- Konu Sahibi afyonluyuz
-
kalabilirsin gebe benim arkadaşım dün hamile olduğunu öğrendi ve 3 cm kisti olduğunu öğrenmiş...sen bol bol dua et soğan suyunada devem etarkadaşlar...
geçen ay soğan suyu içtim içim temizlensin diye ama bu ay adetim 5 gün gecikti test yaptım negatif doktora gittimkanda gebelik testi yaptı negatif çıktı daha sonra ultrasyonda baktı vee 4 cm kist var dedi tarlusal verdi adetin bitmeye yakın gel dedi,dün kullanmaya başladım fakat hala gelen giden yok ben bu durumda gebe kalamazmıyım bebeğim olmazmı yardım edin böyle olan varmı 31 yaşımdayım ben anne olmak istiyorum ne olur cevap
kalabilirsin gebe benim arkadaşım dün hamile olduğunu öğrendi ve 3 cm kisti olduğunu öğrenmiş...sen bol bol dua et soğan suyunada devem et
ama sanırım soğan suyundan kaynaklandı canım benim kist çünkü adetlerim hep düzenliydi
inşallah kalablirisın kıst hemen hemen herkeste var.doktoerun ne diıyor peki.arkadaşımda kalmış oda 32 yaşında.
bence boşun korkuorsun.kardeşimin 8 cm kıstı vardı.cocugu oldu elhamdullılah.hem hamile kalmak içinde piskoloınde önemli.kafana hiçbirşeyi takmadoktorum muhtemelen iyi huylu bi kist tek kistler genelde iyi huylu olur dedi ama çok korkuyorum
bence boşun korkuorsun.kardeşimin 8 cm kıstı vardı.cocugu oldu elhamdullılah.hem hamile kalmak içinde piskoloınde önemli.kafana hiçbirşeyi takma
Allah razı olsun gelinteli içim rahatladı benim için dua et ne olur kardeşim Rab'bim bebek isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlet nasip etsin
Canım bende de çıktı hamilelik belirtileri diye düşünürken kistmiş ama içim rahat bugün daha iyi bi dr var ona gözükücem mutlaka 2 bi göz görsün
Başka dr a gözük muhakkak çrş bitanesi kist var defi 4,6 cm iii bi dr vardı bugün ona gittim hiçbiiey yok valla:)
ilçedeyim canım cuma günü afyona hastaneye gitcem artık hala regl olmadım 8. günüm
senin adına sevindim bende hamilelik bekliyordum çok üzücü
ne yaptın gittin mi dr a
hormon değerlerin ne
cuma günü gitcem canım eşim çalışıyor yalnız göndermez umarım kötü bişey çıkmaz ben emirdağdaki kist var diyen doktora pek itimat edemedim
ne yaptın gittin mi dr a
hormon değerlerin ne
hormon testi istememiş miydi
ilçedeki doktorlar öyle detaylı bişey istemiyor cumaya kadar balataları sıyırmazsam afyona gidicem canım çok kötüyüm
arkadaşlar...
geçen ay soğan suyu içtim içim temizlensin diye ama bu ay adetim 5 gün gecikti test yaptım negatif doktora gittimkanda gebelik testi yaptı negatif çıktı daha sonra ultrasyonda baktı vee 4 cm kist var dedi tarlusal verdi adetin bitmeye yakın gel dedi,dün kullanmaya başladım fakat hala gelen giden yok ben bu durumda gebe kalamazmıyım bebeğim olmazmı yardım edin böyle olan varmı 31 yaşımdayım ben anne olmak istiyorum ne olur cevap
kist tanısını koyarken hormonlara da bakması lazım, ultrasona bakarak mı söyledi sadece
Karamsarlığa kapılma. Bende evlenmeden önce dokuz cm çikolata kist çıkmıştı. Ameliyat oldum alındı. Evlendikten sonra gel tekrarlayabilir alt kontrol yapalım çocuğun olmayabilir dedi doktor. Cesaret edip alt kontrole gidemedim. Hadi bebeğimiz olsun dedik. Allah'ın izni ile hemen o ay hamile kaldım. İlk doktor kontrolüne gittiğimde hem bebişim hemde dört cm kistim vardı. Büyük bir ameliyat atlattığım halde ve hala 4 cm kist bulunduğu halde hamileliğime mani olmamıştı. Sana tavsiyem ümitsizliğe kapılma, ilaçlarını kullanmaya devam et. Kistinle beraber nur toğu gibi bir bebiş haberi de alabilirsin.
evet sadece ultrasonda bakıp karar verdi acaba doğrumudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?