Çocuk Hastalıkları 4 Aylık Bebeğimin Başı Emerken Titriyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

arasss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
10
0
36
Ankara
bebeğimin emerken başı titriyo.4-5 kez uyku halinde oldu.aynı sorunu yasayan var mı?

bi fikrim yok ama dr kontrollerinde söylerseniz içiniz rahatlamış olur.inşallah bişiciği yoktur kuzunun.gazdan rahatsızlığı varmı?benimki gazı olunca emerken halden hale giriyor.kaldırıp gazını çıkarıp öyle devam ediyoruz.belki oda bu şekilde tepki veriyordur.

çok var hem de.emzirene kadar canım çıkıo.şöyle rahat rahat 10 dakika emdiği olmamıştır.çok sık emziriorum o yüzden.ağzından çıkarsa da gazını fayda etmiyor.zaten kolik bi bebek.bulunduğum yerde nörolog yok.artık çocuk doktoruna sorucam.

benim kızımın da bu aralar başı titriyor ara ara.emerken değil ama kucağımdayken fark ediyorum,sıkıyor gibi kendini.sorun olacağını düşünmemiştim şimdi benim de kafama takıldı.dr sormak lazım inşallah bişey yoktur.
gerçi bizim doktora bişey sormaya da gelmiyor,gülüyor hep bana.çok evhamlıymışım,10. çocuğumu doğurdum sanki

ben de başta ciddiye almadım ama biraz araştırınca sara epilepsi allah korusun olabileceğini okudum.bi de 4-5 kere oldu.belki bişeyi yoktur.ama evham yapıo insan.seninki kafasını taşıyamadığından veya kafası yorulduğundn yapıodur.bebek büyütmk zor valla.annelik çok yıprattı beni.her gün ayrı bişey çıkıo.uf

merhabalar.benim bebeğimde çok gazlıydı. doktorumuz 3 saatte bir 10dk emzireceksin. sık emzirmek hazımsızlık yapar dedi.ben de uyguladım çok faydasını gördüm. belki sık emmek istemez o yüzden kafasını sallayabilir.

mastit oldum.çünkü emmiyor.mecbur kalıyorum sık emzirmeye.o da dediğin gibi gaz yapıo.

arascım,benimki yapmıyo bu aralar,ilk yzdığım zaman çok yapıyordu.sordum doktora,hiç ilgilenmedi bile,olur öyle normal falan dedi.
zaten bizim doktora göre her şey 'olur öyle'...sen sordun mu peki doktora??

arascım,benimki yapmıyo bu aralar,ilk yzdığım zaman çok yapıyordu.sordum doktora,hiç ilgilenmedi bile,olur öyle normal falan dedi.
zaten bizim doktora göre her şey 'olur öyle'...sen sordun mu peki doktora??

netten sordum.nöroloji görsün diye yazmışlar.önemli değildir umarım.bebişime çok üzülüyorum.hep iyi olsn istiyorum.o yüzden evham yapıorm.

Benim bebeğimde son iki günde iki kere titredi emerken. Önce elleri sonra bacağıda titremeye başladı. Çok korktum,uyuyordu, uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı.... Rüya görüyor olabilir mi diye düşündüm. Şimdi yazılanları okuyunca benimde kafama takıldı, doktora sormak en iyisi galiba.

Arkadaşlar merhaba 2011 ocak annesiyim. Konuyu okuduğumda bana yazdıklarınız çok tanıdık geldi. Endişelenmeyin ama tedbiride elden bırakmayın.3 aylıkken 3-4 kere oldu, çok kötü bir şekilde durduk yere titremeye başladı, gözlerini patlattı ellerini açtı ve çok kötü bir şekilde ağlamaya başladı. Bunu internetten araştırdığımda epilepsiye benziyordu , hemen doktora gittik, bir sürü tahlil vs. Bebekler belli aya kadar bu şekilde titreme vs.... Olabilirmiş.. Gaz sancısınında şekilleri varmış.(bu arada bize doktora gitmeden önce gaz sancısıdır diyenlerle tartıştık çünkü çok korkmuş ve endişelenmiştik..gerçekten de gaz sancısı çıktı.. Korkmayın arkadaşlar bunlar reflexlerin kuvvetli olduğunu gösteriyor aslında.. Iyi geceler.. Umarım aklınızda bir yer edebilirim..

Aynı durumu bende yaşadın kızım emerken kolları ve başı titredi panikle doktora gttk nöroloji uzmanı görmeli havale olabilir dedi prof.â götrdk eeg temiz çıktı çok şükür ve bebekler çok yorulduğunda sinirleri tam gelişmediği için olan bişeymiş bir yaşından önce geçermiş ve bebeğiniz titrerken siz tutunca.duruyorsa korkmayın nöbet geçiren bir bebek gözlerini bir noktaya Diker ve tepkilere yanıt vermezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…