- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.683
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle sakin olun. Olan olmuş bebekte büyümüş. Nedense ben bebeğe bakmaktan ziyade yeniden evlenirken sorun olacağını düşündüğünüzü bu yüzden istemediğinizi hissediyorum. Zira bebeğe babası bakım için zaten gerekli maddiyatı sağlamak zorunda boşansa dahi. Eğer hem bebeği aldırıp hem boşanmaz bu adamı çekerseniz çok yazık olur16 haftalik biliyorum cok buyuk
Zaten evlat edindirmiyorsunuz, geçici süreli bakım için veriyorsunuz.siz durumu anlatınca babanın halini onun insiyatifinde değil zaten korumaya alınıyor çocuk o şekilde düşünün. Onun zevkine kalmıyor bu şekilde vermez diye bir şey yokKeşke baştan daha iyi korunsaydim diye bende cok pismanim peki babasi cocugu istiyorum diye tutturursa ne olur çünkü esim birakmaz cocugu
Uydurma..Ayrıca küçücük bir cana kıyacağınıza kısır kalsaymışsınız..Doğum kontrol haplari kisir yapiyor bir daha hic cocugun olmaz dediler prezervatif kullandik
Yeniden evlenme gibi problemim yok keske durumum olsa cocugumu alabilsem ben baksam asla evlenmem ama ailem bebeğe bakamayız diyor haklilar cunku benim calismam gerek ve ailemden de bebege bakabilcek yok babasi nafaka verse bile bebek bu eminim ihtiyaçlarini karşilayacak kadar bir para vermez yine calismam gerekir ayrica bebegi gorme bahanesiyle yine bu adam bana bela olur ama eşimin ailesinin durumu benden iyi onlar iyi bakar cocuklari da severler en azindan ona verebilirim diye dusunuyorum ama ömür boyu o bebekte ayyaş bir babayi cekecekÖncelikle sakin olun. Olan olmuş bebekte büyümüş. Nedense ben bebeğe bakmaktan ziyade yeniden evlenirken sorun olacağını düşündüğünüzü bu yüzden istemediğinizi hissediyorum. Zira bebeğe babası bakım için zaten gerekli maddiyatı sağlamak zorunda boşansa dahi. Eğer hem bebeği aldırıp hem boşanmaz bu adamı çekerseniz çok yazık olur
Hersey bu kadar kolay değil mi sizler için? Benim canımdan can gidiyor da bir Allahın kulu beni anlamıyorUydurma..Ayrıca küçücük bir cana kıyacağınıza kısır kalsaymışsınız..
Eşinizi sevmiyor olabilirsiniz ama anne sevgisi hamilelikten başlar. Hiç mi güzel bir duygunuz yok bebeğe karşı? Ayrılıp bir başkasından hamile kalırsanız o bebeği de istemezsiniz bence.
Gebeliğiniz yeni olsa aldırın derdim. Ancak büyümüş, kürtaj işi yaş. Bi hata yapıp iyi korunmadınız ama karnınızdaki cana sarılıp kocansiz yol alabilirsiniz..Hersey bu kadar kolay değil mi sizler için? Benim canımdan can gidiyor da bir Allahın kulu beni anlamıyor
Üzgünüm ama bunları düşünmek için geç kalmışsınız. Gerçekle yüzleşip, kabullenip, bebeğiniz için en iyi ortamı yaratmaya çalışın bundan sonrası içinYeniden evlenme gibi problemim yok keske durumum olsa cocugumu alabilsem ben baksam asla evlenmem ama ailem bebeğe bakamayız diyor haklilar cunku benim calismam gerek ve ailemden de bebege bakabilcek yok babasi nafaka verse bile bebek bu eminim ihtiyaçlarini karşilayacak kadar bir para vermez yine calismam gerekir ayrica bebegi gorme bahanesiyle yine bu adam bana bela olur ama eşimin ailesinin durumu benden iyi onlar iyi bakar cocuklari da severler en azindan ona verebilirim diye dusunuyorum ama ömür boyu o bebekte ayyaş bir babayi cekecek
O adama vermek mi durumu iyi ama sarhoş bir babaya bırakıp büyük ihtimalle yeniden evleneceksin. O bebeğe çok üzüldüm sizde annelik hissiyatı yok. Canımdan can gidiyor demişsiniz ama maalesef ki dışardan size üzülecek bir tablo cizmiyorsunuz. Rızasız bir bebeğe gebe kalmışsın. Ondan kurtulmak için yol arıyorsunuz. Kurtulamazsan da babaya bırakıp gideceksinYeniden evlenme gibi problemim yok keske durumum olsa cocugumu alabilsem ben baksam asla evlenmem ama ailem bebeğe bakamayız diyor haklilar cunku benim calismam gerek ve ailemden de bebege bakabilcek yok babasi nafaka verse bile bebek bu eminim ihtiyaçlarini karşilayacak kadar bir para vermez yine calismam gerekir ayrica bebegi gorme bahanesiyle yine bu adam bana bela olur ama eşimin ailesinin durumu benden iyi onlar iyi bakar cocuklari da severler en azindan ona verebilirim diye dusunuyorum ama ömür boyu o bebekte ayyaş bir babayi cekecek
Boşanın ama çocuğunuzu da birakmayin , şuan düşük yapmanız çok tehlikeli...Merhaba ben 4 aylık hamileyim baştan beri hiç çocuk istemedim öğrendiğimde aldirmak istedim ama eşimin imzası olmadan aldıramadım esim cocuk istiyor fakat eşim alkolik ne yaptiysam biraktiramadim her gun icer sarhos olur sarhoş olunca da küfürler ufak tefek itişmeler hakaretler olur ben böyle bir eve çocuk getirmek istemedim esim duzelicem dedi dedi bu aya kadar beni oyaladı psikologa da gittik psikiyatriye de yine de içmeye devam etti şimdi boşanma sürecine girmek istiyorum ama çocuğa bakacak maddi durumum yok kimsem de yok çocuğu babasına versem benim cekemediğim adamı cocugum yillarca cekicek ne yapsam düşük yaparim biliyorum cok gunah ama bu cocugun dunyaya gelmesi daha gunah olacak
Keşke içeydin de tamamen kısır kalsaydın demek geldi içimden ama demiyorum. Kafaya bak. Allah akıl fikir versin.Öleyim
Ertesi gün hapları tamamen kısır yapabiliyor dediler yaşın geç hapla iğneyle korunma dediler diye prezervatifle korunuyorduk
Böyle kocan varsa spiral taktıracaktın. Devlet hastanesinde ücretsiz de takılıyor. Tabi devlet ne yapsın insanların beynine akıl nakledecek hali yok ya! O çocuk doğduğunda ne çekerse tek sebebi sizsiniz.Korunuyorduk zaten normalde ama esim sarhosken bir gun zorla yapti
Bazı insanlar kısır kalsa keşke diye içinden geçiren olmuştur eminim. Bazıları gerçekten çoğalmamalı!Öleyim
Ertesi gün hapları tamamen kısır yapabiliyor dediler yaşın geç hapla iğneyle korunma dediler diye prezervatifle korunuyorduk
Kendine sahip çıkamayan çocuğuna nasıl sahip çıksın?çocuğunuzu doğurun ve şartlar ne olursa olsun sahip çıkın..
Gerizekali Gerizekali gibi konuşup insanların canını sıkma burda..Merhaba ben 4 aylık hamileyim baştan beri hiç çocuk istemedim öğrendiğimde aldirmak istedim ama eşimin imzası olmadan aldıramadım esim cocuk istiyor fakat eşim alkolik ne yaptiysam biraktiramadim her gun icer sarhos olur sarhoş olunca da küfürler ufak tefek itişmeler hakaretler olur ben böyle bir eve çocuk getirmek istemedim esim duzelicem dedi dedi bu aya kadar beni oyaladı psikologa da gittik psikiyatriye de yine de içmeye devam etti şimdi boşanma sürecine girmek istiyorum ama çocuğa bakacak maddi durumum yok kimsem de yok çocuğu babasına versem benim cekemediğim adamı cocugum yillarca cekicek ne yapsam düşük yaparim biliyorum cok gunah ama bu cocugun dunyaya gelmesi daha gunah olacak
Zaten şeker gibi her ilişki sonrasında içmeyecektiz. Normalde kondomla korunuyormuşsunuz, dediğinize göre bu sefer size tecavüz etmiş zorla olmuş. Kanım dondu.Doğum kontrol haplari kisir yapiyor bir daha hic cocugun olmaz dediler prezervatif kullandik