Doktor hanım merhabalar son adet dönemim 30 ağustos 2019 hesaplamalara göre 40+3 günlük gebeyim nasipse 3.doğumum olucak 2 normal doğum var 3 haziran kontrol yapıldı herşey normal çıktı ertesi gün kahverengi mukus geldi muayeneye bağlı dediler eve yolladılar sancın kanaman olursa gel dediler alt tarafımda aşırı baskı var bebek hareketleri çok fazla ama kanamam yok 3 haziranda yapılan muayenede 1 parmak açılmak var denmişti 5 haziran kontrolünde muayene edilmedim usg bakıldı eve yollandı napmalıyım şuanda dediğim gibi vajinamda ağrı var bebek hareketleri beni rahatsız edici şekilde fazla bu doğum belirtisi olabilirmiUzman bir doktor olarak söylüyorum çok tehlikeli 4 cm le eve gönderilmez hasta şuan bile doğum yapabilirsin çok dikkat etmelisiniz
Allah şifa versin
Beş santimle sancıyla doguma gittim doğurdumHanımlarrr 38+0 dayım kontrolüm vardı bugün ultrasonda bebek çok aşağda çatı muaneni yapalım açılma olabilir dedi baktı ki 4 cm açılma var bebeğe parmağım deydi dediAma yatış yapmadı eve gönderdi 2 gün sonra yani pazartesi sabahı gel yine bakalım dedi ama ben korkuyorum ya daha önce gelirse hızı nasıl ilerliyor açılmanın aceba sizler de nasıl ilerledi
Merhaba bende 40+1günluk gebeyim 4 cm açıklıkla beni bugün taburcu ettiler sancım gelmiyor diye sizce normal mi acaba n yapmam lazım başka hastaneye gideyim miUzman bir doktor olarak söylüyorum çok tehlikeli 4 cm le eve gönderilmez hasta şuan bile doğum yapabilirsin çok dikkat etmelisiniz
Allah şifa versin
4 cm ile bıraktılar mı? Hemen şikayet etmelisin tabi ki ve evet başka bir hastaneye git hemen, sen hareket ettikçe açılma artar yolda doğmasın bebek.Merhaba bende 40+1günluk gebeyim 4 cm açıklıkla beni bugün taburcu ettiler sancım gelmiyor diye sizce normal mi acaba n yapmam lazım başka hastaneye gideyim mi
Merhaba bende 40+1günluk gebeyim 4 cm açıklıkla beni bugün taburcu ettiler sancım gelmiyor diye sizce normal mi acaba n yapmam lazım başka hastaneye gideyim mi