4 Düğün 1 Balayı

Bende öylesine baktım. Dün düğünü olan kızı çok beğendim..
Orda 2 kız var biri uzun boylu diğeri baya ukala bir tip durmadan olumsuz eleştri yapıyorlardı..Kısa boylu olanı hiç beğenmedim ne fena bir gelin öyle..Bir şeye benzese bari....Diğer esmer olan eleştiriyor ama yapıcı..Ayşenin kocasıda neydi öyle durmadan tlf görüşmeleri insan kendi düğününde bari yapmaz...

:roflol: :roflol: :roflol:

ayşenin saçı vemakyajı,gurbetin de (yani ilk düğün) içlerinde en güzel olanıydı ben başladığından beri izliyorum o nurcihan havuz başında yapan tam bi ukala görgüsüz nolcak hiç de güsel olmadı aksiliklerde peşini bırakmadı...ebru desen oda bi tuhaf hiç bişeyden memnun olmuyo bakalım onunki nasıl olcak bu akşam..ayşe güzel bi gelin oldu,gurbette en ii düğündü düğün salonunda bence...

HAVUZBAŞINDAKİ YERİ BİLİOMUSUN NERDE YAPILDI :roflol:

ben beğendim programı... ne güzel fikir veriyor... küçük diye düşünüp atlanan ayrıntıların düğün günü can sıktığını görmüş olduk... ayşe çok hoştu düğün günü ama pek bir suratsız... bence düğünle alakalı değil normalde soğuk bir kız gibi.. her güzelin bi kusuru olurmuşşsempatiksalakcinni nurcihan tam bir ukala damat davutta hovarda izlenimi verdii:hulya: gurbetle eşii pek bir uyumlu yaşı yaşına... düğünleride salon düğünü olmasına rağmen diğerlerine göre daha hoştuuu... ebruda salak bi tipp.. herşeye burun kıvırıyor duruyor bakalım bu akşam onun düğününde neler olcak...

nuricihanın nikahında şişli belediye başkanının verdiği yetki demişti:):):) demekki şişli taraflarında biyerde mekannkaydirigubbakcemile2

vallaha hiç kaçırmadan izleyebiliyorummm keşke gelinliklerini bulabilsekte paylaşsak burda ben o kadar aradım ama bulamadım

ben ayşenin saçını pek beğenmedim
başta hoş oldu ama sonra söndü saçı bozuldu baya.
nikahta bile önleri bozulmuş şekildeydi.ama makyajı güzel olmuştu.
nurcihan da takma tırnak takmıştı
düşmüş bir tanesi sonra komik durmuş
biri ojesiz kısa diğerleri kırmızı ojeli yanına yedek fln alsaydı bari

ayşenın gelınlıgı ve saçı çok gzl olmuştu ama dugununu begenmedım.nurcıhanı hıç begenmedım gelınlıgı guzel değildı abartılı çok gzl dugun dedı ama muzıkler cd den hıç hoş değildı.gurbet te guzel olmuştu glınlıgıde hoştu dugunude bıldıgımız salon dugunlerınden.ebru çok tuaf ve sevımsız bır kız saçma sapan konuşuyor

ayşenin gelinliğini hiç beğenmedim
bi yürüo bütün tüller bedenine toplanıo üst kısmı gözükmüyor.saçını flnda beğenmedm öyle.
sanırım en iyi ayşenin ki ile gurbet indi

Ayyy nurcihan kazandı yaa sinir oluyordum o kızaa üzüldüm onun kazanmasına ben gurbetin kazanmasını isterdim...:umursamaz:

Ben Gurbetin gelinliğini beğenmiştim, gayet yaşına yakışmıştı saçı duvağıda güzeldi ama en çok Ayşeyi beğenmiştim. Saçları süper olmuştu zaten en iyi fizik, yüz onda vardı gelinliğide hoştu makyajıda ama saçlarıma fön tutmuo, yapılan saçım çabuk bozuluo diyip üstü açık arabaya binip, teknede düğün yapmasını çok alakasız buldum. Nurcihan gerçekten görgüsüzdü. Çokta büyük göğüsleri vardı ama yüzü iyidi. Ebru en berbatlarıydı düğün dügün gibi değildi devamlı kameralara oynadıklarını düşünüyorum. Çocuklardan başka düğününde oynayan bile yoktu. Nurcihan'ın kazanmasına üzüldüm. Gurbet'in hakettiğini düşünüyorum bana kalırsa en düğüne benzer onunkiydi.

Üstü açık araba kullandı için rüzgarda bozuldu saçları zaten teknede ne kadar dayanır ki saaç :)) :bbo::bbo:boshayallersmile Keşke gurbet kazansaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…