- 9 Kasım 2018
- 316
- 401
- 33
- 42
- Konu Sahibi Papatya 82
4.cü gün embriyo transferi yaptıran varmı , acaba bu konuda yalnızmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok değilsin :) ben varım4.cü gün embriyo transferi yaptıran varmı , acaba bu konuda yalnızmıyım
Hoşgeldin memnun oldum tanıştığımızayok değilsin :) ben varım
hb tşkler :)Hoşgeldin memnun oldum tanıştığımıza
2 transfer edildi bana .yani 5. günede gider ama 1 tanesini riske atmayalım 2 embriyo istiyosan dedi.. bende tmm dedim..ama endişelenme 4. gün embriyosunda bir risk yok..yani şans oranına gidecek olursak 3. günden daha iyi .....test günün ne zaman seninÖzlem4242 sende neden 4.cü güne gidildi ,ne dedi doktorun bu konuyla alakalı
güzel haberlerini bekliyoruz inş:)Test günüm yarın canım
5. Güne de gider ama riske atmayalım ne demek oluyor? Yani embriyonun rahimde gelişmesi ihtimali laboratuvardan daha mı yüksek oluyor? 5. Güne gitmeyi bekleseler o embriyo kalitesini kayıp mı ediyor bir türlü anlamıyorum umarım anlatabilmişimdir :)2 transfer edildi bana .yani 5. günede gider ama 1 tanesini riske atmayalım 2 embriyo istiyosan dedi.. bende tmm dedim..ama endişelenme 4. gün embriyosunda bir risk yok..yani şans oranına gidecek olursak 3. günden daha iyi .....test günün ne zaman senin
tabiki rahimde laboratuvardan daha yüksek şans..benim 11 yumurta toplandı 2 si olgun cıkmadı 8 i döllendi..4 tanesi günü ile uyumlu gidiyor dedi..diğerleri geriden geliyormuş..ertesi gün günü ile uyumlu 2 tane kaldı dedi..yani bu embriyolar ne kadar sağlıklı görünsede aniden gelişimi durabiliyor..o yüzden rahimde sansı cok cok yüksek olduğu için 4. günde transferoldu..4. gündeki embriyodada hiç sıkıntı yok dedi doktor..ve burada 4. günde gebe kalanda 5. gün kadar fazla:) sizedemi 4. gün transfer oldu yoksa5. Güne de gider ama riske atmayalım ne demek oluyor? Yani embriyonun rahimde gelişmesi ihtimali laboratuvardan daha mı yüksek oluyor? 5. Güne gitmeyi bekleseler o embriyo kalitesini kayıp mı ediyor bir türlü anlamıyorum umarım anlatabilmişimdir :)
yaaa cok sevindim canım.. yeni gördüm sonucunu.. hayırlı olsun rabbim sağlıklı kucagına almayı nasip etsinTest sonucum ++++
Benim ilk transferim 4. Gündü ama kimyasal olmuştu bi sene oldu nerdeyse. Çok fazla görüyorum bu konuyu o yüzden sormak istedim, o zaman 5. Güne gitmesi için ısrar edilmesi de çok doğru olmayabilir rahimde şans yükseliyorsa. Ben 4 opu oldum ilki hariç hep 5. Gün beklendi blast olanlar transfer edildi.tabiki rahimde laboratuvardan daha yüksek şans..benim 11 yumurta toplandı 2 si olgun cıkmadı 8 i döllendi..4 tanesi günü ile uyumlu gidiyor dedi..diğerleri geriden geliyormuş..ertesi gün günü ile uyumlu 2 tane kaldı dedi..yani bu embriyolar ne kadar sağlıklı görünsede aniden gelişimi durabiliyor..o yüzden rahimde sansı cok cok yüksek olduğu için 4. günde transferoldu..4. gündeki embriyodada hiç sıkıntı yok dedi doktor..ve burada 4. günde gebe kalanda 5. gün kadar fazla:) sizedemi 4. gün transfer oldu yoksa