4 Düğün 1 Balayı

bende bayıldım ayşenin saç modeline ve kndisinide çok beğendim hanımhanımcık bişeye benziyor.... biz bekarlar için gelecekleri görmemizi sağlıyorlar (aksaklıklar, heyecanlar fln) şimdilik keyifli ama bozmazlarsa ii olur.. ve gurbet hariç diğer 2 geline GICIK OLDUM alsanaalsanasmile

ben içlerinden birtek ayşeyi sevdim he bide kızlar havuzlu olan dügün nerde oldu bileniniz varsa lütfen yazın bende öle bi dügün düşünüorum ama izleyemedim

bence de ayşenin saçı, makyajı, gelinliği, duvağı harikaydı boshayallersmile
ama en mutlu olucağı günde çok üzgündü fisfisfis
fotoğraflar için sağol ececimx opuyorumnanaktan

bence de ayşenin saçı, makyajı, gelinliği, duvağı harikaydı boshayallersmile
ama en mutlu olucağı günde çok üzgündü fisfisfis
fotoğraflar için sağol ececimx opuyorumnanaktan

rica ederim sedefonur opuyorumnanaktan eet neden üzgün oldugunu bende anlayamadım bilmiyorumkismile teknede dügün nasıl olur bu sayede görmüş olduk çok sallandı ya :teytey:

her olayları abartılı şurda olur mu burda olurmu hepsininki birbirinden daha beter oluyor en güzel düğün salonda olur başka nerede olacak

kızlar aysenın sac modelını bulan varmı cok aradım ama bulamadım varsa ıletısıme gecermısıız:sinifsinif::sinifsinif:

bende izliyorum kızlar
dün ayşeye üzüldüm hiç mutlu deildi
eşide hiç tınlamadı kızı en çok ona sinir oldum
teknede düğün berbat oluyomuş onu gördük

benimde saç rengim öyle kendimede öyle birşey yapmayı kafaya koydum gelinliğide fena değildi. dün gece tekne baya sallanıyodu millet oynayamıyodu ya. ayşe gerçekten birşeylere bozulmuştu yazık en mutlu olması gereken gününde allah mesut etsin

Ayşenin saçı makyajı çok güzeldi bence de,zaten acıdım onlara 8 senedir beraberlermiş ancak evlendiler günah,düğün boyunca da suratı asıktı hep kocasının saçları 28 yaşında neden bemneyaz olmuş anladım ben he kocasına sinir oldum o güneş gözlüklerini atıp kırasım geldi bi çıkarmadı alsanaalsanasmile

resimler geldiiiiiiii opuyorumnanaktan

bu saç modelini bende çok beğendim formatı tam olarak izlemedim ama bu saç modelini gördüm balkona geçerken tv ye bi bakim dedim bayıldım opuyorumnanaktan ama üstü açık arabayla gitmişti ve yat da yapmıştı düğünü sanırım saçları dağılmıştı son gördüğümde..

ama sac rengide önemli sanrım bu modelde sarı sac kendnı daha gusel gösterıo her modelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…