arkadaşlar iyi geceler,benim değil ama kızkardeşimin 4 aylık bir oğlu var.Çok ağlıyor,meme emmek istemiyor,kardeşim zorla emzirmeye çalışıyor.Birkaç defa acile gittiler,çok fazla gazı olduğu söylendi.ilaç falan veriyorlar ama çok ağlıyor.o yüzden kardeşim nete birtürlü giremiyor benden sormamı rica etti.Artık bugün kendi de çok kötü hissetmiş kendini,neden böyle oluyor başka bir neden var ama ne diye soruyo.Arkadaşlar 4 aylık bebeğin emmesi ve uykusu nasıldır aralıkları nasıl olmalıdır?yardımcı olursanız ben de kendisini arayıp söylicem.Teşekkür ederim şimdiden..
Benim de bebegim tam 4.5 aylik.Gaz problemi var, meme emerken kasiyor kendini asiri huzursuz.Dun iyi bir doktora gittik ve sakin olmami, hicbir gaz ilaci kullanmamami soyledi.Bebegi besledikten sonra (anne sutuyle her memede 7 dk, mama ise 120 veya 150 ml ) bir parca gazini cikarip yuzustu yatiracagiz ve sirtini oksayarak gazini cikaracagiz.fazlasini kusuyor zaten.sonra bebegi izlyin dedi huzursuz ve aglamakliysa uykusu gelmistir.yatir, elini tut, ninni soyle ama sallama.ve dun aksam doktordan gelir gelmez bu yontemi denedim muhtesem.kizim kendi kendine uyuyor.hemde 3 saat.bu benim icin saka gibi.birde kesinlikli 3 saatten once beslemek yok dedi.aglarsa ihlamur veya rezeneyle oyala dedi.bugun mucizeydi benim icin...darisi basiniza
Arkadasim demir damlasi kullaniyor musunuz. ..kullanıyorsanız hemen kesin görün cocuk nasıl sakin...benim biri 1bucuk digeri 2bucuk yasinda iki kızım var. .bu saglik ocaklarınin verdigi damlayi ne zaman kulkandiysam sabaha kadar uyumazdik..damlayi kestim bebegim rahatladı. .hatta acaba yaniliyor muyum diye denedim..ve bi daha kullanmadim..d vit ve demir ...biliyorum şimdi birileri tepki gostereeck..ama ben vermedim..bi deneyin bakalim..umarım düzelir
Canim idrarina bakildimi benimde kizim 4 aylik 3 aylikken ayni dedigin gibiydi doktora goturdum ilk idrar tahlili istedi erkek çocuklarda daha sıkıntılı olabilir sünnet olmasi gerekir belki bi arkadasin oyle oldu çünkü
okurken aklima direk dis geldi.dis cikariyor olabilir mi? bazi bebekler erken cikarir.
Anason papatya ıhlamur çaylarını sen iç süte geçio bebekte rahatlama oluyo tecrubeyle sabittir.Fazla gazlı yiyecekler yediğinde (nohut karnı bahar kuru fasulye)gibi bunlarda yapar .Bu çaylar ıyı gelır.Bide bebeğiniz emerken hızlı emiyosa hava çok yutar buda gaz yapar Oğlum böyleydi bende o uyurken yanına yatıp emziriyodum. uykulu halınde. Yoksa hem gaz hemde boğazında kalıyodu emmek istemiyodu .Sütümde çok tu sanırm hızlı emince taziklı akıyodu buda fazla hava yutmasına sebep oluyodu vede boğazında kalmasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?