4 aylık bebeğim yürümek istiyor

eos

17.11.08
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
1.455
3
66
39
Çanakkale
KIZLAR YARIN 4 AYLIK OLCK KIZIM AMA BÜYÜK Bİ YÜRÜME İSTEĞİ VAR YERE BASTIRIP TUTUNCA YÜRÜYOR HALIDA. NORMALMİ BU SANKİ BİZCE ÇOK ERKEN YÜRÜTMEK İSTEMİYORUM UFAK DİYE AMA YÜRÜMEK OTURMAK İSTİYOR. KAFASI YERE GELİNCE ÇILDIRIYOR OTURURKEN HİÇSORUN YOK. VARMI BÖYLE OLANLAR YANİ BUNLAR NORMALMİ

oğlumda öyleydi, ana kucaını oturur pozisyonda kullan biz yürütece bindirmiştikerkenden, doktorlar pek önermiyor ama başa çıkamamıştık,
inşallah bir zararı olmamıştır, başka yapacak ve diyecek bir şeyim yok çünkü

sakınn sakın çok erken daha gelişimi tamamlanmadı Allah korusun bişey olur yürütmeyin yazık bebeğinize dr söyleyin kızar 4 ay ne demek ya :)

yürütmek istemiyorum ama kucağına kim alsa üstünde yürümeye çalışıyor :S yürümek için büyük azim veriyor yavrum ya

sana inanıyorum caım
benim de canavar bir kızım var 3 aylık olmadı henüz
yastığa ne zaman yatırsam kafasını kaldırıyo ,sonra hepten doğrulmaya çalışıyor
elinden tutup destek verdiğimizde ayağa bile kalkıyo

ama arkadaşlara katılıyorum henüz çok erken
yastıkla fln oturabilir bence ama yürüteç fln henüz değil

bizimki gibileride varmış :) benim yeğenim şuan 9,5 aylık annesi çalıştığı için ben bakıyorum..
herşeye çok erken başladı.. akranlarının dişleri 6 aylıkken çıkmaya başlarken onun 4 aylıkken 4 dişi vardı :)
2 aylıkken dönmeye başladı ve daha dişeri yeni çıkmaya başladığında ellerinden tuttuğumuzda kuvvet alıp ayağa kalıyordu..
bunlar şimdiki bebekler için çok normal.. Ama siz sakın kuvvetini ona bırakmayın.. Kalça çıkığına neden olur allah korusun.. hem ani bir harekette kolunun kırılma riski bile var...
Güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi :)n

oturtmuyorum bile ya beli incilir bişi olur diye ama hanfendi oturmak ne kelime yürümek istiyor.yürüteç düşünmüyorum zaten hiç doktorumuz zararlı demişti sorduğumda.sürekli konuşuyoruz evde bana laf anlatıp duruyor yavrum :) hee hıı aguu aaaaa arkadaşlarım çabuk yürüyüp konuşacağı kanısında. zamane çocukları bu versiyonlar oluyor sanırım :)

Eklentiler

• $100_5458.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 268
benim kızımda 3 aylık 2. ayından beri aynen anlattığın gibi.. sırtı yere değdimi kıyamet koparıyor.. akrabalar hacı yatmaz diyo kızıma =) hep yürüse, muhabbet etse, oynasa ondan mutlusu yok.. ama yatırdığın an bir tarafına bir şey olmuş gibi ağlıyo.. bende sadece kızım böyle fırlama sanırdım meğer zamane veletleri hep aynıymış =)

gunduz hiçbir iş yapamıyorum hep evin içinde geziyoruz kucakta konuşuyoruz hiçbi iş yapamıyorum uykusu çok var ama uyumamamk için direniyor ağlaya ağlaya uyuyor akşamda engeç 8 de bi yatıyor sbh kalkıyor gece gözleri kapalı karnını doyuruyor. ayağa bizde kalkıyoruz ellerinde tutunca. dönmek desen oda var.odada yalnız kalıncada çığlık kopuyor hep birisi olkc yanında başucunda konuşck. kendi kendine ninni bile söylüyor ben sürekli eee dioyurm uyuturken hem ağlaması azalıyor kendi başladı artık ıııııı die :)

benim oğlumda 2 aylıkdı abimin eşi ellerinden tutup yürüttürdüğünde şoka girmiştik hatta tam 2 aylıkdı videoya çekmiştik ama ben yürütmek istemiyodum kemikleri yeni gelişiyo gelişim bozukluğu olmasın diye ama oğlum elinde olsa sürekli o şekilde gezmek istiyodu dediler bu erkenden yürümeye başlıcak nerdeeee şuan tam 13 aylık daha 3 gün önce anca tam yürümeye başladı bazı çocukların kuvvetinden oluyo bence o durum kimi bebekler 6 yada 7 aylık oluyo daha tam ayaklarının üzerine sağlam basamıyolar kimileride dimdik basıyo ama bence sakın yürütme tehlikeli başka şeylerle oyala

Maşallah bebeğinize. Bende hamileyim, inş bizim bebekte annesi ve babası gibi uykucu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…