Anladım.Böyle Bişey beklemiyordumbide çay çerez yerken baktıydım hangi akılla bilmiyorum
Iki kere yapti kivamida sivi degil ishal degil yaniishalken de yeşil olabiliyor. Bugün 5-6 kez yaptıysa ishal olması da muhtemel.
Paniklemeyin,gergin görünmüyorsa sıkıntı yapacak bir durum yoktur.Iki kere yapti kivamida sivi degil ishal degil yani
Tesekkurler cevaplar icinPaniklemeyin,gergin görünmüyorsa sıkıntı yapacak bir durum yoktur.
Çok normal canım korkma ablam daha dün bunun İçin hastaneye gitti doktor normal korkma demiş sıcak tut sadece demişMerhaba 4 aylik bebegim mama ile besleniyor ve cok az anne sutu hep sari olan kakasi yesile dondu ishal degil kıvamlı ama rengi yesil acaba bu sekilde olan var mi nedeni nedir
Sadece kaka rengi miydi sikayetiniz ek olarak nasil problemlerle karsilastiniz ve bunun sonucunda tahlil yapildi? Bazen kizim mama yerken cok zorlanoyorr emmek istiyor ama emmemiyor gibi sut alerjisine bakildi yok dediler ama laktoz intoleransi farkli tabiAynısı benim çocuğuma vardı laktoz intolaras çıktı bilginize yok çok besledi yok üşüttü bunlar hurafe çocuk gastroya gidip kaka tahlili yaptırın
Evet mesela çok ağlıyordu gazlıydı ayrıca benimde süt alerjisi çıkmadı kilo alımı nasıl?Sadece kaka rengi miydi sikayetiniz ek olarak nasil problemlerle karsilastiniz ve bunun sonucunda tahlil yapildi? Bazen kizim mama yerken cok zorlanoyorr emmek istiyor ama emmemiyor gibi sut alerjisine bakildi yok dediler ama laktoz intoleransi farkli tabi
Tam isim yazsanız bizde takip etsek :)Harika ben de 6 yıldır takip ediyorum. Tam bir efsane ama en radikalinden :)
Dr. Kadir Tuğcu. Bazen burdaki pediatri bölümüne başlık açsam mı diye düşünüyorum. Bence ondan öğreneceğimiz çok şey var.Tam isim yazsanız bizde takip etsek :)
İnstagramda var mı? Denedim çıkmadıDr. Kadir Tuğcu. Bazen burdaki pediatri bölümüne başlık açsam mı diye düşünüyorum. Bence ondan öğreneceğimiz çok şey var.
Yok. Sosyal medya kullanmadığını biliyorum. 76 yaşında. 46 yıllık uzman çocuk doktoru. Su an Amerikada yaşıyor. Google dan aratın. Baska bir forumda yazıyor. O şekilde bulmanız daha kolay.İnstagramda var mı? Denedim çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?