Aslinda pek istahli degil bir iki gundur ama bilemiyorumYeşil kaka fazla beslemekten olur.
Bir anda kesmek değil de kademeli olarak azaltırsa tamamen mamayı bırakabilir aslındaCok yediğinden metabolizma dur diyordur. mamayi kesip bol bol emzirmeyi deneseniz sütünüz artar.
Olabilir tabi. Ben de emziriyorum. 9 aylık oğlum. 3 4 litre su iciyorum yeterli ve demgeli beslenmek de önemli. Alerji gaz vb seylere iki çocuğumda da takilmadim. Mamayı verdikce emmeyi azaltır malum nasıl kolayina geliyor o yaramazlar da biliyor:)Bir anda kesmek değil de kademeli olarak azaltırsa tamamen mamayı bırakabilir aslında
Yoksa kadir beyi mi takip ediyorsunuz siz de ?Top top kestane gibi ise aç kalıyor demektir.
Sarı ise yeterli besleniyor demektir.
Yeşil ise fazla beslenmiş demektir. Sizinki fazla beslenmiş belli ki.
EvetttYoksa kadir beyi mi takip ediyorsunuz siz de ?
Cok istyorum aslinda cok deniyorum ama maalesef kizim istekli degil emme konusunda onumuzdeki ay ise baslayacagim icin de artik pek umidim kalmadi sagip vermeye calisiyorum ondada pek cikmiyor yesil kaka icin tehlikeli yazmislar ama sanirim mukusla beraber olursa haftaya kontrolumz var dr soracagm ama tabi yasayan varsa da sormak istedimCok yediğinden metabolizma dur diyordur. mamayi kesip bol bol emzirmeyi deneseniz sütünüz artar.
Harika ben de 6 yıldır takip ediyorum. Tam bir efsane ama en radikalinden :)EvetttOnunla 14 yaşında bir oğul 8 yaşında bir kızçe büyüttüm.
Biberon ve varsa emziği hayatınızdan çıkarıp saat başı düzenli sağım ve bol bol ten tene temas yapmanız lazımCok istyorum aslinda cok deniyorum ama maalesef kizim istekli degil emme konusunda onumuzdeki ay ise baslayacagim icin de artik pek umidim kalmadi sagip vermeye calisiyorum ondada pek cikmiyor yesil kaka icin tehlikeli yazmislar ama sanirim mukusla beraber olursa haftaya kontrolumz var dr soracagm ama tabi yasayan varsa da sormak istedim
Muhteşem değil mi ama.Harika ben de 6 yıldır takip ediyorum. Tam bir efsane ama en radikalinden :)
Tesekkur ederim cevap icin ama 4 aylik olacagiz haftaya 3-4 saat aralikla 120 cc mama iciyor oda normal sanirim fazla degil diye biliyorum ama gece ise okadar bile icmiyorTop top kestane gibi ise aç kalıyor demektir.
Sarı ise yeterli besleniyor demektir.
Yeşil ise fazla beslenmiş demektir. Sizinki fazla beslenmiş belli ki.
Yapmayın ne olur. Çaresiz ve çare arıyor. Çok hassassanız,resimli diye belirtmiş. Keşke bakmasaydınız.
Mukus var miydi peki yesil oldugu zamanBirseye alerjisi vardır. Beslenirken dikkat edin . Oğlumun yumurta alerjisi varmış sütümden gecince kakasi yeşil oluyordu .
Böyle Bişey beklemiyordumYapmayın ne olur. Çaresiz ve çare arıyor. Çok hassassanız,resimli diye belirtmiş. Keşke bakmasaydınız. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?