• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 4 aylık oğluşum ek gıdaya başlamalı mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sincet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
8
0
36
İstanbul
Merhaba bayanlar,

Bugün 4 aylık olan oğluşumu doktora kontrole götürdük. Doktor ek gıdaya başlamamızı söyledi ve ayrıca da ek besin listesi verdi.
İçinde sabahtan akşama kadar başlayan m.syu, çorba, yoğurt, muhallebi ve 2 öğün mamadan oluşan bir liste mevcut. Belirtmeliyim ki ben oğlumu mamayla besliyorum yani emzirmyorum. Acaba ek gıdaya başlamak erken mi? ya da doktoru dinleyip, 2 öğün mama kalan tüm öğünlerde ek besin mi vereyim?

Lütfen acil olarak bana akıl verin. Haberlerinizi bekliyorum..

canım ben de oğluşumu 4 aylıkken yavaş yavaş alıştırmaya başladım azcık azcık meyve suyu vermeye başla bence çok zor alışıyolar zaten benimki 5.5 aylık oldu 1.5 aydır uğraşıyorum hala çorbaları yemiyo 12 gün sonra da okula başlıycam bakıcı nasıl alıştırcak bilmiyom

benim kızımda 4. ayına yeni girdi.sadece emziriyorum onu fazla kilo alamıyo bende mi başlasam acaba ek gıdalara:(

canım benim oğlumda 4 aylık 3 aydan sonra sütüm keisldi sadece mama ile beslenior.bu yüzden ek gıdalara başladım 4 aydan itibaren.gece 2 kez uyanıo mama veriorum günde 2 defa yine mama.ama gün içinde meyve püresi muhallebi kahvaltı maması çorba yoğurt yiyor.bi sakıncası olmaz başla bence yazık mamadan bıktı garipler:))) hem alışması kolay olur..

biz de 1 eylulde doktora gidicez,kizim 3 ay 1 haftalik olucak,eylul ortasi veya sonu ek gidalara gecicez.ilk olarak yesil elma suyuyla basliycaz.

Back