• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık evliyim, Her İlişkide Canım Yanıyor...

nazandemirel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
6
0
36
Zonguldak
Arkadaşlar merhaba,
4 aylık evliyim. uzun süre cinsel ilişkiye giremedim, sonunda onu başardık fakat hala her ilişkide acı çekiyorum.Doktora gittim bi takım ilaçlar verdi fitil merhem vs... ama fayda etmedi.İlişkiden zevk almıyorum,ne yapmamı önerirsiniz.
Lütfen artık çözüme ulaşmak istiyorum.yardımlarınıza ihticayım var.teşekkürler

İlk evlendiğim zamanlar bende de olmuştu bu doktora falan gitmedim çünkü sorunun ne olduğunu biliyordum ben acıya odaklanıyordum ve bu sebeple hissetmem gerekenleri kaçırıyordum. daha sonraları acıyı ikinci plana atmaya başladım psikolojik olarak yendim daha doğrusu ama tam anlamıyla mükemmel değildi yine nerden baksan 6-7 ay sürdü sanırım bünyem anca alıştı :)

Sende güzel düşün rahatla sıkma kasma kendini acıyacak psikolojisiyle yaklaşma gerekirse değişik pozisyonlar dene bir de ön sevişmeyi uzun tut.

Eğer yeterli derecede ıslanma yaşadığınızda veya ne bileyim jel mel kullandığınızda da yanma oluyorsa aklıma iki ihtimal gelir:

1- çikolata kistiniz olabilir.
2- sistit yaşamışlığınız varsa siz iyileşti sansanız bile bu gibi bir etkisi olabiliyor. Bu ikisinin de ilişkide yanma yaptığını yakın çevremden iyi biliyorum.

Eğer kurulukla veya ilişki sırasında kendinizi kasmanızla falan ilgili değilse bu ihtimallerinn üzerine gitmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

mesajın için tşk ederm ama ben muayane oldm doktor bi problem olmadıgını söledi ama böle devam ederse tekrar gitmeyii düşünüyorm.çünkü artık bundan kurtulmak istiyorum.

Bir arkadaşım da benzer durum sonrasında jinekolojik muayeneden geçti, ultrasonda falan bir şey bulunamadı. Sonra işte anlaşıldı ki sistitten kalma bir şeymiş, onun tedavisini oldu, düzeldi. Jinekolojik değil ürolojik de olabiliyor. Veya sizinki sadece psikolojiktir.

canım en zorunu başarmışsın zaten bundan sonrası daha kolaydr eminm ben 2 aydr evliyim henüz malum işi bile yapmayı beceremedim zor işler bnlar gercekten allah yardımcınız olsn...:14:

canım sorun şöyle bende hersey güzel gidiyo taki o ana kadar acıyı hisettgm anda geri çekiyorum kendimi yapamıyorum emla krem uyuştrucu sprey ne denediysem fayda etmedi ne yazıkki ....

mümkün olduğu kadar ön sevişmeyi uzun tut ağrılarına gelince Ty&Ja lubricant gel kullan sana çok faydası olacaktır

canım bu jel uyuşukluk hissi verendenmi yoksa kayganlaştırıcı türdenmi ön sevişmeyi ne kadar uzun tuttuysm yinede yapamadım o anki agrı daha baskın geliyo:((

Canım sen bu jeli kullan doğallık veren bi jel senin gibi çok sayıda hastamız var ve çoğu şuan gebe sende bunu aşabilirsiniz ya vagen girişin çok dar yada korkunu öne alıyosun odaklanamıyosun bi jeli dene fayda görmezsen başka şekilde yardımcı olalım üzme kendini

çok tşekkr ederm yardmlarınız için söylediklerinizi uygulycam bu durum eşimle beni ikimizide çok üzüyo umarım başarabilirim :'(

Rica Ederim asla üzme kendini her derdin bi devası vardır 8 yıllık evli ve bunu yapamayan hastam yaptıysa sende başarırsın sen yine ön sevişme yapabiliyosun o bunuda yapamıyodu o hastam ilişkiyi başardı ve şuan 5 aylık gebe

vajinismus-nedir-tecrube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-bayanlar bu sayfaya gelin arkadaşlar yardımcı oluyorlar

Rica Ederim asla üzme kendini her derdin bi devası vardır 8 yıllık evli ve bunu yapamayan hastam yaptıysa sende başarırsın sen yine ön sevişme yapabiliyosun o bunuda yapamıyodu o hastam ilişkiyi başardı ve şuan 5 aylık gebe

gamze hanım doktormusunuz

canım o kremi bnde kullanmıştım gerçekten işe yaramıyor kendin için kas gevşetici ilaç kullan birde bebek yagı kaygalaştırıcı için bn bu şeklde yapmıştım bide bunu denemeni tavsiye ediyorum hiç canın yanmayacak emin olabilirsin kafanı rahat tut lütfen psikilojik olarak hazırla kendinii eminim bunu yapabilirsin

canım o kremi bnde kullanmıştım gerçekten işe yaramıyor kendin için kas gevşetici ilaç kullan birde bebek yagı kaygalaştırıcı için bn bu şeklde yapmıştım bide bunu denemeni tavsiye ediyorum hiç canın yanmayacak emin olabilirsin kafanı rahat tut lütfen psikilojik olarak hazırla kendinii eminim bunu yapabilirsin

tşkr ederm cnm saol bilgilerin için söyledklerinide uygulycam sonuç alrsam yazarm mtlaka çok zor bi durum allah bu drmda olanlara yardımcı olsn:5:

Back