• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylik evliyim..esim aileme cok gittigimi dusunuyor detaylara bakin lutfen(

Sorunlu1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
61
14
3
35
Merhaba yeni uye oldum :) 24 yasndayim 4 aylik evliyim ailemle aramzda iki sokak var..yakin oturuyoruz esimin ailesi yok..oncelikle sunlari anlatyim esim yapisi geregi soguk bi insan yani boyle civil civil ya da girisken yakin davranan biri degildir bana bile. Evliligimizin ilk ayinda cok zorlandm eve alisamadm her gun agladim nerdeyse esim ise gittginde evin her turlu isini yapip yemegini de hazir ettikten sonra annemlere gidiyodum aksama kadar orda duruyodum sonra esim gelmeden eve geliyodum tabi esimin de haberi var durumdan alisamadgmn farkina vardi..herneyse bu konuyu konustuk alisman lazim evine falan bu durum beni rahatsiz ediyo alisamaman dedi. Bende zamanla alisicam dedim.konu kapandi
Yaklasik iki aydir biraz daha alistim eve uyaniyorum guzelce kahvalti yapiyorum evde duruyorum daha hevesliyim evime.. arada annemlere kahvaltya gidiyorum bi iki saat kalip donuyorum alistim artik her gun her gun de gitmiyorum. Fakat esim bana gecen gun durup dururken biz seninle bu konuyu konusmustuk seyreltelm biraz ben gitmesem bile sen hergun annemlerdesin diyo esimle haftada bir kere yemege gidiyoruz aileme..(esim ailemi sever vakit gecirmek istemiyorum olarak anlama bunu dedi bana ) yeni gelinsin hergun hergun annenlere gidilmez dedi. Ben de hergun gitmiyorum artk bunu gormen lazim dedim.inanmiyorum sana falan dedi bence hic bisey degismedi dedi. Eger bu tavirlarn degsmezse ailene karsi benm tavrm degscek dedi yani bi nevi tehdit etti beni ailemle bi sorunun yok senin dedm evet yok ama benmle inatlasp beni dinlememen beni bu noktaya getrr dedi..agzm acik kaldi :KK43: ben tabiki ailemle ilgilenicem gidip gelicem keza sende ilgileniceksin dedim..tamam ama seyrelt diyo seyrelttm zaten daha ne yapayim ben artk ya :KK43:
NOT: Bazi arkadaslarim yasimi merak ettiklerini soyluyor yazimin basinda da belirttigim gibi 24 yasindayim ve herkesin kisiligi bir seye alisma sureci farklidir yargilamadan once dusunurseniz sevinirim derdimizi dokuyoruz cevap veren yorum yapan herkese tesekkur ederim

Son düzenleme:
Çıldrızaaaam. Bir gün bağırıcam avazım çıktığı kadar. Ailenize gitme durumunuza o evdeyken evde olduğunuz sürece karışma hakkını kendinde bulan adamlara deliriyorum. Yeter ya. Yeter.
Birazcik da dusunmuyolar ki biz sevgiliyken nisanliyken ailemiz onlarla gorusmemize bisey demezdi cok gorusuyosun demezdi

Evet dusunuyorum fakat sinavlara hazrlaniyorum o yuzden onumuzdeki bi kac ay mumkin degil calismam

Yani inanın bunun tartışmasını yapmanız bile komik. Müdahale hakkı olan bir mevzu değil. Onu ihmal etseniz. O evdeyken de ailenizde olsanız falan anlayacağım ama bu durumda ne alaka.

Eşine buna karışma hakkı verip bir de haksız durumuna düşürmüşsün kendini
Sorumluluklarını yerine getirdikten sonra istediğin jadar annenlere gidersin eşin buna ne gakla karuşıyor?
Ev temiz,yemek var ve o gelince evdesin
Bu yüzü vermeyin erkeklere
Evlendiniz mi köle mi gittiniz!!!
Eşinin ailesi size yakın otursa onlara herhün gitsen adın iyi gelin olurdu!!!
Kadınlar evlenince alınan koltuk takımı yastığı değil!Şımartmayın şu erkek egolarını!

Evet dusunuyorum fakat sinavlara hazrlaniyorum o yuzden onumuzdeki bi kac ay mumkin degil calismam

Sınava hazırlananın annesine gidecek vakti olmaz ki

Yani haftada bir eşinle gidiyorsan bir de yalnız gidersin bana kalırsa yeter de artar bile

Otur dersine çalış çık dışarıda gez yani sürekli annelerde ne yapılır ki

Uzuldugun icin belki de mesafe koy istiyordur veya ailenin sizin hanenize karismasindan korkuyordur.
Bence annenizin size gelmesi daha iyi olabilir.

Birazcik da dusunmuyolar ki biz sevgiliyken nisanliyken ailemiz onlarla gorusmemize bisey demezdi cok gorusuyosun demezdi

Bir de ailenin bir şey demeye hakkı var. Aile, bizi yetiştiren insanlar, üzerimizde söz hakları var. Eşlerin böyle bir hakkı yok. Evliliği sarsan bir durum var mı? Eşi ihmal ediyor musunuz? Gündüz orda ya da burda durmanızın eşinizi etkileyen herhangi bir durumu var mı? E o zaman tamamen keyfi bir durumda bir otorite figürü mü de müdahale hakkı olsun.

Eşine buna karışma hakkı verip bir de haksız durumuna düşürmüşsün kendini
Sorumluluklarını yerine getirdikten sonra istediğin jadar annenlere gidersin eşin buna ne gakla karuşıyor?
Ev temiz,yemek var ve o gelince evdesin
Bu yüzü vermeyin erkeklere
Evlendiniz mi köle mi gittiniz!!!
Eşinin ailesi size yakın otursa onlara herhün gitsen adın iyi gelin olurdu!!!
Kadınlar evlenince alınan koltuk takımı yastığı değil!Şımartmayın şu erkek egolarını!

Burada kızların konuları da vardı

Eşim 5 te geliyor ben 6 da çıkıyorum

Ben eve gelinceye kadar her gün annesine gidiyor hala ayrı bir evimiz olduğunu anlamadı

Ailesi yönlendiriyor yaşadığı her şeyi onlara anlatıyor eş olarak beni değil onları ailesi görüyor onlarla dertleşiyor diye

Esasen aynı olay

yaşamı eski aileden bağımsızlaştırmak gerekiyor orada misafir hissetmek gerekiyor aidiyet duygusu ile ilgili bir durum bu

Evi ihmal etmiyorsan. Her gittiginde kocani da pesinden suruklemiyorsan. Karismaya hakki yok. Ben olsam dinlemezdim. Sirf egosunu tatmin edip benim uzerimde egemenlik kuracak diye isteklerimden feragat edemem.

E 2 saat adam gitsin annesine ne var bunda?
Aile dolduruyorsa durum başka.Ama ailede böyle bir niyet yoksazararı nedir?Evine alışmayan insan eşi gelince de gitmez sen buraya gel falan der.

Bence saçma.
Eşiniz saçmalamış.

Sizin diyeceğiniz tek şey "sen soğuk birisin benden de aynı şekilde davranmamı bekleyemezsin"
"senin evde olmadığın zamanlar, ne yaptığım seni fazlada ilgilendirmez, evimi boşlamadığım, seni aç bırakmadığım sürece aileme gidebilirim, o benim AİLEM"

Bu kadar basit...

Evi ihmal etmiyorsan. Her gittiginde kocani da pesinden suruklemiyorsan. Karismaya hakki yok. Ben olsam dinlemezdim. Sirf egosunu tatmin edip benim uzerimde egemenlik kuracak diye isteklerimden feragat edemem.

Aynen bu yoruma katılıyorum.
Sırf egosu tatmin olsun diye dinlememelisin...
Ama dediğimiz gibi, sen üstüne düşenleri ihmal etmediğin sürece, karışmaya hakkı yok!

ben evimin işini yapıyor, eşim geldiğinde de onu evde karşılıyorsam ona ne ki benim anneme gidiş gelişlerimden? İlla boş evde mi oturmalıyım? Bu nasıl bir ego, nasıl bir düşünce tarzı? Çok ilginç

Back