• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 4 aylık kızım çok zayıf, ek gıdaya geçsem mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bucooo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
52
5
18
Kızım 4 aylık 5600gr. Aslında 600-800 gr arası kilo aldı hep. 2700 Doğduğu ve anemi olduğu için zayıf. Bu ay ek gıdaya başlasam mı karar veremiorum. tecrübeli annelerden fikir bekliyorum.

Kızım 4 aylık 5600gr. Aslında 600-800 gr arası kilo aldı hep. 2700 Doğduğu ve anemi olduğu için zayıf. Bu ay ek gıdaya başlasam mı karar veremiorum. tecrübeli annelerden fikir bekliyorum.

slm canım benim kızımda 2.200 doğdu ve 4 aylıkken 5.500 kg dı ben de ek gıdaya başladım 22. sinde 5 aylık olduk ve bu ay 700 kg aldı 6.200 oldu ama sadece ikindi 3 gibi kahve fincanının çeyreği elma, armut püresi verdim günlük kendim cam rende de hazırladım bir de yatmadan önce yine aynı ölçüde kaşık maması verdim pirinç unlu ülker herobaby veya milupa dönüşümlü bence sende başla çünkü zaten küçükler bir de bir ay kilo almadı mı iyice geri kalır nacizane tavsiyem bu yönde,

Ben iki cocuguma 4 aylari dolduktan donra basladim kolay alisiyorlar.meyve suyu corbslarla baslayabilirsin.bi de 4 aydan sonra kilo alim hizi yavasliyor

Son düzenleme:
slm canım benim kızımda 2.200 doğdu ve 4 aylıkken 5.500 kg dı ben de ek gıdaya başladım 22. sinde 5 aylık olduk ve bu ay 700 kg aldı 6.200 oldu ama sadece ikindi 3 gibi kahve fincanının çeyreği elma, armut püresi verdim günlük kendim cam rende de hazırladım bir de yatmadan önce yine aynı ölçüde kaşık maması verdim pirinç unlu ülker herobaby veya milupa dönüşümJlü bence sende başla çünkü zaten küçükler bir de bir ay kilo almadı mı iyice geri kalır nacizane tavsiyem bu yönde,

Cnm kaşık mamasını üstünde yazan gibi yapınca çok koyu oluyor sen nasıl yaptın?

Cnm kaşık mamasını üstünde yazan gibi yapınca çok koyu oluyor sen nasıl yaptın?

canım ben suyu tarifdeki ölçüden biraz daha fazla koyuyorum kıvamı pişdiğinde puding kıvamı gibi oluyor mesela benim ölçüm 35 cc suya 1 çay kaşığı tepeleme, eğer pişmeden su ile hazırlanam mama ise de kıvamı yine aynı hazırlıyorum puding kıvamında yani

Back