Çocuk Hastalıkları 4 aylik bebegimde yeşil kaka(resimli)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba 4 aylik bebegim mama ile besleniyor ve cok az anne sutu hep sari olan kakasi yesile dondu ishal degil kıvamlı ama rengi yesil acaba bu sekilde olan var mi nedeni nedir
Çok normal canım korkma ablam daha dün bunun İçin hastaneye gitti doktor normal korkma demiş sıcak tut sadece demiş

Ben yeşil görmedim sarı duruyor ama
Mamalardanda olabiliyor çünkü bende oğluma bebekken hep mama verirdim çoğu markayı kullandım bazı mamalar kakanın rengini değiştirirdi
Eğer bebeğinin sindirim problemi yoksa veya enfeksiyon gibi bi durum yoksa endişelenmene gerek yok
Bi sıkıntı olsa ağlar zaten duramaz
Karnı falanda ağrır ağlar sürekli

Aynısı benim çocuğuma vardı laktoz intolaras çıktı bilginize yok çok besledi yok üşüttü bunlar hurafe çocuk gastroya gidip kaka tahlili yaptırın

Aynısı benim çocuğuma vardı laktoz intolaras çıktı bilginize yok çok besledi yok üşüttü bunlar hurafe çocuk gastroya gidip kaka tahlili yaptırın
Sadece kaka rengi miydi sikayetiniz ek olarak nasil problemlerle karsilastiniz ve bunun sonucunda tahlil yapildi? Bazen kizim mama yerken cok zorlanoyorr emmek istiyor ama emmemiyor gibi sut alerjisine bakildi yok dediler ama laktoz intoleransi farkli tabi

Evet mesela çok ağlıyordu gazlıydı ayrıca benimde süt alerjisi çıkmadı kilo alımı nasıl?

İnstagramda var mı? Denedim çıkmadı
Yok. Sosyal medya kullanmadığını biliyorum. 76 yaşında. 46 yıllık uzman çocuk doktoru. Su an Amerikada yaşıyor. Google dan aratın. Baska bir forumda yazıyor. O şekilde bulmanız daha kolay.

Kizlar bu kaka yeşil mi yaa benimki de böyle yapıyor ben yesil diyince daha farklı bir sey hayal etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…