- Konu Sahibi HepBaharOlsa
-
Merhaba kızlar.Boyum 1,67 kilom 52 Bende kilo almak isteyenlerdenim.Bir iki ay öncesine kadar bebe bisküvisi süt tahin karıştırıp herakşam yatmadan önce yedim.Bir ay boyunca yedim.Bazen sıkıldığım yemediğim zamnalrda oldu.mamalar sayesinde 49 kilodan 52 kilo oldum.Hedefim 55 sağlıklı kiloma kavuşmak.Bir aydır yemiyorum.Tekrardan başlıycam.
bir aydır yemediğini yazmışsın peki aldığın kilolar duruyormu?
bir aydır yemediğini yazmışsın peki aldığın kilolar duruyormu?
evet hala 52 kiloyum.Hedef 55 =)
hemen telafi et tatlım yoksa kilolar darılır sana :)
kızlar kalktım bir güzel kek pasta yaptım az sonra da löp löp yiyeceğim size de tavsiye ederim ....mutfak=kilo almak
senelerdir uğraşıyorum ama bir türlü kilo alamadım
27 yaşındayım boyum 1.70 ve taş çatasa 50 kiloyum bu ara 49 a da düşmüş olabilirim
herkesin çok zayıfsın gibi sözlerinden artık bıktım
en son dün kuaförde kadının biri ayy sen nekadar zayıfsın ölmüşsün sen demesi üzerine resmen bana geldiler
sen şişkosun ya o yüzden sana zayıf gelmiş olabilirim dedim bende
kim olursa olsun karşımda bana çok zayıfsın dedikleri zaman ağzıma geleni söylerim tutamıyorum kendimi
yakında nişan alışverişine gidicez kıyafet filşan alıncak ya of kayınvalidem demicek mi sen nekadar zayıfmışsın diye ya of
çok yiyorum ama yok yok
tek aldığım bölgem yüzüm
yüzüm anında şişiyor yanaklar hemen tombullaşıyor buda sinirimi bozuyor ama vücutta tık yok ya of şöyle balık etli olmak için bi 55 kilo olmak için en azından neler vermezdim..
senelerdir uğraşıyorum ama bir türlü kilo alamadım
27 yaşındayım boyum 1.70 ve taş çatasa 50 kiloyum bu ara 49 a da düşmüş olabilirim
herkesin çok zayıfsın gibi sözlerinden artık bıktım
en son dün kuaförde kadının biri ayy sen nekadar zayıfsın ölmüşsün sen demesi üzerine resmen bana geldiler
sen şişkosun ya o yüzden sana zayıf gelmiş olabilirim dedim bende
kim olursa olsun karşımda bana çok zayıfsın dedikleri zaman ağzıma geleni söylerim tutamıyorum kendimi
yakında nişan alışverişine gidicez kıyafet filşan alıncak ya of kayınvalidem demicek mi sen nekadar zayıfmışsın diye ya of
çok yiyorum ama yok yok
tek aldığım bölgem yüzüm
yüzüm anında şişiyor yanaklar hemen tombullaşıyor buda sinirimi bozuyor ama vücutta tık yok ya of şöyle balık etli olmak için bi 55 kilo olmak için en azından neler vermezdim..
Canım inşallah sende kilo alırsın çevrenin bu saçma sapan konuşmalarınada kulak aldırma.Komşular beni görünce yok çocuk gibi olmuşsun.Yok yüzün çökmüş.Hastamısın sen diyen çok kişi oluyodu ama takmadım hiç birini umrumdada değil.İlk başlarda hastamısın diyolardı hasta olmasam bile kendimi hasta gbi hissediyodum.Zmanla takmamaya başladım herkes kendine baksın=)Nişan alışverişimdede dersin zayıf olduğumu düşünebilirsinizz şimdi ama zamanla toparlıycam diye geçiştir.
canım bebek mamasına başladın mı pekii? (bebe bisküvisiyle yapılan).. bu kadar çok azimliysen üşenmeden her gun yersin bak ben beceremedim devamlı yemeyi .. sen guzel guzel her gun ye hatta yiyebiliyorsan bir sabah bir akşam ye yemeklerden sonra.. hemen tartıda etkisini göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?