4. Etap Kilo Alma Yarışması (Şubat Ayı)

HepBaharOlsa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
4.497
1.853
373
Hollanda
Haniimlar,

Azinlikta olsakta bazilarimizin kilo alamama sorunu var,
Daha once 3 ay boyunca yarisma duzenledik ve ben sahsen bu yarisma sayesinde 2 kilo alabildim.
Henuz benim gibi hedefine ulasamamis olan arkadaslari bu ay dayanisma konusuna can i gonulden davet ediyorum.
Bu aydan sonra tekrar yarismalara devam edecegiz insallah,
Tabi bu ayki katilimlara bakarak buna karar verecegiz.
Simdiden bol afiyetli gunler diliyorum.
Hepinizi seviyorum,

Burdan elclone arkadasima kucak dolusu opucukler diliyorum

Not: Bizi noluurr motive ediiiin!!

Tekrar merhaba İlk etaptan beri katılmaya çalışıyorum ama ocak ayı benim için feci geçti kilo alma çabaları bakımından. Ayın yarısında çok hastaydım, sonra da üzüntü stres derken hiçbir şey yapamadım, daha önce aldığım kiloları da verdim Konuya katılım göstermemein sebebi de buydu, sürekli hiçbir şey yiyemiyorum yazmak istemedim. İhtiyacımız olan şey motivasyon sonuçta. Ama hala kilo almak istiyorum tabii ki, yeni bir ay yeni umut. Bu seferkine desteğim tam olacak. Yarın sabah aç karnına tartılıp kilomu da bildiririm. Bir süredir moralim daha çok bozulmasın diye tartılmıyordum. Ama aynaya bakınca en azınan bir 5 kilo lazım diye düşünüyorum.
Hepimize hayırlı olsun yeni dayanışma topiğimiz İnşallah istediğimiz kilo ve görünüme kısa sürede kavuşuruz.

gecmis olsun tatliim.
Kendine coook dikkat et.
Bu arada havalar soguk oldugu icin kalin giyiniyorum ve bu sekilde istedigim goruntuyu elde edebiliyorum.
Mesele yazinda ayni goruntuye sahip olmakk. Azicik popoom buyuse bacaklarim kalinlassa basla bisey istemem.
Hedefime 2 bucuk kilo kaldi. Cok fazla degil ama benim icin goruntu hedeften onemli oldugu icin daha fazla kilo almaya calisabilirim..

yeni topiğimiz hayırlı olsun ....ben de fırsat buldukça hep burda olacağım...boy 1.60 kilo 50 ...gerçi ben 3 kilo aldım ama görüntümde daha net değişimler istiyorum yani zayıflasam bile yanıma kar kalacak kilolar olsun:) hedefim 55 kilo olmak ...inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız

Hepimize hayırlıı uğurluu olsun yeni topic ,yeni yarışma :) Arkadaşlar yiyemiyorsak da yazalım (tabiki öbur turlusu çok daha iyi amaaa ) ,hep bir elden motive ederiz birbirimizi :) İnşallah HepBaharOlsa nın da dediği gibi ince kıyafetler giydigimzde de istedigimiz görunume ulaşırız EEEN KISAA ZAMAANDAA :)) Bu arada HepBaharOlsa,canım sanaa bu ilgin ve çaban için hem çok teşekkür ediyorum ve de ben de sana kucak dolusu öpücükler yolluyorumm

tskler tatliim.
Sayenizde en azindan koy vermiyorum, asiri cok yiyemesemde aldigim kilolari muhafaza etmeye calisiyorum.
Ki sende biliyosun gectigimiz haftalarda cok zor gunler gecirdim, ama kilo vermedim, 200gram vermisim anca.
Masallah bana.
Bu ayin sonundada en az 1 kilo daha alip her ay duzenli olarak bir ay kilo almayi hedefledim.
Durmak yok yemeye devam insallah!!

Bende geldim kızlarrr bebe bisküvisinde 7 günüm doldu ama bi fark yok gibii yemeye devamm

kizlar nolur bana gun boyu ne yediginizi ve neler yaptiginizi soyleyin ben de zayiflamak istiyorum tavsiyelerinize cok ihtiyacim va.r..

Bende geldim kızlarrr bebe bisküvisinde 7 günüm doldu ama bi fark yok gibii yemeye devamm

Afiyet seker olsuun, Yarasiin insallah!! Aramiza hosgeldiin..

bende bugün başlıyorum hadi hayırlısı :18:
Hayirlisi bakalim, aramiza hosgeldiniz..

kizlar nolur bana gun boyu ne yediginizi ve neler yaptiginizi soyleyin ben de zayiflamak istiyorum tavsiyelerinize cok ihtiyacim va.r..
Valla tatlim, babam elmasirkesi icerek kilo verdi, uyumadan once caybardagina cay demi kadar koyup icti..
Migden kaldirirsa denemekte fayda varr.

yaz gelince hepimiz tam fit olacağız bunu biliyorum:)

ayy, insallah

oh kalktım bi güzel tavuklu mantarlı makarna yedim sonra yarım çay bardağı da pekmez içitim şimdi de oturmuş ballı süt zamanımın gelmesini bekliyorum:)

^ afiyet olsun sekerr.

Ben aksam yemeginde firinda tavuk patates.
Ondan sonrada misir patladim, cips yedim ve ice tea ictim.
Az oncede cikolata yediim

Hepimiz gececiyiz sanırım. kızlar pırınc unlu muhallebi acayıp kılo aldırıyor.Her aksam bir kase yıyın garanti Allahın ıznıyle kılocuklar gelirr:))

Hepimiz gececiyiz sanırım. kızlar pırınc unlu muhallebi acayıp kılo aldırıyor.Her aksam bir kase yıyın garanti Allahın ıznıyle kılocuklar gelirr:))

Çok iyi bir fikirmiş muhallebi. Bugün pirinç unu alıp yapıcam, üzerine de çikolata veya karamel sos veya tarçınla fazladan kalori olur

Günaydın Sabah aç karnına tartıldım ve korktuğum gibi kilo vermişim. Kilom 50.5 Hedefim şimdilik nisana kadar 55 olmak. Sabah kahvaltıda biraz ekmek peynir yedim meyve suyuyla, uyku sersemi pek iştahım olmuyor ama biraz sonra çikolatalı cornflakes yiyeceğim.

bende bu yarışmaya katıldımm.. hepimize hayırlı olsyn diyorum..benım şuan ki kilom 51, boyum 168 bende en az 55 olmak istiyorumm..birbirimizi motive edelim arkadaşlar 1 martta kadar hedef koydum 55 olcam:)))

ya valla kilo aldıkça yemek yemenin zevki de artıyor ...tabi her ne kadar bugün yeme işini abartmış olsam da itiraf ediyorum hala acayip açım:)

pilatese yazılmıştım geri sildirdimm kızlar yogaya devam ediyorumm vee ballı bebe büskivili süte devammmm..sabah akşam keçi boynuzu pekmezi de unutmayınn kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…