4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

Merhaba kızlar.Boyum 1,67 kilom 52 Bende kilo almak isteyenlerdenim.Bir iki ay öncesine kadar bebe bisküvisi süt tahin karıştırıp herakşam yatmadan önce yedim.Bir ay boyunca yedim.Bazen sıkıldığım yemediğim zamnalrda oldu.mamalar sayesinde 49 kilodan 52 kilo oldum.Hedefim 55 sağlıklı kiloma kavuşmak.Bir aydır yemiyorum.Tekrardan başlıycam.

hergün sabah kalktığımda büyük bi heyecanla buraya bakıyorum acaba varmı kilo alan birirleri güzel haberler veren birilerini gördükçe daha çok umutlanıyorum..ben de 15 günde bebe bisküvisiyle sadece 1 kilo alabilmişim bu sabah tartıldım ama yılmak yok devam ediyorum şuan bunu yazarken bile boş durmuyorum badem yiyorumayda 2 kilo bile alsam razıyım ben egzersiz de yapıyorum hergün sadece göbekten ya da kalçadan kilo almamak için..hamile kaldığımda çok çabuk kilo aldım ve en çok da kalçadan ve çatlaklarım oluştu doğal olarak yine öyle olmasını istemiyorum.gün boyunca bol kalorili ama sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum şuan kilom 48,5 ben de 55 filan olmak istiyorum boyum 170..

bir aydır yemediğini yazmışsın peki aldığın kilolar duruyormu?

Evet mavii yılmak yokk yemeye devamm yaz gelmeden ideal kilomuza kavuşcaz inşallhhh mutlaka fırsat buldukça burda yazalım durumumuzuu.haberdar edelim birbirimizi bende 51 kiloyumm devam edıyorum mamaya mart 1 e kadar 55 hedefimm:)))

kızlaarr oh yarasıın hepiniizee :) maşallah vallahi keyfim yerine geldi ve iştahım açıldı yazdıklarınızı okuyunca :13: been o kadar az yedim ki bugun söylemeye utanıyorum.. hiçbişey yemedigimi farzedin siz öyle söyliyim dün iyi yemiştim ama kahvaltıda tostlar, sonra brokoli, birsürü kızartma, kocaman ekmek, sonra gece de kızartmalar vee muffin yemiştim. bugunu akşamla telafi ederim umuyorumm

kızlar kalktım bir güzel kek pasta yaptım az sonra da löp löp yiyeceğim size de tavsiye ederim ....mutfak=kilo almak

hemen telafi et tatlım yoksa kilolar darılır sana :)

etttim ettim birazcık canım pizza yedim orta boy, yanında sarımsaklı ekmek ile.. muffin yedim.. şimdi de bir tabak çorba (pide eşliğinde), yoğurt, bir tabak kızartmayı önume aldım, bir yandan yiyip bir yandan yazıyorum hıımm bir de yoğurt yiyorum acabaa ton balığıyla yersem zehirlenir miyim ki :26:

senelerdir uğraşıyorum ama bir türlü kilo alamadım
27 yaşındayım boyum 1.70 ve taş çatasa 50 kiloyum bu ara 49 a da düşmüş olabilirim
herkesin çok zayıfsın gibi sözlerinden artık bıktım
en son dün kuaförde kadının biri ayy sen nekadar zayıfsın ölmüşsün sen demesi üzerine resmen bana geldiler
sen şişkosun ya o yüzden sana zayıf gelmiş olabilirim dedim bende
kim olursa olsun karşımda bana çok zayıfsın dedikleri zaman ağzıma geleni söylerim tutamıyorum kendimi
yakında nişan alışverişine gidicez kıyafet filşan alıncak ya of kayınvalidem demicek mi sen nekadar zayıfmışsın diye ya of
çok yiyorum ama yok yok
tek aldığım bölgem yüzüm
yüzüm anında şişiyor yanaklar hemen tombullaşıyor buda sinirimi bozuyor ama vücutta tık yok ya of şöyle balık etli olmak için bi 55 kilo olmak için en azından neler vermezdim..

kızlar kalktım bir güzel kek pasta yaptım az sonra da löp löp yiyeceğim size de tavsiye ederim ....mutfak=kilo almak

=)) bizde annemde çalışıyo bende akşamları yemeği anca yapıp yiyoruz. Kekti börekti anca haftasonu yapılır bizde.Annemde bende sebzeye çok düşkünüz acaba ondan mı kilo alamıyorum diye düşndüm.Ama şimdilik bebe bisküvileriyle topluyorum kendimi.

Canım inşallah sende kilo alırsın çevrenin bu saçma sapan konuşmalarınada kulak aldırma.Komşular beni görünce yok çocuk gibi olmuşsun.Yok yüzün çökmüş.Hastamısın sen diyen çok kişi oluyodu ama takmadım hiç birini umrumdada değil.İlk başlarda hastamısın diyolardı hasta olmasam bile kendimi hasta gibi hissediyodum.Zmanla takmamaya başladım herkes kendine baksın=)Nişan alışverişimdede dersin zayıf olduğumu düşünebilirsinizz şimdi ama zamanla toparlıycam diye geçiştir.

Masallah kizlar benide cok mutlu ettiniz.
Demek yarisma yerine dayanisma yapmamiz lazimmis.
Insallah hepimiz ay sonunda en az 1 kilo aliriizz,
daha sexy mexy oluruz

canım bebek mamasına başladın mı pekii? (bebe bisküvisiyle yapılan).. bu kadar çok azimliysen üşenmeden her gun yersin bak ben beceremedim devamlı yemeyi .. sen guzel guzel her gun ye hatta yiyebiliyorsan bir sabah bir akşam ye yemeklerden sonra.. hemen tartıda etkisini göreceksin

ben çok takıyorum ya inanılmaz takıyorum hemde bazen tam kendimi toparladım biraz diyorum biri geliyor pat diye sinirimi bozuyor..acaba sürekli şişman olduğmuzu düşünsek işe yarar mı..ünlülerden biri düşünce gücüyle zayıfladım demişti bizde şişman olduğumuzu düşünsek aynaya baktığımızda kilo aldık diye kendimizi motive etsek işe yarar mı ki :)) bu arada bulduğun bahaneyi sevdim canım alşveriş esnasında öyle birşeyle karşılaşırsam kesinlikle bu şekilde söylicem :))

canım bilmiyordum ben bunu işe yarıyormu gerçekten içine birzda bal katarım yada pekmez bilmiyorum tarifte var mı ama ..kesinlikle denicem yarın bebe bisküvisi ve süt alıyorum derhal..ben kilo aldırıcı sporlar yaptım bi ara evde ve günde 2 litre su içtim ve ağırlık çalıştım .. baya farketmişti kolarım filan şişmişti resmen ama bırakınca yine eridi kaslarım ve zayıfladı kollarım maalesef bebe bisküvisini normalde çok severim zaten ben kesinlikle başlıyorum yarın

Son düzenleme:
Ben de varııııııııım. 1 aydır yiyorum bebe bisküvisini. Gün içinde de canım bir şeyler yemek istedikçe yiyorum. Biraz toparladım sanki. 50 kiloydum önceden ama henüz tartılmadım. Hedef 55 kilo. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…