Bebek Beslenmesi 4 aylık ek besin yardım lütfen..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bur_sen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
53
0
26
İstanbul
Bebeğim 4 ay 3 günlük sadece uyurken zorla mama ile besleyebiliyorum uyanıkken mümkün değil biberon almıyo ve ben çk sıkıldım çokta zorlanıyorum artık bebeğiminde zorla beslenmekden hırpalandığını hissediyorum ek besinlere geçmek istiyorum drumuz başlama daha erken diyo ama ben artık dinlemicem ..!Meyve suyu başladım 2 gündür şeftali verdim çok sevdi :)Başka neler verebilirim yoğurt çorba vs.. Tariflerinizi tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

bi kaç kaşıkla başlayıp giderek artırabilirsin.meye suyu,yoğurt,sebze çorbası verebilirsin.muhallebi verebilirsin akşamları tok tutması açısından.ama birkaç kaşıkla başla midesi alışsın.

doktorlar 6 ayı dolsurunca başlayın ek gıdaya diyor ama 6. aydan sonra başlayanlar alıştırmakta zorluk çektiğini döylüyorlar ben de 4 aylıkken başladım meyvelere bütün meyvelerden yedirdim püre halinde ama şeftali çok fazla verme kabız yapabilir

bende meyve suyu ile başladım canım .. Elma suyunu sevdi benim kızım elma üzüm ve havuç içiyor ufak ufak başladım şimdi biberonda 30 cc kadar içiyor genelde akşam üstüne doğru veriyorum..ay sonuna doğru da yoğurt vermeye başlayacağım.. Kaşık mamasına diğer ay geçmeyi düşünüyorum ben .. Henüz kaşıkla yutma evresine gelemedi :)

Bebeğim mama ile büyüyor aynı sorun bazen mamayı zorla veriyoruz ağzına ...midesini zorlamadan yavaş yavaş veriyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…