bi fikrim yok ama dr kontrollerinde söylerseniz içiniz rahatlamış olur.inşallah bişiciği yoktur kuzunun.gazdan rahatsızlığı varmı?benimki gazı olunca emerken halden hale giriyor.kaldırıp gazını çıkarıp öyle devam ediyoruz.belki oda bu şekilde tepki veriyordur.
benim kızımın da bu aralar başı titriyor ara ara.emerken değil ama kucağımdayken fark ediyorum,sıkıyor gibi kendini.sorun olacağını düşünmemiştim şimdi benim de kafama takıldı.dr sormak lazım inşallah bişey yoktur.
gerçi bizim doktora bişey sormaya da gelmiyor,gülüyor hep bana.çok evhamlıymışım,10. çocuğumu doğurdum sanki
çok var hem de.emzirene kadar canım çıkıo.şöyle rahat rahat 10 dakika emdiği olmamıştır.çok sık emziriorum o yüzden.ağzından çıkarsa da gazını fayda etmiyor.zaten kolik bi bebek.bulunduğum yerde nörolog yok.artık çocuk doktoruna sorucam.
merhabalar.benim bebeğimde çok gazlıydı. doktorumuz 3 saatte bir 10dk emzireceksin. sık emzirmek hazımsızlık yapar dedi.ben de uyguladım çok faydasını gördüm. belki sık emmek istemez o yüzden kafasını sallayabilir.
arascım,benimki yapmıyo bu aralar,ilk yzdığım zaman çok yapıyordu.sordum doktora,hiç ilgilenmedi bile,olur öyle normal falan dedi.
zaten bizim doktora göre her şey 'olur öyle'...sen sordun mu peki doktora??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?