• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık evliyim, Her İlişkide Canım Yanıyor...

Arkadaşlar merhaba,
4 aylık evliyim. uzun süre cinsel ilişkiye giremedim, sonunda onu başardık fakat hala her ilişkide acı çekiyorum.Doktora gittim bi takım ilaçlar verdi fitil merhem vs... ama fayda etmedi.İlişkiden zevk almıyorum,ne yapmamı önerirsiniz.
Lütfen artık çözüme ulaşmak istiyorum.yardımlarınıza ihticayım var.teşekkürler

ben de 5 aylık evliyim.aynı acıyı bazen hissediyorum.bu tamamen o anki psikolojime bağlı oluyor. eğer canım istemiyorsa kendimi zorluyorsam acıyor.zaten canım acıdığı için canım da pek istemiyor.bu kısır döngü de böyle devam ediyor.ben de kadın doğuma gittim eğer böyle devam ederse ve ben çaba göstermezsem eşimin cinsel sorunlarının benimki gibi çözümü olamayacağını,erken boşalma gibi bir sorunu olursa yıllarca bununla uğraşacağımızı söyledi.ben de biraz bunun gazıyla ilerledim.şimdilik daha iyiyim sanki..ama regl olunca falan unutuyorum biraz baştan başlamış gibi oluyor fakat hızlı gelişme katediyorum.ilşikiye girdiysen devamını getirmek senin elinde.bu acı insanı öldürmez,yani ben böyle düşündüm ve biraz dayandım biraz da kendimi rahat bırakmayı öğrendim.umarım sen de yapabilirsin.

çok tşekkr ederm yardmlarınız için söylediklerinizi uygulycam bu durum eşimle beni ikimizide çok üzüyo umarım başarabilirim :'(

canım sanırım bir buçuk aylık evlisn ben 3senenın sonunda yendım vajinusmusu sana önerim nefes egzersizleri yapman çok faydası olur ve ilişkiye giremiyorsan vajinusmus yaz ve o topige gel sana orada daha iii yardımcı olurlar ben orası sayesınde yendim inşşş sende yenersin....

Belki aseksüelsinizdir. Yukarıda yazılan bir yazıya cevaben, 8 sene boyunca eşiyle birlikte olamayan kadının problemi artık vajinismus değil muhtemelen aseksüelliktir. Yada eşine karşı cinsel hiçbir arzu hissetmiyordur. Aseksüel olup olmadığınızı araştırmanızı tavsiye ederim. Aseksüelseniz de sırf eşiniz yada toplum sizden bunu istiyor diye kendi bedeninize saygısızlık etmeyin. Zevk almadığınız birşeyi her kim isterse istesin ve sonucu ne olacaksa olsun yapmamanızı naçizane öneririm.

Hele ki uyuşturucu kremlerle ağrı kesicilerle acının dindirilmeye çalışılması, tıkanmış kanalizasyona kezzap dökmeye benziyor. Boru tıkandı diye tüm sistemi yakıp psikolojinizi ve vücut dengenizi bozabilirsiniz. İnsanların cinsellikten zevk almamasına hastalık veya tedavi edilmesi gereken bir sorun gözüyle bakılmasından da ayrıca hiç hazzetmiyorum. Dünyada pekala seksten hiç zevk almayan insanlar var. Bunlardan en meşhur ikisi; Salvador Dali, Isaac Newton.

Ataerkil bir toplum olmamız ve erkeklerin yemek yapılarak bulaşık çamaşır yıkanarak cinsel özveri verilerek hoşnut tutulmaya çalışılması, geleneksel yapının bir hatasıdır. Cinsel ilişkiyi gerçekten istemiyorsanız, istemiyorsunuz demektir, ve birileri size frijit veya vajinusmus damgası vuracak, eşiniz sizinle kavga edip sizi aldatacak diye çaba harcayıp durmanıza gerek yok. Zaten seks ve yemek yapmayan kadın üretim hatasıdır diye düşünen bir erkeğe hiçbir kadının ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Son olarak, pekala aseksüel de olabilirsiniz. Her ne kadar bazı insanlar, özellikle erkekler bunu kabul etmek istemese de. Araştırın.

Back