- Konu Sahibi minikadacik
Benim bebegim 4.5 aylik. 3.5 kilo dogdu. ilk ay 1.5 kilo aldi, 2. ay 1 kilo. 3. ayda 100 gr. aldi. boyu 4 cm uzadigi icin ben bastan endiselenmedim. Bu arada goguste cok kalmamaya basladi. Sutum cok olmasina ragmen emziremiyordum. ise basladim ve iste sagip eve getiriyordum ama biberondan da fazla emmek istemiyordu, aglamiyor da, sanki bebegi melekler doyuruyor. 4 ayini bitirmek uzereyken doktor artik ek gidalara yavas yavas baslayalim dedi. once elma suyu havuc suyu sonra purelerini verdik, son iki haftadir da azar azar patates, havuc pirinc karisimi corbalara anne sutu ekledik. annem bir ogun de bebelac vermis. 2 haftada 500 gr almis. ama saglik ocaginda siz ne yapiyorsunuz, bebek cok kucuk sadece yogurt ve meyve suyu verin dediler. doktorumuz ise kemik suyuna corbaya baslayin, doyana kadar verin diyor. bebek corbalari cok sevdi, fazladan istiyor. ama az verin diyenler oldukca 6 ay sadece anne sutu diyenleri duydukca iyice kafam karisti. simdi yeniden emmeye basladi ama dedigim gibi cok sulu sutum. ve eskisi gibi de bol degil. mamaya mi gecsem, doktor mu degistirsem, anne sutu+ ek gidaya devam mi etsem kafam karman corman oldu. onerileriniz var mi??