Ben çok forumda buna benzer yorumlar gördüm kucakta bakmamak ile ilgili bizimkide sadece yatarken bakıyordu simdi mama sandalyesinde otururken filan bakiyor hep ama bazen bakmıyor bir durum olsa hic bakmazdı diye düşünüyorum oyun oynarken sarki söylerken vs hep bakiyor insanlara bakiyor gülüyor inceliyor ben bu yorumu yazdıktan sonra tatile gittik orda hep başka insanlara bakti konuştuklarında etrafi da cok inceledi ama bir sorun olsa hic bakmazdım diye düşünüyorum yada tesadüfi bakışlar olurdu sadeceSırtüstü yatarken göz teması var konuşunca gülüyor aguluyor beni takip ediyor nesne takibi yapıyor dikkatini bir şeye fazla vermediyse genel olarak sese dönüyor 3. Ayına kadar kucağa aldığımzda hiç göz teması kurmazdı çok şükür 3. Aydan sonra kucakta göz teması kurup gülmeye başladı ama kucaktaki temas durumunu yeteri kadar bulmuyorum bu beni endişelendiriyor kucakta başını tam olarak dik tutamıyor aşağı doğru eğiyor göz teması kurmak için göz hizasına eğilip temas kuruyoruz onamamak bakıyor konuşunca gülüyor beklemedeyiz inşallah her şey yolundadır