- Konu Sahibi afyonluyuz
evet sadece ultrasonda bakıp karar verdi acaba doğrumudur
Kan tahlili yapıp C19 değerine bakmalıydı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sadece ultrasonda bakıp karar verdi acaba doğrumudur
aayy ciddimisin canım ,umutlandım birden bunu okuyunca Allah sizlerden razı olsun kimseye derdimi anlatamadım sizler olmasanız ben napcaktım Allah evlatlarıonızı sizlere bağışlasın biz evladı olmayanlarada evlat nasip etsin inşallah
Amin inşallah.. Güzel güzel bebişlerin olsun :) 5 cm'e kadar tüm kistler ameliyatsız tedavi edilir demişti doktorum :) sen gönlünü ferah tut. Bazen adet olamadığın zamanda kist oluşabiliyormuş. Bu kistler kalıcı değilmiş
aah canım benim sağol :) umudum yeşerdi sayenizde birgün bende anne olcam sizleri bilgilendircem
kist de olabilir ama canını sıkma, kendiliğinden yok olabiliyor ayrıca tamamen gebeliğe engel bi durum değil bazen gebelik kistti de tedavi edebiliyor
yaklaşık 4 yıl önce 5 cmlik kist çıkmıştı bende. her yerde kısırlığa yol açabileceğini okuduğum için ve iyi huylu olduğunu öğrendiğim için aldırmak istemiyordum. geçen yıl ani bir sancıyla doktora gittim ve kistimin patladığını öğrendim. 8 cm olmuş. hemen ameliyata aldılar ve ameliyattan sonra doktorum yumurtalık dokularına çok zarar verilmediğini rahatlıkla gebe kalabileceğimi söyledi. içini rahat tut ve bu sıkıntını doktorunla paylaşırsan o da doğru açıklamayı yapacaktır.
ayasofi cevabın için teşekkür ederim peki senin bebeğin oldumu
ben de dün gittim 6 cm dedi, duphaston verdi muhtemelen adetle birlikte kendiliğinden gidecek bitince gel ultrasonla bakalım dedi bu sabah başladım ilaca inşallah iyi olur
geçmiş olsun kadın olmak çok zor henüz regl olmadım ne yazıkki
sağol tatlım, bi korku sardı beni burda kist var diyince küçük de değil 6 cm top kadar kist diken üstündeyim olsam da rahatlasam
sağol tatlım, bi korku sardı beni burda kist var diyince küçük de değil 6 cm top kadar kist diken üstündeyim olsam da rahatlasam
Cuma günü kahverengi-kırmızı karışımı bi kan geldi Cumartesi günü de tam regl oldum. İnşallah kendi kendine düşmüştür daha da uğraşmam
günaydın canım valla ben hala aynı durumdayım 17 gün geçti bugün hala bi hareket yok ilk defa başıma geldi şaşkınım doktor tarlusal verdi yine bakalım içiyorum adaçayıda içiyorum 4 buçuk cm kist var o kaybolsa bebekiçin tedaviye başlıycam ama yok olmuyor :2: