Hanımefendi sizin de üslubunuz çok kötü ayıp ama. Nasıl hakaretler böyle?Gerizekali Gerizekali gibi konuşup insanların canını sıkma burda..
Maşallah aklın sikise gitmis yaparkende çocuk olur diyede düşünseydin kalmis burda bir canı nasıl kıyarım diye anlatıyor acik adres verdi seni şikayet edeyim ben
Çocuk bunları hissediyor . Onca insan anne olmak için mücadele verirken bilemiyorumMerhaba ben 4 aylık hamileyim baştan beri hiç çocuk istemedim öğrendiğimde aldirmak istedim ama eşimin imzası olmadan aldıramadım esim cocuk istiyor fakat eşim alkolik ne yaptiysam biraktiramadim her gun icer sarhos olur sarhoş olunca da küfürler ufak tefek itişmeler hakaretler olur ben böyle bir eve çocuk getirmek istemedim esim duzelicem dedi dedi bu aya kadar beni oyaladı psikologa da gittik psikiyatriye de yine de içmeye devam etti şimdi boşanma sürecine girmek istiyorum ama çocuğa bakacak maddi durumum yok kimsem de yok çocuğu babasına versem benim cekemediğim adamı cocugum yillarca cekicek ne yapsam düşük yaparim biliyorum cok gunah ama bu cocugun dunyaya gelmesi daha gunah olacak
oha bu kadar sansürsüz yazmış nasıl ban yemiyoryaHanımefendi sizin de üslubunuz çok kötü ayıp ama. Nasıl hakaretler böyle?
Dediğine göre eşi tecavüz etmiş…
İşlem yapılır mutlaka, merak etmeyinoha bu kadar sansürsüz yazmış nasıl ban yemiyorya
ben en son birisine sinirlenmiştim yorumda g.e rz*lı yazdım diye ban yemiştim yaİşlem yapılır mutlaka, merak etmeyinKurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz gönderileri sol altta bulunan şikayet et’e basarak yönetime bildirebilirsiniz. Her rapora bakılıyor merak etmeyin.
Ben o yorumu hatırlıyorum. Yıldızlamadan önce açık açık yazmıştınız ve bildiğin hakaretti kusura bakmayınben en son birisine sinirlenmiştim yorumda g.e rz*lı yazdım diye ban yemiştim ya
konu sahibi haketmiştiBen o yorumu hatırlıyorum. Yıldızlamadan önce açık açık yazmıştınız ve bildiğin hakaretti kusura bakmayınneyse konuyu dağıtmadan gideyim ben
Ilk defa böyle yorum yapıyorum çok sinirlendim ettiyse ertesi günü hapı alsaydı tecavüzse 4 aydır yanında durmasaydi suan hiç üslubuna bakmıyorum iyikide yanımda değil saçını başını yolarım onun benHanımefendi sizin de üslubunuz çok kötü ayıp ama. Nasıl hakaretler böyle?
Dediğine göre eşi tecavüz etmiş…
Tamam ben karışmıyorum tırstımIlk defa böyle yorum yapıyorum çok sinirlendim ettiyse ertesi günü hapı alsaydı tecavüzse 4 aydır yanında durmasaydi suan hiç üslubuna bakmıyorum iyikide yanımda değil saçını başını yolarım onun ben
Ya korkma kötü biri değilimde yasim 44 bebek için 2 senedir uğraşıyorum boyle canlarinkiyanlari görünce deli oluyorumTamam ben karışmıyorum tırstım
Yok estağfurullah, latife ediyorum ben de. Sadece sebep ne olursa olsun küfür edilmesini ben doğru bulmuyorum. Yoksa konu sahibine ben de sinirlendim yorumumda belirttiğim gibi.Ya korkma kötü biri değilimde yasim 44 bebek için 2 senedir uğraşıyorum boyle canlarinkiyanlari görünce deli oluyorum
Insallah canim allah kimseye aratmasın isteyene nasip etsinYok estağfurullah, latife ediyorum ben de. Sadece sebep ne olursa olsun küfür edilmesini ben doğru bulmuyorum. Yoksa konu sahibine ben de sinirlendim yorumumda belirttiğim gibi.
Sizin durumunuz daha da hassas, o yüzden sizi de anlıyorum. İnşallah tez vakitte sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi
Keşke 10 hafta öncesi aldırmayı dusunseydiniz yada birliktelik sonrası ertesi gün hapı alsaydiniz şu an bu bebeği düşürmeye çalışmak cinayetle eşdeğer aldırma durumunuz yok çünkü devlet bı özrü vs bulunmadığı sürece izin vermiyor bebeği doğurmak zorundasınız boşanma sürecine girdiginiz zaman devlet anneye de bebeğe de nafaka bağlıyor zaten Allah yardımcınız olsunMerhaba ben 4 aylık hamileyim baştan beri hiç çocuk istemedim öğrendiğimde aldirmak istedim ama eşimin imzası olmadan aldıramadım esim cocuk istiyor fakat eşim alkolik ne yaptiysam biraktiramadim her gun icer sarhos olur sarhoş olunca da küfürler ufak tefek itişmeler hakaretler olur ben böyle bir eve çocuk getirmek istemedim esim duzelicem dedi dedi bu aya kadar beni oyaladı psikologa da gittik psikiyatriye de yine de içmeye devam etti şimdi boşanma sürecine girmek istiyorum ama çocuğa bakacak maddi durumum yok kimsem de yok çocuğu babasına versem benim cekemediğim adamı cocugum yillarca cekicek ne yapsam düşük yaparim biliyorum cok gunah ama bu cocugun dunyaya gelmesi daha gunah olacak