• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 cm kist var yardım edin :(

aayy ciddimisin canım ,umutlandım birden bunu okuyunca Allah sizlerden razı olsun kimseye derdimi anlatamadım sizler olmasanız ben napcaktım Allah evlatlarıonızı sizlere bağışlasın biz evladı olmayanlarada evlat nasip etsin inşallah :emir_bebek:

Amin inşallah.. Güzel güzel bebişlerin olsun :) 5 cm'e kadar tüm kistler ameliyatsız tedavi edilir demişti doktorum :) sen gönlünü ferah tut. Bazen adet olamadığın zamanda kist oluşabiliyormuş. Bu kistler kalıcı değilmiş

Amin inşallah.. Güzel güzel bebişlerin olsun :) 5 cm'e kadar tüm kistler ameliyatsız tedavi edilir demişti doktorum :) sen gönlünü ferah tut. Bazen adet olamadığın zamanda kist oluşabiliyormuş. Bu kistler kalıcı değilmiş

aah canım benim sağol :) umudum yeşerdi sayenizde birgün bende anne olcam sizleri bilgilendircem :54:

yaklaşık 4 yıl önce 5 cmlik kist çıkmıştı bende. her yerde kısırlığa yol açabileceğini okuduğum için ve iyi huylu olduğunu öğrendiğim için aldırmak istemiyordum. geçen yıl ani bir sancıyla doktora gittim ve kistimin patladığını öğrendim. 8 cm olmuş. hemen ameliyata aldılar ve ameliyattan sonra doktorum yumurtalık dokularına çok zarar verilmediğini rahatlıkla gebe kalabileceğimi söyledi. içini rahat tut ve bu sıkıntını doktorunla paylaşırsan o da doğru açıklamayı yapacaktır.

yaklaşık 4 yıl önce 5 cmlik kist çıkmıştı bende. her yerde kısırlığa yol açabileceğini okuduğum için ve iyi huylu olduğunu öğrendiğim için aldırmak istemiyordum. geçen yıl ani bir sancıyla doktora gittim ve kistimin patladığını öğrendim. 8 cm olmuş. hemen ameliyata aldılar ve ameliyattan sonra doktorum yumurtalık dokularına çok zarar verilmediğini rahatlıkla gebe kalabileceğimi söyledi. içini rahat tut ve bu sıkıntını doktorunla paylaşırsan o da doğru açıklamayı yapacaktır.

ayasofi cevabın için teşekkür ederim peki senin bebeğin oldumu

ben de dün gittim 6 cm dedi, duphaston verdi muhtemelen adetle birlikte kendiliğinden gidecek bitince gel ultrasonla bakalım dedi bu sabah başladım ilaca inşallah iyi olur

sağol tatlım, bi korku sardı beni burda kist var diyince küçük de değil 6 cm top kadar kist diken üstündeyim olsam da rahatlasam

Benimkide 6, 4 cm - 6, 6 cm sogan suyu denedim fakat buyumeye devam etti simdide civanpercemi + aslanpencesi iciyom 3gundur. Insallah bu kucultur :( dogumkontrol hapi kullanamiyom yanetkilerinden dolayi :( offff yaaa buyumesi dursun artik ameliyat olmak istemiyom hemde dugune 2-3 ay kalmisken

Cuma günü kahverengi-kırmızı karışımı bi kan geldi Cumartesi günü de tam regl oldum. İnşallah kendi kendine düşmüştür daha da uğraşmam :50:

Cuma günü kahverengi-kırmızı karışımı bi kan geldi Cumartesi günü de tam regl oldum. İnşallah kendi kendine düşmüştür daha da uğraşmam :50:

günaydın canım valla ben hala aynı durumdayım 17 gün geçti bugün hala bi hareket yok ilk defa başıma geldi şaşkınım doktor tarlusal verdi yine bakalım içiyorum adaçayıda içiyorum 4 buçuk cm kist var o kaybolsa bebekiçin tedaviye başlıycam ama yok olmuyor :2:

Son düzenleme:
Back