4 aylık bebeğin az kilo almasi

melekmek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
380
63
18
21
Bebeğim şuan 4ay 23 günlük ve 23 gün içinde sadece 300 gram almış 6700 dü 7 kilo olmuş sütümden doyuyo ama neden kilo alımı yavaşlamış önceden en assa 700 gram alirdi bu ay az almış mamada yemiyo daha doğrusu biberondan icmiyo napabilrm ne verebilirm kilo alması için

Doktor birşey demiyorsa ek birşey vermeyin zaten ek gıdaya geçiş dönemine gelmişsiniz

23 günde 300 gram az mı ki doktor ne dedi

Bence bebeğiniz kilolu. Yani düşük kiloda değil ki? 4 aylık bebek 7 kg az mı geliyor size? Hareketleri arttıkça kilo alımı azalır annesi zaten ilk üç ay iyi kilo alırlar sonra daha az alırlar yoksa yaşına geldiğinde 12-13 kg olur en az o da sağlıklı değil. Kim zayıf diyorsa fışkırtın sütü yüzüne

Bir bebek doğum kilosunu 5-6 . Aylarda ikiye katlar. Sizin bebeğiniz 4 aylık katlamış üstüne bile çıkmış . Doktorda bu yüzden birşey dememiştir büyük ihtimal. Bazen bebekler az alır dış dünyaya ilgisi artar. Siz gece emzirmelerini atlamadan gündüzde sık sık emzirmelere devam edin bol su için rahat olun
Korkacak bişey olsa doktorunuz söylerdi .

Yok kilosu bana az gelmiyo da 300 gram alınca şaşırdm

Belkide eskisi kadar sık emmedigi için kilo alımı düştü ilk 3 ay çok sık emiyodu

Tamam o zaman çünkü az değil bence kilo alımı benim bebeğim 5.Ayda 200 gram almıştı Doktor ona bile sınırda dedi az demedi ben mama vermeye başladım tabi de, sizin 300 gram az değil yani

Benim kız 7 aylık daha yeni 7.800 gram oldu. Bence bebeğinizn kilosu üst sınırda olduğu için az alıyor. Yoksa ayına bakılırsa maşallah sağlıklı bir bebek bence. Ay ay dönem dönem beslenmesi de değişiyor biz 4. Ayda diş ağrılarına başlamıştık hiç yemiyordu mesela. Hatırlamıyorum ama eminim o ay çok az kilo almış olduğuna

Demekki dönem dönem degisiyo kilo alımları

Demekki dönem dönem degisiyo kilo alımları
Bence öyle. Mesela şimdi doktorumuz 9. Ay da gelin artık dedi bize. Sağlık ocağına gittiğinde 1 ayda 200 gram almıştı. Ama yiyor da yani sıkıntısı yok. Gittikçe azalacak aylık kilo alımları dedi asm deli hemşire. Bence içini ferah tut sağlıklı bir bebişin var

Dr lerin hesaplandığı ay başı alması gereken kiloda her ay aldığı kilo değil genel kilosunun ayına bölümünde elde edilen kg dir. Sizin bebeğinizin gayet iyi kilosu bence 4 aydan sonra hareketlendikleri için zaten daha yavaş kilo alıyorlar

Tesekkur ederim canm içimi ferahlattnz bende kilo almamış fazla diye panik olmuştum banada ebe 4.ayin başında demişti artık kilo bizim için onemli değil boy onemli boyu uzuyosa sıkınti yoktur demisti boyu 67cm olmuş

Evet şimdi dönmeye basladi ayaklari felan zaten hiç durmuyo sürünmeye calisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…