Çocuk Hastalıkları 4. Dolmadan..........

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Kızlar benim kızım 3. Ayını yeni bitirdi,geçen gün armut yiyordum sanki bende istiyom der gibi gözümün içine baktı bende dayanamayıp cam rendede çok az rendeleyip bir çay kaşığı kadar kızıma verdim görseniz maşallahı var nasıl da dudaklarını yalaya yalaya bitirdi asıl sormak istediğim benim gibi dayanamayan anneler varmı arkadaşlar

bende dayanamayıp veriyordum ama kaşıkla değil elimle tutup yalatıyodum o da emmeye çalışıyordu.erken başlayınca ek gıdaya emmeyi reddediyor bebekler.

ben de bazen emzigini recele batirip veriyorum arkasindan da bir cay kasigi su veriyorum ..

tatlı tuzlu ve yağlı haric bende herşeyi parmak ucumla tattırıyorum zaten acaip yalano kuzucum:icecream:

yaa verin gitsin nolucak bi çay kaşığından .. ben daha 15 günlükken verdim, kakasını yapamıyodu ufak bi çay kaşığı verince düzeliverdi çocuk.

bende veriyorum...oğlumun 4 aylık oldu...
meyvelerden yalatıyorum ne olcakki
günde 1 cay kaşıgı su veriyorum

Ben de bugün ilk kez elma yalattım.. Görseniz bi iştahla yalıyor. Dişi olsa yiyip bitirecek elmayı... Ama parçalar da boğazına kaçar diye çok korktum.. Yarından itibaren ek gıdaya başlama kararı aldım..

yaa benim bebeğim de nasıl atılıyor bi görseniz su içerken ben elini uzatıyor dudaklarını uzatıyor. .5.5 aylık şu anda tam 6 yı bitirmedik.dudağına dokundurup çekiyorum hemen böyle tattıranları duyunca içim sızladı çok mu vicdansız davranmışım.hani ilk 6 ay anne sütüydü :bbo: vermeli miyim ben de?

ek gıdaya geçmeye hazır olduğunda yiyecekler ilgisini çekmeye başlayabilir. bu sıcaklarda özellikle su vermeyi ihmal etmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…