Bebek Beslenmesi 4 aylıkken demir ilacı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
hanımlar 4 aylık kızıma aile hekimi vegaferon damla verdi kan tahlillerine bakmadan. sağlık bakanlığı öneriyormuş ama önermeyen uzmanlar da var, ben de araştırdım ilk 5-6 ay anne sütündeki demir kan üretimi için yeterliymiş. ayrıca bu ilacın içinde paraben bulunuyor. ne yapsam bilemedim ne diyorsunuz? hiç veresim gelmiyor kızıma bunu şimdi

Bizede önermişlerdi bende kullanmadım. Kızım et yumurta tükettiği halde 11 aylıkken demir eksikliği tespit edildi. Daha organik olanını dr. Tavsiye etti. Onu kullanıyoruz. Şurup bizimki. Bence dr.unuza danışarak az damla kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Tabi ki sizin kararınız.

Bizede önermişlerdi bende kullanmadım. Kızım et yumurta tükettiği halde 11 aylıkken demir eksikliği tespit edildi. Daha organik olanını dr. Tavsiye etti. Onu kullanıyoruz. Şurup bizimki. Bence dr.unuza danışarak az damla kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Tabi ki sizin kararınız.
bir de hiç fikrimizi sormadan demire başlıyoruz dedi. nedense aile hekimliğinin bebekler için sağladığı ilaçlara hiç güvenmiyorum ya. paraben oluyor içinde d vitamini de öyleydi

Kendiniz başka bisey kullanabilirsiniz bende biraz kullandım sonrasında biz yazları sürekli güneş altında olduğumuz için doktor sizin kullanmanıza gerek yok dedi kullanmadım

bir de hiç fikrimizi sormadan demire başlıyoruz dedi. nedense aile hekimliğinin bebekler için sağladığı ilaçlara hiç güvenmiyorum ya. paraben oluyor içinde d vitamini de öyleydi
He yok bize sağlık bakanlığı öneriyor dedi. Daha ileriki kan demir eksikliklerinde vegaferonu veriyorlarmış. Ordaki paraben de çok etkileyecek düzeyde değilmiş. Benim aldığım bilgi bu yönde. Ama yine doktor içiniz rahat etsin dedi organikini yazdı.
Bence kilosuna göre 4 5 damla olabilir. İşte bizimki gibi 11 12 aylık olduğunda kan sayımı yapıyorlar zaten, o zmn gerek yok denirse bırakırsınız.

Back