakıorum kızlar( spor yapmazsamda vucudumda yag olarak kilo almaktan korkuorum. Doktorum da yag olmaz cünkü senin eskiden belli bi kilon wardı vücut onu ayarlar falan demişti hani dogustan zayıf olsam sonradan alsam yag olarak alabilirmişim ama ben önceden 60 kilo falandım yani normaldim bi akıl werin su spor konusunda bana (
canım ben anlamadım ki doktor söylemedi mi buna bir çözüm :44: yani en güzelini bir diyetisyen bilir, bir de spor salonlarındaki egitmenler de yardımcı olur. sen kilo mu almak istiyorsun kas mı yapmak istiyorsun ona göre program çıkarıyorlar. öncelikle bunları öğren.
bir de afiyet bal şeker olsun tatlım amaaa bugun bayaa yedim diyip sonra bırakmak yok. bir anda çok yemek yerine yavaş yavaş arttır. bugun mesela 1600 kalori mi yemek yedin, iki gun sonra 1800, 6 gün sonra 2000 şeklinde arttır (bence. ama diyetisyen daha iyi bilir). bir anda arttırıp mideni rahatsız edip vücudun dengesini bozmaktansa yavaş yavaş ama sürekli arttır.
ha bir de mesela iki ögun çoook az yiyip bir öğün çok agır yeme. heosinde normal ye. kendini zorla aralarda meyve ye, kuruyemiş ye. pekmez iç. sağlıklı kilo almak istiyorsan meyveye de çok ağırlık vermelisin. su içmeyi de ihmal eetme. tok karna içilen su miğdeyi genişletirmiş
Haklısın ama ben diyet listesine uyunca stres oluorum yani hiç yiyemiorum doktorlarda spor hocalarıda canın ne istiosa hangi saatte istiosa ye diolar cünkü hiç bi problem yok vucudumda bide burdakilerin çoğu dogustan zayıf olup kilo almaya calısanlar ama ben 2 yıla yakın böyleyim. Bide vücudumda hiç yağ yok. Kaslarımda erimiş o yuzden spor yapıorum inş alabilirim ya olabildiğince yiorum cünkü(
canım ben anlamadım ki doktor söylemedi mi buna bir çözüm :44: yani en güzelini bir diyetisyen bilir, bir de spor salonlarındaki egitmenler de yardımcı olur. sen kilo mu almak istiyorsun kas mı yapmak istiyorsun ona göre program çıkarıyorlar. öncelikle bunları öğren.
bir de afiyet bal şeker olsun tatlım amaaa bugun bayaa yedim diyip sonra bırakmak yok. bir anda çok yemek yerine yavaş yavaş arttır. bugun mesela 1600 kalori mi yemek yedin, iki gun sonra 1800, 6 gün sonra 2000 şeklinde arttır (bence. ama diyetisyen daha iyi bilir). bir anda arttırıp mideni rahatsız edip vücudun dengesini bozmaktansa yavaş yavaş ama sürekli arttır.
ha bir de mesela iki ögun çoook az yiyip bir öğün çok agır yeme. heosinde normal ye. kendini zorla aralarda meyve ye, kuruyemiş ye. pekmez iç. sağlıklı kilo almak istiyorsan meyveye de çok ağırlık vermelisin. su içmeyi de ihmal eetme. tok karna içilen su miğdeyi genişletirmiş
Spor salonların beslenme listesindede hep pilav makarna war cok sıkıcı oluo onları yemekinsanın canı baska selerde istiyor sonucta.. Aslında ben yeterince yesem kilo alırım ama sanki beynimden bi ses yememi engellliyor gibi oluo anlamıorum
Son iki gundur sabahlari hiiic istahim yok,
hep ayni seyler yemekten s.kildim, bana degisiklikler buluuuun.
Vakit almayacak olan..
ay napıcagımı bilmiorum walla aksam yemeğinde iskender üzerinede künefe yedim. Bana spor yap dediler kaslarım erimiş çünkü sporda yapıorum ama sporda 500-600 kalori yakıorum kızlar( spor yapmazsamda vucudumda yag olarak kilo almaktan korkuorum. Doktorum da yag olmaz cünkü senin eskiden belli bi kilon wardı vücut onu ayarlar falan demişti hani dogustan zayıf olsam sonradan alsam yag olarak alabilirmişim ama ben önceden 60 kilo falandım yani normaldim bi akıl werin su spor konusunda bana (
kızlar size bir öneri de benden gelsin =)
Krep yapıp yiyin. 2 tane incecik krebin içinde 1 bardak süt, 1 bardak un ve 1 yumurta oluyor. bence oldukça kalorili. üstelik kreple birlikte peynir zeytin falan da yerseniz kalorisi daha da artar. Sürekli aynı şeyleri yemek bir süre sonra sizi sıkar. Değişik şeyler arayın.
hmmmm.. ama ben diyetisyenin verecegi listeye göre ye demiştim. spor salonunda egitmen eşliginde spor yap demiştim çünkü kilo almak,vermek,kas yapmak veya sadece fit olmak gibi durumlara göre değişen programlar hazırlıyorlar. programdan kastım kaç part dumble kaldıracaksın, ne kadar yürüyüş yapıcaksın gibi. ayrıca diğer dediklerimi de dikkate al bence
kahvaltıda kruvasan ye :) ya da beyaz peynirli domatesli kekikli tost yap :) kiii kesinlikle tavsiye ediyorum.. tatlım sen hollanda da değil misin?? tatlı cenneti değil mi orası ya :) bu arada sen aynı şeyleri yiyorum derken neleri kastediyordun ? ona göre bi öneride bulunalım.
aahh ahh hedefime 3 kilo kaldııama o da yetmiycek galiba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?