Çocuk Hastalıkları 4 aylik bebegimde yeşil kaka(resimli)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Peygim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
38
5
36
34
Merhaba 4 aylik bebegim mama ile besleniyor ve cok az anne sutu hep sari olan kakasi yesile dondu ishal degil kıvamlı ama rengi yesil acaba bu sekilde olan var mi nedeni nedir

Eklentiler

• 20191210_091256.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 471
Cok yediğinden metabolizma dur diyordur. mamayi kesip bol bol emzirmeyi deneseniz sütünüz artar.

Top top kestane gibi ise aç kalıyor demektir.
Sarı ise yeterli besleniyor demektir.
Yeşil ise fazla beslenmiş demektir. Sizinki fazla beslenmiş belli ki.

Bir anda kesmek değil de kademeli olarak azaltırsa tamamen mamayı bırakabilir aslında
Olabilir tabi. Ben de emziriyorum. 9 aylık oğlum. 3 4 litre su iciyorum yeterli ve demgeli beslenmek de önemli. Alerji gaz vb seylere iki çocuğumda da takilmadim. Mamayı verdikce emmeyi azaltır malum nasıl kolayina geliyor o yaramazlar da biliyor:)

Yoksa kadir beyi mi takip ediyorsunuz siz de ?

Cok yediğinden metabolizma dur diyordur. mamayi kesip bol bol emzirmeyi deneseniz sütünüz artar.
Cok istyorum aslinda cok deniyorum ama maalesef kizim istekli degil emme konusunda onumuzdeki ay ise baslayacagim icin de artik pek umidim kalmadi sagip vermeye calisiyorum ondada pek cikmiyor yesil kaka icin tehlikeli yazmislar ama sanirim mukusla beraber olursa haftaya kontrolumz var dr soracagm ama tabi yasayan varsa da sormak istedim

Birseye alerjisi vardır. Beslenirken dikkat edin . Oğlumun yumurta alerjisi varmış sütümden gecince kakasi yeşil oluyordu .

Biberon ve varsa emziği hayatınızdan çıkarıp saat başı düzenli sağım ve bol bol ten tene temas yapmanız lazım

Tesekkur ederim cevap icin ama 4 aylik olacagiz haftaya 3-4 saat aralikla 120 cc mama iciyor oda normal sanirim fazla degil diye biliyorum ama gece ise okadar bile icmiyor

Yapmayın ne olur. Çaresiz ve çare arıyor. Çok hassassanız,resimli diye belirtmiş. Keşke bakmasaydınız. ☺
Böyle Bişey beklemiyordum bide çay çerez yerken baktıydım hangi akılla bilmiyorum

ishalken de yeşil olabiliyor. Bugün 5-6 kez yaptıysa ishal olması da muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…